FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Dāvanā - nauda?

n
natre 17.04.07. 10:08 | Kāzu datums: 25.08.2007

mēs nosliecamies uz ideju,ka vajadzētu, lai dāvina naudu, jo viss itkā ir un neko tā īsti nevajag. Bet kā jums šķiet vai to ir pieklājīgi rakstīt ielūgumā? Piem. Jaunais pāris krāj naudiņu celojumam. Vai tomēr tas neizklausās labi naudas lietas rakstīt ielūgumā?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Siice 17.04.07. 10:11 | Kāzu datums: 07.07.2007

Natre, es viennozīmīgi esmu par to, ka ir jāieraksta ielūgumā mājienu, ka vēlaties saņemt naudu. Piemērma, kā jau tika citā topikā minēts: Nelauziet galvu par dāvanu, priecāsimies, ja palīdzēsies aizbraukt mums ceļojumā! vai Priecāsimies, ja dāvana būs iesaiņota aploksnē! :)

I
Incha 17.04.07. 10:13 | Kāzu datums: 14.07.2007

Es domāju, ka noteikti nav nepieklājīgi. Jaunais pāris pats varēs nopirkt tādas dāvanas kā gribēs. Mēs rakstīsim tā - nelauziet galvu par dāvanu, labāk palīdziet nokļūt līdz sapņu pilsētai, vai sapņu zemei. Es jau pati ar labprātāk dāvinātu naudu! Tad tiešām nav jālauza galva, un nebūs tā, ka d'vana jaunajiem nepatiks.

I
Incha 17.04.07. 10:19 | Kāzu datums: 14.07.2007

Jā, tas teksts "nelauziet galvu..." paliek iecienīts.....! Žetons, tai (tam), kas izdomāja!!!! :))))

Z
Zoja 17.04.07. 10:48

Man ir doma darīt tā - kas jautās, ko uzdāvināt, tiem bez kautrēšanās, labāk naudu, jo gribam uz Ēģipti, ar domu, ka klačas ļoti labi izplatās...
Ielūgumā rakstīt - nu nezinu, ceru, ka tam nebūs nepieciešamība, mūsu gadījumā...

S
Saulite23 17.04.07. 10:58 | Kāzu datums: 18.08.2007

Mēs darīsim līdzīgi kā Sinda:)) Ja prasīs, tad sacīsim, ka naudu:))

P
Palaidne 17.04.07. 11:12

Es labprāt rakstītu ielūgumā, lai dāvina naudiņu, jo man ļoti negribētos saņemt nevajadzīgas dāvanas (tādas, kas man nepatīk, vai pašai jau sen ir iegādātas,tikai to daudz nezin...) Laikam tāda praktiķe gadījusies, kas met kaunu pie malas, jo man šķiet tikai normāli, ka pasaku ko vēlētos. Protams tas ir atkarīgs no tā kā to visu pasniedz... .
Naudu, naudu, naudu!!!!!!! $$$$$$$!!! :)))

p
puuks 17.04.07. 11:45 | Kāzu datums: 04.05.2007

es gan laikam vienīgā, kas pret naudas prasīšanu dāvanu vietā, jo uzskatu, ka dāvana ir dāvana vienalga kāda un, ja cilvēks man to ir dāvinājis, tad viņš pie tā ir piedomājis. un vienmēr ir arī viesi, kas dāvina naudu un tad par to arī varēsim nopirkt, ko vēlamies pēc saviem ieskatiem. nu vismaz manās kāzās būs tikai tādi viesi, kas zin, ka gludeklis un tosteris mums mājās jau ir:D un tāpēc nebaidos par nevajadzīgām dāvanām (lai gan tā par dāvanām nemaz nedrīkst teikt).

Laurita 17.04.07. 12:48 | Kāzu datums: 07.07.2007

Naudu arī var pasniegt un iepakot dažādi un uzreiz cits skats būs.
Mēs ielūgumā rakstījām, ka jebkuru neskaidrību (t.sk.dāvanu) jautājumā lūdzam zvanīt... .

Lelde24 17.04.07. 13:52 | Kāzu datums: 28.07.2007

Mēs ar palikām pie teksta ..."nelauziet galvu..."

