FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

par kādām summām domājat dāvanas vecākiem un vedējiem

K
Kechene 03.04.07. 16:56

Nu saprotams ka tas jau atkarīgs no katra spējām, bet nu tā +/- uz kādām summām rēķinaties?

16 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Siice 03.04.07. 17:30 | Kāzu datums: 07.07.2007

Tas jau no katra paša atkarīgs. Vecākiem gribam kaut ko (iespējams) no tehnnikas vai kādu citu praktisku lietu. Vedējiem ir doma biļetes uz teātri vai arī kaut ko praktisku. Tad jau jāskatās cik tas sanāk naudas izteiksmē...

P
Peksene 03.04.07. 17:46 | Kāzu datums: 07.07.2007

Vecākiem, vedējiem plus krustvecāki, kuri man ir tuvi un kuri ļoti daudz palīdz kāzu gatavošanā, ceru, ka kopā pietiks ar Ls 100, taču baidos, ka nāksies iztērēt vairāk.

S
Saulite23 04.04.07. 08:55 | Kāzu datums: 18.08.2007

Rēķināmies apm. ar 100Ls , cerams, ka pietiks, bet man liekas, ka sanāks nedaudz vairāk:)) Jau laicīgi sāku visu pirms kāzām organizēt un iewpirkt, lai nav lieki jātērējas pirms pašām kāzām, tāpāt jau pietiks izdevumu:))
Vedējiem jau pasūtījām nedēļas nogali vienā atpūtas vietā pie jūras, vecākiem dāvanas pirkšu tuvākajā laikā:))

p
puuks 04.04.07. 09:46 | Kāzu datums: 04.05.2007

man vecākiem katram pārim pa Ls 15 +puķes, vedējiem vēl domāju. praktiskas dāvanas varu dāvināt uz jubilejām, bet kāzās gribās kaut ko personīgāku.

I
Inga08 24.01.08. 15:30 | Kāzu datums: 08.08.2009

Vai jūs dāvināsies kaut ko arī vecvecākiem? Mums tā kā nebija tāda doma, bet mana māsa, kas ir arī vedējmāte, man jautāja un lika man saprast, ka būs nesmuki, ja viņiem neko nedāvināsim.

J
Jasmīna 24.01.08. 15:41

Sakiet meitenes vai vēl kādai vedēji nav pāris? Kopīgu dāvanu šiem cilvēkiem dāvināt nevaram, bet ko atsevišķi varētu uzdāvināt nav ne mazākās nojausmas?

Africa 24.01.08. 15:56 | Kāzu datums: 21.07.2007

mums vedēji bija māsa un brālis, brālītim tika liela 2 litru Sir Edwards pudele un māsiņai dāvanu karte, jo viņa gribēja pirkt zelta ķēdīti, bet es negribēju viņas vietā izvēlēties
droši var domāju pirkt dāvanu kartes - sievietei - SPA procedūras, kosmētikas veikalos vai vēl kur
Viīriešiem dāvanu var kādu dārgu konjaku, vai piemeklēt pēc hobija - auto, makšķerēšana, foto utt

K
Kateens 27.03.08. 20:35

Nu skatoties cik saprotoši ir vecāki un vedēji. Citreiz nejau summas lielums ir svarīgs, bet oriģinalitāte. Naudu laikam es nedāvinātu, tad jau labāk kādu reālu lieut vai kā Afrika raksat Viskiju, vai SPA, lai naudu tukši nenotērē

kika02 27.03.08. 20:57 | Kāzu datums: 21.06.2008

Piekrītu Puuks par praktiskām dāvanām tās vismaz mēs dāvinam jubilejās, bet kāzās piemēram vecvecākiem dāvināsim krūzītes ar mūsu dēliņa bildi iestrādātu, kad lej karstu ūdeni parādās bildīte uz katru vecvecāku tas mums sanāca 5 Ls. Vecākiem vēl domājam. Vedējiem daļa no dāvanas būs viņu ģimenes bilde puzlē 3A formātā un vēl kaut ko klāt domājam dāvināt.

A
Anna08 28.03.08. 12:30

Kur tādas krūzītes var iegādāties?

stirninja 28.03.08. 13:44 | Kāzu datums: 28.06.2008

nu mēs domājam kopā tērēt apm.150Ls.vedējiem pasūtīju apgelznotu vāzi+romantiskas vakariņas kādā feinā restorānā.vecākiem-maniem atpūtas nogale atpūtas kompleksā (apm.50ls), bet vīra dāvanu karti 50ls vērtībā.nu apmēram tā.protams, + vēl ziedi!

kika02 28.03.08. 20:50 | Kāzu datums: 21.06.2008

Es šādas krūzītes pasūtīju skolā. Uz skolā un bērndārziem izbrauc Mārītes foto studija un tur var pasūtīt. Es pameklēšu netā viņu mājas lapu un tad padošu ziņu.

kika02 28.03.08. 20:56 | Kāzu datums: 21.06.2008

Vari apskatī viņas mājas lapu un sazināties varbūt var arī individuāli pasūtīt. www.mfk.lv

A
Anna08 29.03.08. 09:54

Paldies kika02 :)

aginja 29.03.08. 13:23 | Kāzu datums: 01.05.2008

..mums arī vedēji nav pāris - ilgi nācās domāt un lauzīt galvu par dāvanu, jo gribējās nevis bezpiersonisku dāvanu karti, bet gan ko personiskāku un īpašāku...

tā nu ir jau sarunāts viens atpūtas pasākums - izbrauciens ar laivām, kāpšana pa virvi, vakarā ugunskurs, desiņas utt.... nu tāpat diez gan sanāks... laikam ap divsimts, bet tas ir to vērts, bez tam tajā cenā ir arī dāvaniņa māsai pie ieguldīto darbu un arī fotogrāfam, kas ir savējais cilvēks...
tā kopumā ņemot izdalot uz galviņām nesanāk dikti daudz....

...bet zinu, kas tas būs to vērts - kā teikt, viņi mums sagādāja vienu jauku dienu - mēs viņiem sagādāsim :)

..un vēl klāt īpašu apdrukātu krūzīti, jo katru rītu dzerot tā tiks lietota un būs kā īpaša atmiņa :)

mēs to atpūtas pasākumu ņēmām SIA ESCape
www.escape.lv

tur vajag runāt un saskaņo to pasākumu pēc tavām vēlmēs un iespējām.... :)

tik pat labi, man iesākumā bija doma pašai noorganizēt eksukrsiju pa Latviju vedējiem - ir taču visādas interesantas vietas Latvijā, un iespējas vis kaut ko darīt....
tas sanāktu mazliet lētāk, vienīgi ļoti daudz laika jāiegulda - un manā gadījumā tas atkrita, jo mums likās, ka vedējtēvam vajag kko daudz attrakstīvāku un nedaudz ekstrēmāku nekā vnk eksursiju ar kliņģierīšu mīcīšanu, un vējdzirnavu griešanu :D:D uttt

Lai veicas ar idejām! ;)

aginja 29.03.08. 15:27 | Kāzu datums: 01.05.2008

vienīgi tādu pasākumu ir izdevīgāk rīkot uz lielāku skaitu cilvēku - tikai vedējiem, nebūtu ne interesanti, ne lēti...

tādēļ mēs arī iekļāvām vēl dažus apsveicamos - kopā 8 cilvēki un būs lieliski