Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Pašrocīgs meikaps kāzām
Sveikas!
Kādas ir jūsu domas par pašas uzklātu meikapu kāzu dienai? Vairākas reizes esmu redzējusi speciālistu sagrimmētas līgavas, kuru grimms dienai izskatās par smagnēju, un arī bildēs izskatās jocīgi - līgavainis kā jau līgavainis - negrimmējies, protams, bet līgava - pārgrimmēta. Vēlos izskatīties visnotaļ dabiski, un domāju, ka šāda grimma izveidošana man būs pa spēkam.
Varbūt kāda var padalīties pieredzē, kā ir bijis, ja sevu meikapu izlemj uzlikt pati līgava?
Ja tu māki pati labi uzlikt meikapu ,tā lai foto viņš nespīd un izskatās labi tad uz priekšu.Mana mamma sen ir iemācījusies uzlikt meikapu pati un nav ne vainas.Sākumāviņa gāja pie speciālista uzlikt ,bet tad bija gadījumi ka seja spīdēja ,ēnas nobira un tad mamma sāka pati likt.
Piekrītu Anciite20, ja tu pati māki, tā lai bildēs labi izskatās, tad uz priekšu. Tā kā es nemāku, prasīšu, lai to dara profesionālis :)
Es arī apsvēru domu kāzu dienā make-up likt pati, bet tad pārdomaju. Laikam sabijos, ka būs stresiņš, patīkamais drebulis un tāpēc izlēmu par labu speciālistam. Un no otras puses, kāzas tomēr ir viens no lielākajiem un skaistākajiem svētkiem un kad gan vēl ja ne kāzās varu ļauties profesionāļa pieskārienam.
Bet vispār uzskatu, ka līgaviņa pati, ja vien ir labas iemaņas to var visai viegli izdarīt!
noteikti neieteiktu likt pašai. ļoti iespējams, ka pati māti un uzliksi visu arī glīti, bet ja vien Tev nav make-up forever vai cita tamlīdzīgas firmas kosmētika, ātri vien visās bildēs sāksi spīdēt, no asarāsm kkur notecēs tuša, kkas izsmērēsies utt. manuprāt, kāzās tādas lietas nav pieļaujamas.
atrodi labu vizāžisti un izrunājiet lietas, var uzklāt arī neuzkrītošu grimmu, bet labu un noturīgu.
ne visas lieto lorealus&maybelinus, bet principā,ja māk krāsoties grimu var uzklāt pati. Galu galā var nopirkt arī to grima nostirprinošo laku,ko izsmidzina virsu sejai,lai ilgāk turas.Turklāt ne jau grimmētājām tie līdzekļi ir mūžīgi un neatmazgājami. Mani ''krāsoja'' profesionāle,bet viennozīmīgi arī es sevi māku uzkrāsot tieši tāpat. Tā kā otrreiz visticamāk krāsotos pati.
Es arī pati noteikti likšu sev make-up, bet esmu tai jomā mācījusies :)
bet no otras puses - vai tev no rīta būs laiks un nervi lai akurāti uzkrāsotos un mierīgi pavadīt laiku pie spoguļa nedrebonot rokas ? :)
tākā līgavas make-up ir no dabiskajiem variantiem, vizāžisti parasti arī pieturas pie viegla makeup, bet ir arī tādas līgaviņas, kas lūdz spēcīgāku make-up vai arī lūdz nomaskēt kādas nepilnības uz sejas, tāpēc citreiz liekas ka ir pa daudz, bet ja būtu mazāk, atkal būtu redzamas kāda rētas, pigmentācijas pleķi vai kas tamlīdzīgs ;)
principā, tas ir atkarīgs no katras pašas, vai no rīta grib izbaudīt mieru sēžot krēslā un būt aprūpētai, vai arī tieši būt pārliecinātai par savām rokām, ka tās tiešam nepievils no rīta :))
Man gan liekas, ka ja pats sev var uzlikt make up, tad to var droši darīt un ja arī nokritīs kāda asariņa, bildes līdz ar to nebūs sliktākas. Manuprāt, kāzas nav jāuztver kā fotosesija, kurā visu laiku jādomā par to kā izskaties. Cik tomēr skaistas ir emocijas :)
Ja es mācētu likt make up, noteikti to darītu.
piekritu Dachus viedoklim. pati gan nekrasojos ikdiena un to nedomaju darit ari kazu diena. man tumsa ada, melnas, garas skropstas, melnas uzacis.. sejas ada laba. tapec domaju, ka neliksu meikapu. negribu but samakslota kazas. ar meikapu vispar jutos ka ar masku, neerti. bet tas tomer katram savs :)
ja tev pasai liekas ok, kapec lai nekrasotos pati. varbut ir draudzene kada, kas labi pieprot? man, piem, draudzenei keriens uz tadam lietam.
pirmkārt es nemāku sev pieskaņot pūderi un tonālo
otrkārt negribu noraut asaras par to, ka pēkšņi man nepatiks kā sevi esmu uzkrāsojusi, paļaušos uz profesionāli, lai mani nogrimmē
Es pati krāsošos, redzot citas līgavas, ir skaidrs, ka negribu klasisko maigo make-up, bet negribu būt arī pārkrāsota. Gribu izskatīties pēc sevis, arī kosmētikas arsenāls ir izveidojies labs un atbilstošs, tādēļ savā gadījumā neredzu jēgu kādu speciāli algot.
