FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu dāvanas

Dāvana līgavainim

o
oldforumuser 17.04.06. 12:27

Ko ligava var uzdavinat ligavainim kazu diena? :oops:

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
o
oldforumuser 24.05.06. 13:24

Tu jau sevi vinam davini!!!
Bet vispar var jau davinat ko jauku - piem., vina milako smarzu, vai ari, ko pavisam jaunu no jaunakajiem aromatiem.
Ja vins smeket, tad vari nopirkt kvalitativas skiltavas( zippo) un uz tam iegravet jusu kazu datumu un vardus.

o
oldforumuser 22.07.06. 20:02

Es mīļajam uzdāvināju smaržas, kas man ļoti patīk un viņam piestāv.

o
oldforumuser 03.08.06. 23:26

es savam milumam uzdavinaju mp3, ko vins it ka velejas, bet neuzdrosinajas iegadaties, jo naudas bija zel. Bija loti jauki skatities, ka mainijas vina sejas izteiksme davaninu vala taisot! ;p

o
oldforumuser 10.11.06. 12:12

laulība jau ir dāvana pati pa sevi... :)

o
oldforumuser 04.01.07. 12:44

BizBiz, piekrītu! Jau tā izmaksas ir palielas... un ja vēl jāpērk dāvana mīļotajam, tad vispār vāks! :lol: Visus tādus sīkumus par vairāk vai mažak pieņemamām naudiņām, ko viņš gribēja, es esmu sadāvinājusi mūsu draudzības laikā (gandrīz 6 gadi). Palicis tik dzeltens lambordžīnī un milzīgs akvārijs pa visu sienu! :D

o
oldforumuser 27.01.07. 13:45

Pilniigi piekriitu, ka passas esaam labaakaas daavaninnas! :)
Bet ja jau gribaas kautko uzdaavinaat tad noteikti kaut ko lloti simbolisku un miillu! :D
Nebiju par to domaajusi, bet tagad arii gribaas kaut ko taadu miillotajam uzdaavinat:) Laba ideja, paldies! :wink:

v
varde 06.03.07. 21:44

Tur jau taa lieta, mees gaidam saderinaashanaas gredzenu un viss tikai mums . . . . ,bet kas tiek liigavainim . . . nee es vinam sevi nedaavinu. . . . .driizak vinsh sevi daavina man. . . .un es esmu laimiiga par to ( nevis kaadai citai bet tieshi man vinsh sevi daavina ) . . . Bet par daavanu - es tieshi meenesi peec bildinaajuma vinjam uzdaavinaaju ziimoggredzenu. . . . gan jau ko orginaalu izdomaashu arii uz kaazaam, veel man ir laiks ! :)))))))))))))))

chiepa 07.03.07. 00:21 | Kāzu datums: 24.08.2007

es savam miiljotajam gribeetu uzdaavinaat dziesmu, jo vinjam daudzi mani tuvie staastiijushi, cik skaisti dziedu, bet vinjsh nekad nav dzirdeejis, un ljoti to veeleetos. Ir tikai viens BET- bailes, ka nevareeshu padziedaat, jo no domas vien jau aizkustinaajuma asaras leju.. Vispaar- gribeetos uzdaavinaat iespaidu, kaut ko netaustaamu.. tik joprojaam nav ideju :)

liepajniece 14.04.09. 17:32 | Kāzu datums: 08.08.2009

Kadas davanas ligavaam sogad padomaa?
Vai ligavainim daavinasiet kaut ko vai ne? It kaa jau kaut ko gribetos.. bet nevaru saprast, ko isti.

Beatriss 14.04.09. 17:57 | Kāzu datums: 13.07.2013

Es mīļotajam dāvināšu rokas pulksteni, bet to, ka mēs esam dāvanas viņiem - pilnīgi un galīgi nepiekrītu!
Es nejūtos kā lieta, ko var pirkt, pārdot un dāvināt un arī negribu būt dāvana, jo tās parasti ieliek plauktā un tikai skatās uz tām. Nē, nē, nē. Mēs precamies, jo mīlam viens otru, nevis viens otram sevi dāvinam :)
Man pilnīgi zosene uzmetās no tādas teorijas.

s
saulceriite_ 15.04.09. 10:22 | Kāzu datums: 08.05.2009

atlasa lentiti ap vidu,un pati ligavinja ir davana ;)

t
trusha 15.04.09. 10:57

es uzdavinaju papildinajumu aprocei.

s
skyhell 15.04.09. 11:03 | Kāzu datums: 07.08.2009

man padomā tāpat kā Beatriss rokas pulkstenis.

saulux5 15.04.09. 12:18 | Kāzu datums: 10.07.2009

Dāvana?....Kāzu dienā....nu nezinu, nezinu....manuprāt foršāk un mīļāk ir sniegt vienam otram kādu personisku, intīmu zvērestu kādā īpašā vietā....

