Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
dāvanas
Ko labāk dāvināt jaunajiem? Kauns parsīt - ko Jums vajag? Kādu laiku jau dzīvojuši kopā. Saimnieciskas lietas atkrīt, vienīgi, ja zinātu, bet tad jājautā. Gribas no sirds, bet ko. Neesmu izdomājusi. Varbūt palīdzēsiet?
varat uzdāvināt kādu nedēļas nogali kādā atpūtas vietā,vai arī kādā viesnīcā apartamentus uz tām dienām-tici man viņi būs priecīgi,ka var pabūt divatā un atvilkt elpu no kāzām :wink:
Mēs rudenī (oktobrī)uzdāvinājām skaistu ceļojumu pa Latviju (Kurzemi) uz vienu dienu..Atradu piedāvājumu tūrisma firmā Skaisto skatu aģentūra, pieļauju domu, ka ir arī citos, un nopirkām šo ceļa zīmi. Pie tam cena bija ļoti draudzīga mums kā dāvinātājiem. Sākumā paši bijām nedaudz satraukušies, vai tāds ceļojums jaunajiem patiks, bet kad vini no tā atgriezās, bija ļoti priecīgi, jo teica, ka paši Latvijā diez vai izdomātu iegādāties ceļojumu, jo tik daudz gribas redzēt ārpus tās. Tā kā var padomāt par šādu dāvanu. Protams vasarā šada izklaide ir patīkamāka, bet noteuikti kāda firma piedāvā arī ceļojumus ziemā Latvijā. Lai veicas!
Ja nevar izdomāt - lieliski noder naudiņa, kgan tas ir bezpersoniski, bet tik un tā ļoti vajadzīga vienmēr! Galu galā, ja jaunajam pārim ir jau sava dzīve, viņiem praktiskās lietas noteikti jau ir....
Ar naudiņu jaunais pāris izlems ko darīt...
Lai veicās!
Varu tikai piebilst, ka viņi tik un tā priecāsies par visām dāvanām!:)
Man jau patīk glāzes. Tās noder vienmēr. Un uz kāzām varētu dāvināt ļoti greznas un skaistas glāzes. Man kāzās uzdāvināja glāzes un teikšu kā ir, izmantoju itin bieži, kad ciemos atnāk draugi.
Glāzes var uzdāvināt 2 cilvēki, nu 3, bet ne jau visi viesi dāvinās glāzes...
Bet nu dāvanu saraksts galu galā ir katra izvēle!:)
te buus daudz un dazhaadas idejas kaa augstaak mineeto bezpersonisko daavanu padariit personiigu ;)
http://atputa.calis.lv/godi/davinasanas-prieks/davanas/davana-nauda/
Ja nu dāvana jādomā pašam tad nu gan jāpieliek visas pūles, lai tā būtu interesanta. Bet man patika kāzas, kurā jaunā pāra draugi uzņēmās dāvanu koordinatoru lomu un jaunie viņiem bija ieteikuši, ko vēlētos savā kāzu dienā iedāvājam. Tad reizē ar ielūgumu bija teksts, ka par dāvanām vērsties pie konkrētā cilvēka. Sākumā man tas likās tā dīvaini, bet beigas bija jaukas, nekas neatkārtojās, viss tika sadāvināts ko jaunie vēlējās, visi bija apmierināti. Varbūt nedaudz zūd pārsteigma prieks, kas būs dāvanā, bet labi vien bij, jaunie veiksmīgi izmantojot uzdāvināto dzīvo.