Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Friezieris un Make-up Rēzeknē?
Sveikas, varbūt kāda var ieteikt labu frizieri un make-up Rēzeknē. Es šo pilsētu vispār nepārzinu, bet negribu arī iegrābties. Uz kuru frizētavu, salonu ir vērts iet, lai ieveidotu vienkāršu matu sakārtojumu, kas turētos visu dienu. Un kur ar labu kosmētiku uzliktu make-up. Lasīju vecus forumus, bet varbūt ir kādas svaigākas ziņas? Kā ar Kolonnu? ISA?
- No sirds iesaku meistarīti Ilonu no salona "Evika". Par savu kāzu frizūru biju sajūsmā! Make - up arī viņas profesionālo roku darbs!
Tikai un vienīgi iesaku to pašu Ilonu Kveldi no salona "Ilona"! Tik profesionāla friziere,atvēlēto 4 stundu laikā viņa man uztaisīja frizūru 2 stundās,un frizūra vēl noturējās līdz nākošas dienas vakaram:)
Lai gan nēesmu veidojusi kāzu frizūru, visai bieži iegriežos frizētavā "MELINA", kur meistare Olga veido ļoti skaistas vakara frizūras, kas ir noturīgas, un protams saprātīgas cenas ;)
Burvīga frizūra,Fairy:)
Paldies :) Abām tiešām paveicās ar meistari!
Paldies visām kas atbildēja,vai kādai ir nācies saskaties ar salonu ISA Rēzeknē?
Nu dikti skaistas bildes :))
Atskaite, biju pierakstījusies salonā ISA, make-up speciālisti iesaku, man patika gan attieksme, gan arī kā uzkrāsoja. Maksāja 15 LVL un noturējās visu dienu un vakaru.
Ar frizieri gan kopīgu valodu neatradām, pārsteidza tas, ka žāvējot matus nespēja pacelt saknes un dabūt apjomu. Biju totāli vīlusies, jo tā bija pirmā reize, kad frizieris man nemācēja ieveidot matus. Viss beidzās ar to ka apjomu piedzinām ar matu uzkasīšanu, vienkārši šausmas!
Salona ISA iesaku tikai pashi ipashnieci Svetlanu.vina tieshaam smukas kaazu frizuuras taisa un ir profesionaale
ISA man arī ne pārāk, biju uz skropstu pieaudzēšanu (vienreizējās), teica, ka turēsies līdz 5 dienām, bet bija nost jau otrajā rītā!
Nu, runājot par KOLONNU - dārgi un visai neprofesionāli.
Kas mus vēļ uz doto brīdi vispār ir - nesen atvērušies saloni "Lara" pie Rūķīša, "Manhattan" pie boulinga. Pārējies ko zinu - Melina, Art un Ailin.
Bet kur atrodas tā Evika? Varbūt kādai ir frizieres Ilonas numuriņš. Varbūt ir vērts jau tagad pierakstīties, ja jau viņa tik pieprasīta? :)
Kur Rēzeknē vēl pieaudzēt skropstiņas?
Friziere Skaidrīte no kāzu salona "Tauriņš" skaistas frizūras taisa, gan kāzu, gan vakara :).
kolonna - drausmīgi...man 2 draudzenes gāja uz turieni viena krāsoja matus 3 krāsas samaksāja 50ls un izgaja no tuienes raudādama , izskatījas sausmīgi pat es nokāsotu labāk...otra draudzene bija vedējmāte kāzās frizūra ari bija drausmīga kamer atbrauca uz dzīvokli sāka pamazām jukt ārā labi ka frizūra tikai taisīta agri no rīta draudzene skrēja uz citu frizētavu tur vinju izglāba ātri uztaisot vienkaršu matu sakartojumu kas bija daudz smukaks par to frizūru
Nezinu kā Kolonna, agrāk tur krasoju matus, man patika pie meistares Larisas, bet bija dārgi. Tagad noteikti frizieres ir mainījušas, jo bieži sastapos ar šo problēmu.
Cristā arī agrāk bija tik labas un profesionālas meistares, bet tagad visas jaunas meitenes no bezdarbnieku kursiem....:(
godīgi sakot tagad grūti atrast labu meistarīti, jo....pareizi saka ka jaunas meitenes bez pieredzes neko labu neuzmeistaros....es nezinu kā citām meitenēm , bet par kollonu esmu tiešām dzirdejusi tikai sliktas atsauksmes...uz Darzu ielas ir frizetava oi aizmirsu to nosaukumu kur fitnes centrs otraja stavā ir bet pirmaja stavā frizētava laikam bija Rilana vai kaut ka tamlīdzīgi tur meistare blondīne īsiem matiem sauca Marina dzirdēju labas atsauksmes vienreiz pati biju frizūru taisīt man ļoti patika uztaisītā frizūra
Iesaku visu izrunāt iepriekš nevis pa telefonu, bet aci pret aci ar meistaru, jo arī pec satikšanās Jūs sapratīsiet vai friziere vispār saprot ko Jūs vēlaties no viņas.