Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Manikīrs ar ilgnoturīgās Gelish lakas pārklājumu
Pirms savām kāzām nopirku atlaižu kuponu AUDRA Style skaistumkopšanas salonā uz manikīru ar ilgnoturīgo Gelish lakas pārklājumu. Vēlējos būt savā lielajā dienā perfekta un uztaisīt skaistu un elegantu franču manikīru ar Gelish laku. Likās, ka Vecrīgas salonā saņemšu aukstas klases paklpojumu. Diemžēl stipri vīlos. Jau procedūras sākumā, manikīre, tik ilgi un sūri manis audzētos nagus, novīlēja līdz minimumam, kas manu roku formu darīja neglītu un strupu. Tā kā īsti kārtīgi neredzēju, kas tiek darīts, jo nagi jāžāvē aparātā, tikai iesēžoties mašīnā, ieraudzīju, ka abu roku īkšķiem ir nevis paši nagu gali nokrāsoti, bet puss pirksts, kas manas rokas darīja vēl neglītākas. Nepietika, ka tika sabojāta mana noskaņa ar briesmīgā paskata manikīru, tad, vēl tā saucamā ilgnoturīgā laka, sāka noiet jau kāzu dienas rītā - sestdien (manikīru taisīju ceturdien, tajā pašā nedēļā). Ilgnoturīgā laka, tās pašas nedēļās svētdienas vakarā, no dažiem nagiem, bija nogājusi jau pilnībā. Vecrīgas saloni - augsta kvalitāte - ir mīts. Lielas cenas tikai prot uzlikt! Ilgnoturīgais Gelish lakas pārklājums ir vēl lielāks mīts. Bet varbūt, trīs dienas, tas šim manikīram arī ir ilgs laiks!? Visādā ziņā, šis manikīrs man spēja sabojā manu lielo dienu.
Izrādās, ka brāļa sieva arī bija uzlikusi Gelish nagu laku, arī viņai nogāja jau pēc divām dienām.
Meitenes nelieciet šo nagu laku, būsiet vīlušās.
Varu ieteikt salonu Nagumeistari.lv
Mans franču manikīrs ar Gelishun zīmējumu uz zeltneša turējās 3 nedēļas, būtu pat ilgāk, ja nagi nebūtu atauguši :)
Es varu piekrist - neko labāku par gelishu nezinu... Jo nags saglabājas, pārklājums tiek likts uz sava naga un turas - nu 3 nedēļas noteikti :) īstie nagi paliek stiprāki un ataug smuki un gari. man liekas, ka Kica vienkārši nav noveicies ar meistarīti...
Man ar ir tikai labas atsauksmes par šo nagu laku. Kad es to liku pie savas meistares, viņa pastastija, ka ne visi māk to parejzi uzklāt (tur esot kautkāds knifiņš) un attiecībi biži klientiem noietta laka gandrīz uzrejz nost.
Man arī bija Gelish nagu pārklājums, ko man ieteica draudzene. Esmu apmierināta, turās ļoti labi.
Man arī bija gelish pārklājums. Uztaisīju jau 1nedēļu pirms kāzām, bet kāzu dienā bija perfekts. nu jau teju teju divas nedēļas. un turas ļoti labi.Tikai nedaudz sāk redzēt ka nadziņi sāk pamazām ataugt.
Man nav labu atsauksmju par gelish, pirmajā dienā paliku bez naga..
Lieku gelish laku jau vairāk kā pusgadu, viss turās ideāli 2 nedēļas līdz nākošajai reizei. Manuprāt, liela muļķība ir pirmo reizi pirms kāzām uzlikt šo laku un vēl aiziet uz nepazīstamu salonu, jo nekad nevar paredzēt kā gelish uz nagiem turēsies (ir kam tiešām neturas), turklāt, lai nesabojātu skaistāko dienu, nevajag ļauties nepārbaudītiem "profesionāļiem".
es straadaaju ar gela lakaam, visas esmu parbaudijusi uz saviem nagiem, turaas ljoti labi. ja nagu pareizi apstraadaa pirms uzklaasanas tad visam jaabut labi:)
Man arī ir negatīva pieredze šajā lietā.Jau nākamajā dienā pēc manikīra, vienam nagam jau lobījās nost nagu laka. Nostaigāju kādas 4dienas.Pēc tam varētu pati mierīgi kā parasto nagu laku noņemt, bez acetona.Nesaprotu, kas pie tā vainīgs, manu nagu struktūra vai manikīres neprofesionalitāte.
Brāļa sievai manikīrs turējās 2 nedēļas, manikīrs tika taisīts pie citas meistares.
nezinu, taas lakas ar kuraam man bija lakots, nevareja dabut nearko nost , tikai ar speciaalo lidzekli