Iesākumā domāju krāsoties pati, bet tad aizgāju uz make up izmēģinājumu un sapratu, ka tomēr uzticēšos vizāžistam. Galvenie iemesli ir tādi, ka izmantotie materiāli ir daudz kvalitātīvāki nekā ,piemēram, man ir pašai mājās, kā arī dažādas otiņas utm un visādi knifiņi. Pluss-sajutu jūtamu atšķirību rezultātā. Kopumā biju ļoti apmierināta, make up turējās vēl visu dienu pēc tam, kad biju ļoti noskrējusies dažādās darīšanās. No savas puses, ja ir iespēja un nav tādu materiālu pašai iesaku izmantot vizāžistu pakalpojumus. Lai veicas!
Tieši tā, katrai pašai jāizvēlas. Un uzskatu, ka pilnīgi normāli ir abi varianti :) Vienīgi frizierīti gan es gribētu kādu labu atrast, tā nu reiz ir lieta, kur es totāli varētu nošaut greizi...
Es esmu vizāžiste-stiliste, taču savā kāzu dienā pati make-up nelikšu, lūgšu vienai no manām draudzenēm, kura ar mani izmācījās make-up..
Tas ko iesaku, sevišķi, ja kāzas ir vasaras vidū:
1. Tonālo piemērot ādas tonim, ja tas saplūst, tad ir Ok
2. Krēmu sajaukt ar tonālu kopā un iemasēt sejā (ar šo darbību sejai netiks uzlikta liela masa virsū)
3. Uzlieciet tonālā krēma bāze
3. Nostipriniet minimāli ar caurspīdīga toņa pūderi visu seju
4. Tad krāsojiet acis, v aigus un lūpas
Viegs make-up gatavs. Galveno akcentu lieciet uz acīm... Un kāzu dienā ielieciet savā somiņā caurspīdīgu lūpu spīdumu, jo buču būs daudz un lūpukrāsa ātri vien pazudīs..
Citronpipars apstiprināja manu izvēli! :)
Tonālā vietā lietoju BB krēmus, jo āda man ir laba un vēlos tikai izlīdzināt toni, un tas man ir ideālais variants.
Bāzi likšu tikai acu ēnām (eye-shadow base), ar to tad turas smuki vidu dienu.
Uz acu krāsošanu roka jau piešauta, vaigu sārtumi un bronzeri man ir. Otiņu kolekcija arī labu labā izveidojusies (sūtu no ārzemēm, tā pat kā vairumu kosmētikas).
Lūpas nekrāsoju un visticamākais arī nekrāsošu, mans lieliskais atradums ir tonētie lūpu balzami (tinted lip balm), kas lūpas padara nedaudz košākas un sulīgākas, tajā pašā laikā saglabājot dabisku izskatu.
Nu var jau protams mēģināt krāsoties pats, bet nu rezultāt būs kā būs - bildēs ne pēc kā neizskatīsieties. Ja gribas kāzās izskatīties labi, tad var protams krāsoties pats, bet... tad vajag profesionālo kosmētiku. Dior un Chanel nav profesionālā kosmētika, nemaz nerunājot par drogās nopērkamo.
Un parasti jau līgavaini un vedējtēvu arī viegli grimē, lai seja nespīdētu un bildēs glīti izskatītos.
Bet katrs protams dara kā pats uzskata par nepieciešamu.
Nu mani ģimenes vīrieši kategoriski iebilstu pret pūderēšanos... Un kāpēc daudzas tik ļoti apšauba izvēli pašai krāsoties? Piedodiet, bet neticu, ka visām vizāžistēm ir miljonu vērts kosmētikas arsenāls un ūber ģeniālas prasmes. Varbūt kādai, bet mani tas nepārliecina. Piekrītu Yessic, pati varu, ja ne labāk, tad noteikti ne sliktāk...
Es arī izlēmu kāzu dienā krāsoties pati, jo tomēr pati protu vislabāk sevi uzkrāsot.Biju uz 2 grima mēginājumiem pie divām dažādam vizāžistēm, bet man galīgi nepatika kā mani uzkrāsoja- līgavainis arī teica, ka izskatos sveša.:( Kosmētika, ko uzklāja nebija profesionālā, tāpēc jau pēc pāris stundām seja sāka spīdet un tas jau nekam neder! Nopirku sev labu kosmētiku- Givenchy photo perfection tonālo kremu, ysl touch eclat korektoru, Make up Forever HD caurspīdīgo pūderi un vēl šādus tādus nieciņus,notestēju un secināju, ka izskatās ļoti labi.:)
Ui, HD pūderi gan labāk neliec :) http://www.youtube.com/watch?v=fM4foAf1tHc&feature=fvsr
Paldies! Labi, ka pateici!:)
es ari laikam esmu par to, ka vieglu grimu uzliek ari ligavainim.. paskatoties bldes, kaut vai tepat galerija, liekas, ka vairums ligavainu kaazu diena ir ieradusies tikko no diennakts mainjas smaga darba, izskatas briesmigi, meiteneem lokas un cakas, viriesi izskatas pec kuchiera sveetku ratiem :D labi gan, ka izskatas, ka pagaidam Latvijaa virieshu balto zekju eera pie tumsha uzvalka ir beigusies, tie tik bija laiki! :D