Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
Idejas tuvinieku dāvanām!
Vai kāds var pateikt kādas idejas vai no pieredzes ko varētu dāvināt tuviniekiem- vecākiem, vecvecākiem, brāļiem, māsām, krustvecākiem un vedējiem?:)
Ha, mums ari ir tiesi tada pati problema - ko davinat!
Doma ir vecakiem un vecvecakiem davinat musu kazu bildi stiliga ramiti. Bet vel jau vedejiem nekas nav izdomats un sagadats!
Varbūt tiešām kāds var padalīties pieredzē??!
Mes izlemam, ka vecvecakiem davinasim savas kazu bildes forsos ramisos, bet mammai celojumu uz Vaciju pie drauga, vedejmatei SPA davanu karti, bet vedejtevam labu pudeli gradiga!
Tad jau velak zinosu kadas bija atsauksmes! ;p
Mans plāns - vedējiem dāvināt šampanieša glāzes (Rito), kurām uzgravēts "Vislabākie vedēji" un kāzu datums, vecākiem - bildes rāmīšos plus dāvanu karte kādā atpūtas iestādē, atkarībā no katra hobijiem.
Hmm, mums ir taa, ka mees vedeejiem daavinaasim " Slapjo medusmeenesi", taa ir daavanu karte skaistumkopshanas salonaa vecriigaa (divas stundas pa pirtiim, baseiniem), un vecaakiem kaadu skaistu muusu bildi, droshi vien kaut kur pie juuras, saulrietaa focheetu! :wink:
Ksetra - kas tas par salonu Vecrīgā?
Un vai bildēs uz saulrieta fona būsiet kāzu apģērbā?
Mēs vedējiem dāvināsim gleznu, bet vecākiem gan vēl neko neesam izdomājuši. Būšu pateicīga par idejām!
Tas salons saucas Akva Villa, ja pareizi atceros, tas prieks maksaa 36Ls! :D Un bildees man liekas, ka labaak buut abgjeerbaa, jo vecaaki to var nesaprast! :shock: :wink: Mums ir vienaadi krekli (Havai) un vienaadas lina baltas bikses, izskataas forshi! :lol:
Ksetra - bet kāpēc bildes vecākiem ne kāzu kleitā un uzvalkā? :roll:
Vakar nopirku vedējiem apmeklējumu Joker kluba ūdens relaksācijas centram 2 pers. jebkurā laikā, kopā 16 Ls. Sāku domāt, ka vēl kas jāpiemet klāt, diezgan maza summa par viņu pūlēm :lol:
Mums nesanaaks uzreiz attiistiit bildi, lai pirms michoshanas vareetu vecaakiem uzdavinat! :? :(
Mēs apsvērām ideju uzdāvināt vedējiem biļetes uz teātri, sertifikātus kā labākajiem vedējiem. Vecākiem gan skatīsiemies pēc apstākļiem, kas nu kuram uz to brīdi būs nepieciešams - varbūt traukus... Bet mūsu bildi noteikti! :)
Sakiet, kurā brīdī jūs plānojat viņus apdāvināt? Mēs vecākiem īsti neko dāvināt nedomājam saistībā ar kāzām, izņemot bildes un kaut ko no medusmēneša ceļojuma (jo finansiāli viņi kāzām arī neko nepalīdz), bet vedējiem un vakara vadītājam gan kaut ko gribētu. Es tikai neesmu droša, vai to vajag uzreiz darīt - kāzu dienā vai nākamā rītā, vai arī to varētu, atgriežoties no medusmēneša? Kā jums šķiet?
Grūti pateikt! Mēs savējos apdāvināsim pēc ceremonijas Tērvetes parkā, pirms aizbraukšanas! :)
es uz to davinaasjanu skatos,kaa uz simbolisku "paldies teiksjanu", ko parasti dara tad, kad aube jau galvaa :)) un neba jau nu tikai par finansiaalu atbalstu paldies buutu jaasaka ;)