FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

vai visiem

o
oldforumuser 30.05.06. 03:09

Sveiki! Man taada sasappejusies lieta- cik noprotu visiem kaazu visiem ir jaadaavina kaut kas pieminjai no kaazaam... Padalieties pieredzee ko daavinaajaat un cik kas maksaaja??? paldies...

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
o
oldforumuser 30.05.06. 21:19

Var jau izdomāt arī ko interesantu un ne tik dārgu piem., sagatavot mazas tūtiņas ar jaunā pāra mīlākajām konfektēm vai sarakstīt diskus ar dziesmām kas skanējušas kāzās vai ir jaunajam pāris nozīmīgas.
Vēlāk klausoties viesi vienmēr atminēsies Jūsu jaukās kāzas :D

o
oldforumuser 31.05.06. 09:43

Es esmu ieplaanojusi viesiem peec kaazaam nosuutiit vai atkaazaas personiigi atdot kaadu skaistu jaunaa paara bildi ar pateiciibas vaardiem.

o
oldforumuser 30.06.06. 11:43

Vai tiešām apdāvināt ir plānots [b:b0a2822e78]visus [/b:b0a2822e78] viesus?

o
oldforumuser 05.07.06. 01:05

Nu ne jau taa ka visus- uz katru gimeni vai paari... Cik daudz bija ieluugumu peec skaita tik daudz arii daavaninjas...

o
oldforumuser 08.07.06. 18:05

Mans šībrīža plāns ir tāds- mīļas, personīgas dāvaniņas abu ģimenēm un vedējiem.
Pārējiem viesiem uz tādu kā mazu galdakartīšu veidā teksts apmēram "paldies, ka šodoen bijāt kopā ar mums".
Pēc ceremonijas pie baznīcas vai zagsas parasti top kopējs foto ar visiem viesiem, tad nu būtu forši parūpēties, lai visi viesi pēc tan to saņemtu parastā vai digitālā formātā.