Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
ja jaunie grib daavanaa naudiņu!
esmu tikusi lidz kāzu ielūgumiem, tomēr nekādīgi nevaru izdomāt kā brīdināt viesus, ka Mēs gribam, lai dāvina naudu, varbūt kāds var dalīties pieredzē vai padomos?
Mees arii rakstijam,ka gribam naudinju:
Priecāsimies,ja jūsu dāvana būs naudiņa musu sapnu realizēšanai :)
paldies par jauko ideju!:)
Vēl īsti neesam izprātojuši, bet varbūt lūgsim dāvanas saiņot mazās aploksnītēs, kā P.S. Esam izdomājušies riņķī, apkārt, bet nekas spārnots prātā nenāk :D
Mēs ielīgumos pašā apakšā P.S. ierakstījām ka "Ja vēlaties mūs iepriecināt ar kādu dāvaniņu, būsim priecīgi saņemt to aploksnē" ... vai kā līdzīgi.. Mazliet jau baidījāmies, kā to uztvers, bet kopumā attieksme atvieglojo''sa, ka pareizi izdarījām, ka ierakstījām, jo mūsdienās ko gan jaunajiem var dāvināt? Gandrīz viss jau ir...
Mēs rakstijām: Ja vēlaties mūs sveikt ar dāvanu, tad nelauziet galvu par to,
Bet uzdāviniet mums daļiņu no ceļojuma kārotā.
Es ar no sākuma gribēju rakstīt ielūgumā. Bet tad līgavainis un mana maamma atrunāja. Teica, ka nebūšot smuki tā no viesiem naudu prasīt.
Tad nu mēs vienojāmies, ka ielūgumos neko tādu nerakstīsim. Bet katrs tad saviem radiem pateiks, ka vēlamies saņemt naudiņu. Tāpat jau visi prasa, ko vēlamies dāvanā saņemt uz kāzām:))
Labi, ka mani visi radiņi un draugi zina, ka mums labāk dāvināt naudu... Bet domāju, ka tik un tā rakstīsim kaut ko tādu: Priecāsimies, ja dāvanas būs iesaiņotas aploksnēs! :D Ko tur liegties, ja vajag, ta vajag... labāk uzreiz tā pateikt, nekā saņemt kaut ko absolūti nelietojamu... :)