Inesik 15.04.09. 12:23 | Kāzu datums: 08.08.2009

mjā, uzdāvināt kaut ko, kas atstātu iespaidu būtu vienkārši ideāli, bet kāzu plānošanā visas foršākās idejas ir tieši par kāzām... es izdomāju, ka dāvināšu kādu dāvaniņu, kas būtu no vienas puses simboliska, bet arī praktiska... piemēram, kreklu ar uzdruku!

s
skyhell 15.04.09. 18:53 | Kāzu datums: 07.08.2009

man, piem, ļoti iepatikās mācītāja teiktais, ka kādam vīram sievas vecāki kāzu dienā uzdāvināja atveramo pulsteni un tur uz vāciņa bija iegravēts- pasaki viņai kko labu, tad nu tas vīrs katru reizi to izlasot arī pateica sievai kko labu un to uzskata par savu 50g.laulības dzīves veiksmes atslēgu..
tad nu izdomāju, ka Mīļotajam pasniegšu pulksteni (jo viņš jau sen ieminējās, ka viņam vajadzētu, lai ir 2- darbam un brīvdienām), kuram būs uzgravēts kāds īpašs vēstījums/atgādinājums, lai ikdienā vienmēr ir ar viņu, jo gredzenā jau tik gari neierakstīs.
pietam, zin' ar tiem zvērestiem ar ir tā kā ir- atceries, atceries un pēc gadiem atklaj, ka sen jau viss ir aizmirsies.

saulux5 16.04.09. 00:38 | Kāzu datums: 10.07.2009

Arī zvērestus var dažādos veidos iemūžināt dažādās vietās un lietās, vai arī izveidot kādu asociāciju, kas vienmēr atgādinātu par šo burvīgo mirkli... Es jau nemaz i' neteicu, ka tam jābūt tikai mutiski!

P.S. tas mācītāja stāstītais ir vnk fantastika...tik mīļi....

m
melllene 16.04.09. 18:15

Es davināju pulksteni. Izvēlējos divus un zvanīju vīra draugam, lai nāk uz veikalu apskatities, kurš vīrām labāk patiktu. Viņš atnāca un pateica, ka neviens no manis izvēlētajiem. Viņa ieteiktais, gan bija šerps ar brendu un šerpu cenu, bet nu vīra draugs jāklausa. Vīram LOTI patika:)

vilina 16.04.09. 18:21 | Kāzu datums: 25.07.2009

skyhell... forši - interesanti... kāda ir redzējusi kaut kur atveramu pulskteni? Japāņi tic, ka pulksteņus dāvināt nedrīkst, jo... :) Nu tie ir viņi.

Man patīk mellenes komentārs.

Es domāju uztaisīt foršu foto albumu ar mūsu labākajām bildēm. Varbūt skan banāli. Bet katru bildi apstrādāju photoshopā. Būs tematiskās lapas, fonā tematisks papīrs. Pašas zinat, saucamais scrapbooking. Ar visādiem askesuāriem pa virsu, tekstiem, podziņām, lentītēm, grabažiņām :D

Mīļi.. bet ja izdomāšu, varbūt vēl kaut ko.

Domājam, kādu dāvanu vedējiem.. :D Jautri būtu aerodium apmeklējums ne? :D

liepajniece 16.04.09. 18:35 | Kāzu datums: 08.08.2009

Man ari loti gribetos tadu kabatas pulksteni (kaa senos laikos), kur ieksaa uz vacina var iegravet kaut ko milu. Internetaa redzeju, bet taas visas ir ASV majas lapas, un diemzel arpus ASV vini neko nesuta.. :(
Jaturpina meklet.