Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Simboliskas dāvaniņas viesiem
Klau, vai ir kāda domājusi dāvināt arī viesiem kādu nieciņu, kas paliktu par piemiņu no jūsu kāzām?
Mēs te abi sēžam un domājam, ka it kā gribētos, lai viesiem kaut kas par piemiņu paliek, bet tikai kas?
Vai kādai ir pieredze vai idejas?
Mēs dāvināsim mazas medus burciñas (no pazīstama bitenieka). Iesaiñosim atbilstoši mūsu oranžajai kāzu krāsai.
viens no variantiem ir žāvēti āboli maisiņos, ar mūsu bildi virsū.(Mums dominēs āboli). Vai arī šokolādes ietītas mūsu krāsas papīrā ar mūsu foto. Var būt man ienāks prātā pavisam cita ideja.
Man bija doma uztaisīt pašai sojas vaska svecītes. :)
Sveces arī vienmēr visi dedzina! :)
mēs savukārt paši taisīsim ziepes - esmu sākusi jau iepirkt ziepju masu, dažādas ēteriskās eļļas, ir nopirktas formiņas utt. - skaisti noformēsim un būs labi :) galvenais, ka katrs ziepju gabaliņš būs citādāks, nebūs divu vienādu un viss paštaisīts. un ziepes vienmēr noder :D
un cik maksā tāda viena sirsniņa?
Paldies! Zināšu kur doties, kad būšu Rīga :)
Rīgā, t/c Origo, ja ieiet pa centrālo ieeju un dodas uz tuneli, tad pie paša tuneļa ir Candy shops ar dažādas formas un krāsas končām. vēl nesen iegriezos tur, lai pārliecinātos, ka veikals vēl tur, jo mēs pirksim apaļās končas uz kātiņiem priekš dāvanām atrakcijām. domāju, ka arī dzeltenas tur varēs daudz atrast.
mums nemaz vēl nav nojausma ko lai dāvina par piemiņu..ideja pēc idejas šaudās pa galvu.
Mums būs kumelītes iesietas linu maisiņos! Maisiņi nav lieli!
Mums būs mazas burciņas, kurās būs lapiņas ar labām domām gaišākai dienai!
HobbySet (drošvien tā saucas, kas us Dzirnavas ielas) veikalā ir gan speciāli flomasteri, kan zimuļi gan dažādas krāsas (jauzklair ar otu un tadas kurā jāmerce audumu). tadi ka fomester 1 gab ~ 1,5 ls
man šķiet, ka var mēģināt ar kontūrkrāsām jeb kā viņas pareizi sauc. Paskaties šeit http://www.gleznot.lv/?category=48
kaut kas līdzīgs...
Vai ir iespējama pašrocīga uzdruka uz tilla vai organzas maisiņa, piemēram, ar tādām - nezinu, kā viņas īsti saudz, biezākām zelta vai sudraba pildspalvām flomasteriem (kurus uzklājot - paliek uzrakstīta kārtiņa)?! Vai arī ir kādas citas rakstāmlietas?!
paldies!
Man no brāļa kāzām ir palicis suvenīriņš - atslēgu piekariņš. Ļoti patīk un ir ļoti mīļš :)
Šodien atradu draugiem.lv dāvanu sadaļā tādus baigi jaukos nieciņus... piemēram kalendārs, kurā Tu vari salikt 13 bildes pēc savas izvēles - galda kalendārs (5.99), sienas kalendārs 12ls), un vēl tur ir mazie kalendāriņi 50gab. aptuveni 14ls, iedomājos, ka tā ir tika jauka dāvana vieisem:). Vēl tur var pasūtīt Fotokubikus ar paša bildītēm, Šokolādes vizītkartes 20gab. 20ls, T kreklus un puzles ar paša bildītēm.. Varbūt, ka kādai noder!:) Es pasūtīju draugam vārda dienā galda kalendāru... 7 februārī tika piegādāts viņam darbā:)
Es no e-bay sasūtīju caurspīdīgus, baltus, skaistus organzas maisiņus pa lētām naudiņām un mums ir doma likt iekšā šokolādes sirsniņas, kas ir ietītas sarkanā folijas papīriņā! Izskatās glīši un arī cena nav astronomiska. Zinu, ka tādas uz svara tirgo "Laimas" veikalos! :)
Ikviena dāvana, kas ir pašas gatavota ir jauks un mīļš pārsteigums un piemiņa! Lai Tev veicas un lai Jums ir skaista kāzu diena! Tā jau pamazām tuvojas....:)