Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Skropstu ilgviļņi
Sveikas!
Gribēju pajautāt, vai kāda nav mēģinājusi šādu brīnumu. Gribēju pirms kāzām šito izmēģināt, bet vai ir kādi zemūdens akmeņi? Piemēram, pirms tam domāju par skropstu pieaudzēšanu, bet, kad palasīju, ka pēc tam meitenes bez skropstām staigā, nolēmu tomēr neaudzēt. Kā ir ar tiem ilgviļņiem. Nekrīt pēc tam skropstas masveidā ārā?
Man bijuši gan ilgviļņi, gan pieaudzētās. Par abām metodēm varu teikt labus vārdus-
man pašai garas taisnas skropstas no sākuma liku ilgviļņus,ļoti laba meistare ir Saules salonā- pirmo reizi neizdevās,jo sastāvs nepieķērās un skropstas palika taisnas(man matiem arī tāda īpatnība), pēc nedēļas gāju vēlreiz un meistare nepaņēma naudiņu par atkārtoto taisīšanu, jo nav bijis rezultāta- likām otrreiz un viss bija veiksmīgi. Acis izskatās plašākas,bet izteiktu pārvērtību neviens neievēroja, vienkārši simpātiskāks skats.
Pieaudzētās skropstas man arī lika laba meistare(ilgi meklēju)- lai nav šausmu darbi un izdevās lieliski. Acis izskatās kā lellei un savās kāzās noteikti atkal pieaudzēšu. Nost nekrita, nostaigāju mēnesi un ilgāk,līdz pamazām kopā ar savējām tās izbira un jā- pēc tam savējās ataug nedaudz īsākas un plānakas(tas mīnuss),taču atkal nākamā kārta ataug normāli un viss okei.
Tāpēc iesaku- ja mēģināsi pieaudzēt- nedari to mēnesi pirms kāzām,tad būs izkritis lielais vairums un savas skropstas būs īsas un vārgas.Tām vajag mēnesi pēc tam atkopties(kad izkritusi pēdējā mākslīga)
Acis izskatās fantastiski ar mākslīgajām, to ievēroja visi un izteica daudz komplimentu. Ja baidies pieaudzēt lieliska alternatīva ir pielīmejāmās skropstas uz vienu dienu,make-up meitene tev tās uzliks un izskatīsies tikpat labi kā pieaudzētās.
Paldies par padalīšanos! Gribētos jau dikti man pieaudzēt... :) Bet tomēr bail par to mēnesi ar īsajām skropstām :)
Nē,skropstas paliks,vnk man pašai garas un es redzēju,ka tās nomocītās izskatās īsākas un vārgākas, bet tušu uzliekot vispār viss okei. Neviens nepamanīja to nomaiņas periodu. Iesaku- jo skats kļūst ĻOTI sievišķīgs un maigs,es pat aprakstīt nevaru... tāds kārdinošs hihii... un nav ne jākrāso,tikai uzvelc līniju un izskatās super. Arī kāzās ērti,jo nebūs melni rinķi no tušas pēc raudāšanas ;)
Sameklē uzticamu meistari- labāk piemaksāt,bet lai ir ar pieredzi cilvēks un viss būs pilnīgi okei, tici man :)
piekrītu Ms_Lyndinette - jāsameklē labs meistars ;) jo ja slitki uzliek, tad gadās ka daļa nokrī, un tad bieži meitenes vnk noplēš atlikušās - un tad paliek tas skats ar saplēstām īsām skropstām ;) ja labs meistars uzliek un pēc tam arī noņem - visam jābūt oki :)) ;) un kāzu dienā man liekas tas varētu būt tikai pluss :)
lai veicas meklējumos ;)
Ms_Lyndinette, varbūt vari iedot kontaktus savai skropstu pieaudzēšanas meistarei? Un cik apmēram maksāji?
Privāti uzrakstu vēstulē ;)
http://citysale.lv/lat/musu-piedavajumi/skaistums/skropstu-ilgvilni-bez-kimiska-sastava-izmantojot-icurl-metodi-ar--atlaidi
lūk akcija :) tikko nopirku pamēģināt :)
Te būs kaut kas līdzīgs par ko runājām privati :) plāns ir vienā vai abos sānos savākt matus ar kādu sprādi vai tml...
Skatos neizdevās iekopēt, cits formāts bildītei... pameklēšu ko līdzīgu netā un ielikšu vēlāk ;)
Man arī doma par ko līdzīgu :) Man arī čolka :) gribu nelielus viļņus un matu augšējo daļu savākt uz aizmuguri.
Otrais paraugs,ļoti iepatikās matu sakārtojums- esmu kā traka uz dimantiņiem,kāzās arī tie dominēs :))) un matos tie izskatās fantastiski... Atradu make up un frizierītes Ludmilas Sokolovas mājas lapā, ļoti daudz skaistu darbiņu(www.ladystyle.lv)
Ļoti smuks tas fascinators :)
Man gan būs plīvus, tā, ka tas vēl arī ar frizūru jāsaskaņo.
MAN SAVUS GAROS MATUS NACAS NOGRIEZT!!DAZU IEMESLU PEC TIE LOTI SAKA KRIS UN PAZAUDEJU LIELAKO DALU MATU LIDZ AR TO ESU PA PUSEI BEZ MATIEM.PAGAIDAM VEL NEZINU KO DARIT PIEAUDZET VAI KA BET NU KAUT KAS JADARA JO AR TIEM MATIEM KAS PALIKUSI NEKO IESAKT NEVAR!!