Kāzu plānošana
Kāzu dāvanas
briesmīgākā dāvana
ienāca prātā: kaada ir briesmiigaakaa daavana ko juus jebkad esat sanjeemushas?
varbuut kaad "interesanta" kaazu daavana?
man gan gadiijaas visas daudz maz klasiskas, origjinaalas, bet draudzene staastijja zilus briinumus...
man reiz uz dzimšanas dienu uzdāvināja paštaisītu mici gulēšanai. augstu vērtēju draudzenes ideju un laika patēriņu, bet mice bija drausmiiga.
ja kāds piesakās uzturēt "brismīgo dāvanu krātuvi", esmu gatava ziedot savu mici :D
ak jā māsīca man reiz uzdāvināja naktskreklu, ko mācoties skolā bija uzšuvusi pēc pašas zīmīmēta modeļa, neko nepraktiskāku neesmu redzējusi un audums... rupja kokvilna.... un tie kruzulji, volaani un izgriezumi...
man reiz draudzene uzdaavinaaja maala vaazi ar maala raganu uz taas (zinot, ka es necieshu maala izstraadaajumus)
lillaa spiidiiga brezenta kurcene:)))... ljoti sen un ljoti beerniibaa!
lietots prezervatīvs dārglietu kastītē glīti iesaiņots
Pati ar dāvanām vienmēr esmu bijusi apmierināta :lol:
bet atceros draudzenes kāzas un viņas seju, kad ar vīru saiņoja vaļā pašu lielāko dāvanu pēc izmēra un uzminiet kas tur bija - māla pūce :P
tik nepraktiska dāvana, viņi bija šokā, jo īpaši dāvinātājam bija piekodinājuši lai dāvina naudu!
izlietots prezervatiivs? ak shausmas, uz kaadiem godiem tad TAADU daavanu var uzdaavinaat????
es savukaart atceros, ka draudzenei uz dzimshanas dienu dzjeki ieradaas ar celmu(!!!). iistu koka celmu, nezinu, kur shamie bija vinju dabojushi, bet tas tika novietots goda vietaa un apbriinots kaa ljoti origjinaala daavana :))
Mana briesmīgākā dāvana kāzās bija plastmasas maizes kaste. :oops:
Jūtu līdz Zanei. Ja Tev tā kaste nav vajadzīga, vari atdot kaimiņam ...vai vēl labāk, ja zini, kas dāvināja, tad atdāvini atpakaļ ar uzrakstītiem laba vēlējumiem ...
mana (laba un turiiga) draudzene man kaazaas uzdaavinaaja kafijas kruuziites (6 gab), pilniigi bezgaumiigas, ar nekvalitatiivi uzdrukaatu kraasu, divaam nemaz nelietojot roktiriishi jau knapi turaas- vaardu sakot aptuveni taadas pashas veelaak redzeeju "Sauliitee" par 3.99Ls,
draudzene uzdāvināja melnus prezervatīvus-paciņā bija jābūt 5 gb, bet 1 bija jau paņēmusi.... fui.... jo man viņi atgādināja kālija vecos padomju laiku maisus melnos... :evil:
khe, khe... tas laikam saucas "Padod paciņu tālāk!" :idea:
patiess staastsne no manas pieredzes: puisis pasniedz meitenai kastiiti, vinja saviljnota un uztraukta aatri sapleesh kastiiti lai redzeetu kas iekshaa....bet iekhaa nav nekaa......puisis gribeejis pasniegt miiljotajai pashdarinaatu daavanu no sirds.......
varu tikai iedomaaties cik shausmiigi vinji abi jutaas :oops:
arī dzen patiess stāsts...
kursabiedrenei uz dzimšanasdienu džeki no Siguldas uzdāvināja divus vai vienu brudžakmeni :shock: , ko nospēruši turpt Siguldā! Un to 'daiļo' dāvanu speciāli veda uz Rīgu. Pēdējo reizi, kad biju pie šīs kursabiedrene, no dāvanas nebija ne smakas... :)
Studiju laikaa arii mees kursabiedram kaa dalju no daavanas uzdaavinaajaam brugjakmeni, uz kura bijaam parakstiijushies. Cik zinu, tad brugjakmens joprojaam tiek glabaats kaa pieminja no burviigajiem studiju laikiem un tik pat burviigajiem kursabiedriem ;)
Bet tomeer piekriitu, ka shaadas daavanas nevar daavinaat visiem, jo var nesaprast.
nu, ja man piekodinātu dāvināt naudu, es, man liekas, izdomātu kautko vēl trakāku par to māla pūci :evil: jo pilnīgi un galīgi neatbalstu to, ka prasa, lai viesi dāvina naudu. katram ir tiesības izvēlēties, ko dāvināt :twisted: es to uzskatu par nepieklājību un tas jau sanāk, ka viesi bezmaz vai maksā par savu dalību kāzās :roll:
viesi maksā, lai pēc tam jaunajam pārim būtu vieglāk uzsākt -turpināt dzīvi, pēc lielajiem kāzu tēriņiem. Vai nav superīgi, kad saskaiti dāviāto naudu un saproti, ka mierīgi vari aizlaist uz kādu citu, - interesantāku zemi, nekā bij plānots pirms tam ...
man arī nepatīk. ļoti ceru, ka mums ja dāvinās, tad tikai pāris cilvēku...
kāpēc tik ļoti nepatīk nauda? kāda šķirba kad un no kā tā nākusi?
tāpēc, ka tas ir bezpersoniski un nepaliek atmiņā, un neliecina par gatavošanos svētkiem.un naudai maza jēga - paši varam sapelnīt cik vajaga. ja arī mūs piemeklēs naudas dāvināšanas sērga, nezinu pat kā lai to naudu pēc tam tērē...
kaazaas nevajag daavinaat spilvenus, nu nav jau jaunie tik nabagi, ka nav kur galvu likt, paareejaas daavanas bija ok :)