D
Džastīte 17.04.07. 15:07 | Kāzu datums: 18.08.2007

Mēs arī vislabprātāk saņemtu dāvanās naudu un neapgrūtinātu ar izmisīgiem meklējumiem tos, kuriem dāvanu gādāšana nav aizraušanās. Taču par rakstīšanu ielūgumā šaubāmies, vai pārāk neizklausās pēc darījuma. Mēs jums saorganizējam tusiņu, bet jūs sedzat daļu izdevumu. Ja nu kāda jūtīgāka dvēsele patiešām apvainojas, ka neļauj izpausties dāvanas meklējumos vai arī tai padomā kas patiešām personisks un neatkārtojams :))) Tādēļ visdrīzāk par savām vēlmēm informēsim mutiski un tad jau lai katrs pats izlemj.

t
tissa 16.05.07. 17:59

Mēs arī labprāt saņemtu aploksni. Izdomājām ka nerakstīsim ielūgumā, tas nav korekti un citi var nesaprast. Izdomājām, ka mūsu mammas palaidīs pīli par naudas dāvināšanu un viss būs ok, kas gribēs lai dāvina, bet daudzi jau zin mūsu dzīves apstākļus un cik daudz mēs paši iekārtojušies, ka neko nevajag.

a
annuks23 26.06.07. 14:31

Mees arii uzraxtiijaam,ka veelamies sannemt kaa daavanu naudinnu,kura buutu muusu kaazu cellojumam.Uzskatu,ka muusdienaas tas nav nepieklaajiigi taa raxtiit,un noteikti daudziem cilveekiem atkritiis ruupes par to ko daavinaat..

I
Incha 26.06.07. 14:45 | Kāzu datums: 14.07.2007

Kad dalījām ielūgumus, gandrīz visi viesi teica, ka rindiņa par naudas dāvināšanu ir baigi OK, un ka šiem nevajadzēs lauzīt galvu, ko nu dāvināt!

B
Boo... 26.06.07. 15:28 | Kāzu datums: 07.07.2007

Nu ielūgumā mēs nerakstījām, bet visi jau parasti apjautājas.. Nu tad mēs teicām, lai palīdz mums aizbraukt ceļojumā.. Visi bija priecīgi, ka atkrīt domāšana - ko pirkt!
TAgad tikai varēs lauzīt galvu - CIK lai dāvina?? :))))

Karolina 26.06.07. 15:32 | Kāzu datums: 28.07.2007

mēs ar ielūgumā nerakstījām, bet, ja kāds prasa ko dāvināt, tad sakam, ka naudiņu :)

L
Lienija 26.06.07. 15:47 | Kāzu datums: 04.08.2007

mēs arī nerakstījām, taču tie kas prasīja ko dāvināt, teicām ka naudiņu.

kikuce 17.07.07. 23:04 | Kāzu datums: 25.08.2007

Mums arī doma par to naudu!Jo tagad jau visu var nopirkt paši.Un tā kā mums mazais gaidāms tā nauda pat būtu labāk:)Nu tādas manas domas...

V
Vanessa 17.07.07. 23:13 | Kāzu datums: 11.08.2007

Kad mana draudzene preceejaas, vinjiem ieluugumaa bija ielikta maza lapinja ar tekstu:" lai ietaupiitu juusu laiku un speekus daavanu gaadaashanaa, buusim prieciigi, ja juus piedaliisieties muusu jaunaas gimenes kraajkasiites veidoshanaa!" Man liekas ljoti sakariigs teksts un miilji ir uzrakstiits, taa kaa nebija negatiivo emociju, no seerijas "gribam naudu" :)

Anii 18.07.07. 11:47 | Kāzu datums: 07.07.2007

Dandrīz visi dāvināja naudiņu - bet iesaiņojumi bija izdomāti visdažādākie :) - Sākot ar naudas koku, lādītēm, jubilejas monētām līdz pat naudas "kumodītei" un smieklīgai māla krājkasītei ar uzrakstu - "Papmāļi" :))))

zincha 27.07.07. 06:26 | Kāzu datums: 13.07.2007

Mēs nekur neminējām,ka vēlamies naudiņu,bet tāpat sadāvināja, tikai kādas 3 dāvanas bija ne naudā!!!!