FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

Frizieris un make-up Rīgā?

A
Aniram09 29.08.11. 15:09 | Kāzu datums: 11.11.2011

Steidzami, vai kāds zin labu Frizieri un make-up meistaru divi vienā Rīgā par saprqatīgām cenām?

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Ketta 29.08.11. 15:33 | Kāzu datums: 21.05.2011

varu ieteikt savu kāzu meistari Kristīne Caunīte 26704864
make up + frizūra + izbraukums uz māju, samaksāju 25 ls

D
Daiguu 29.08.11. 15:43

Iesaku Aldiju Rešķi (atrodama tepat precos.lv) - viņa gan izbrauc uz mājām, gan strādā savā studijā Baložos. Sākumā domāju, ka saukšu uz mājām, bet aizbraucu pie viņas uz izmēģinājumu un sapratu, ka gribu pucēties un bildēties tajās telpās. :)
Vēl iesaku rūpīgi pārdomāt, vai kāzu rītā tev mājās būs kluss kaktiņš, kur mierīgi pucēties. Es sapratu, ka man visi skraidīs pa māju, nervozēs paši un uztrauks mani. :))) Tāpēc biju laimīga, ka aizbraucu uz Baložiem (starp citu, 15 min brauciena attālumā no Rīgas centra).

l
loveis 29.08.11. 20:26 | Kāzu datums: 08.04.2011

Es iesaku savu meistarīti Daci Rēveliņu, atradu viņu pēc atsauksmēm šajā portālā un izvēlējos pēc viņas lapas apmeklējuma (www.wakeup.lv). Biju uz izmēģinājumu, un sapratu, ka esmu izvēlējusies īsto meistari, jo prata ieteikt man piemērotu gan frizūru, gan meikapu, un savās kāzās biju ļoti priecīga par savu koptēlu!;)

S
Shokoloko 30.08.11. 00:00 | Kāzu datums: 03.09.2011

Esmu dzirdejusi, ka Aldija ir loti laba, man gan ar vinu komunikacija sanaca nekada. Zvaniju- necela. Saprotu aiznemta un ta... aizrakstiju e-pastu. Atzvanija, paludza lai es parzvanu- nu ok, lai gan man tas liekas divaini, bet nu labi mani tas netrauce, parzvaniju. Mans datums vinai bija aiznemts, laipna u.t.t. bet teica, ka varot kadu savu kursa biedreni man ieteikt un aizsutisot kontaktus man uz e-pastu. Paldies vel joprojam gaidu :D sestdien jau kazas :D Protams atradu sev lielisku meisteri Gitu Turku. :) Vel zinu ka Aldijai klibo laika izjuta, biezi sanakot ta ka kave un nejutoties par to vainiga. Negribu vinu nomelnot, jo savu darbu gala rezultata padarot loti, loti labi un kvalitativi.

La_femme 30.08.11. 10:49

Ar Aldiju ir savā laikā sanācis strādāt kopā- stila izjūta fantastiska.
Ieteikt varu Aiju Ūdentiņu- meitene divi vienā, grimmē fantastiski.