Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Mati
meitenes nakat paliga ar ieteikumiem!!
man loti krit mati ara bija loti biezi palika 3 reizes planaki nacas nogriest lai kaut kas vismaz paliek uz galvas tacu tapat vini krit ara.diena izkrit apmeram 150 mati kad mazga galvu izkrit gandriz dubulta varbut pat vairak!!nezinu ko lai dara. ;( bail ka lidz kazam paliksu pavisam bez matiem ko tad?
Padzer vitamīnus. Neesmu mēģinājusi, bet labas atsauksmes ir par Perfectil.
Lieto vairāk olbaltumvielas.
Noperc no Dzintara matu eļļinu. Lietosi regulāri - mati augs griezdamies. Labas atsauksmes no manis,daudzam draudzenem, ari seit bija apspriests foruma.
ja es tagad esu iegadajusies perfectil redzes ka klasies.nesu latvija tapec nekadigi nesanak iegadaties dzintaru!
esu nolemusi aizit pie arsta pierakstijos jau.redzes ko dakters teiks
Man arī bija tāda pati problēma. Nopirku Drogās dadžu šampūnu un dadžu eļļu. Baigi palīdzēja. :)
nja. man ari ir problēma ar matiem. .. matu izkrišanai var da;zādi iemesli, vitamīnu trukums vai organisma kaut kas nav kā vajag. manā gadijumā tas bija vairogdziederis. Man palīdz matus paskalott pēc mazgāšanas ar nātru uzlējumu, bet pēdējā laikā matus mazgāju no rītiem , tad tā ķēpāšanās atkrīt.
Var dzert visu ko-gan vitamīnus matiem, gan arī gurķenes eļļu kapsulās ( parasti pierasts, ka dzer naktsveces eļļu-matiem nagiem, ādai), bet gurķenes eļļā vairāk GLA http://www.aphealth.eu/lat/products/index.php?461
visu laiku taisos pasūtīt šos http://www.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-Maxi-Hair-Time-Release-90-Tablets/1714?at=0 atsauksmes var atrast.
Mani ar skar problema -matu izkrishana...un biju dzeerusi sos vitaminus perfectil....biju izgajusi 2 vai 3 kursus...bet nekas isti nebija mainijies,un neko vini neplaiidz taa kaa reklamee visur....Mati,ka krita,taa krita....Tad man arsts izrakstija vienus vitaminus.kuri bija nepiecieshami manai sejas adai..un vienu dienu skatos man mati parstaja taa traki kristi...bi6kinj jau ir,bet ne taa kaa agraag-mati pa visu maaju....laikam ka jau shie vitmini arii palidzeja maniem matiem.....
Daudz ir lasits par ellinam..bez uz taam ne kuram katram ir laiks...
Meitenes! Aizejiet pie saviem ģ.ārstiem, terapeitiem - lai nosūta uz asins analīzēm!
Man pašai mati ir diezgan gari, pēdējā laikā sākuši nenormāli šķelties, kaut gan jau vairāk kā pusgadu vispār tos ne fēnoju, kur nu vēl taisnoju! Matus krāsoju ar dabīgo matu krāsu. Pirms mēneša nogriezu galus - cm4, bet mati turpināja šķelties. Pati vainīga - vilku garumā - vajadzēja uzreiz aiziet uz pārbaudēm, izrādījās, ka atkal D vitamīns un dzelzs ir nokrities līdz normas minimumam :(
es gan saku lietot tos vitaminus Perfectil man palidzeja mati mazak sakusi krist ara.tacu varu godigi pateikt ka nu to skaisto matu kas man bija vairs nav.nezinu ko friziera man vares uz kazam sataisit laikam bus jadoma par pieaudzesanu!!!jo mati patiesam ir loti loti plani neparspilejot!!galvas ada spid cauri pamatigi!!!
Protams iesaku dzert vitaminus, un esmu dzirdejusi ka perfectil tiesham palidz, bet iesaku pamjegjinat matu shampunus pret matu izkrishanu. esmu dzirdejuis veikala "Disco cosmetics" ir profesionālā matu kopš sērija Eva proffessional, E-line, pret matu izkrishanu, esmu dzirdejusi labas atsauksmes, ka līdz.
Ja mati krīt ārā intensīvi ilgāk kā 2 mēnešus, tas nozīmē, ka kkur ir kāda vaina - vislabak lietot šampūnus pret izkrišanu un aiziet pie ārsta, lai paskatas analīzēs kas tev trūkst organismā, un iesaka īsto risinājumu.
vispār pastiprināta matu izkrišana liecina par dzelzs trūkumu!
nu meitenes paldies par rupem!!
Es ar periodisku matu izkrišanu cīnos kopš 12.klases- stress, vitamīnu trūkums iespaido matu stāvokli. Man ļoti palīdz frizieru veikalos pirkti enerģijas šampūni( Loreal, Swartzkof), tiešām iesaku, arī vitamīni, Dzintara produkcija!