Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Gribu savest kārtībā savus matus
gribu savest kārtība savus matus! kādreiz ļoti tos krāsoju blondus, tagad jau sāku krāsot tikai šķipsnas, lai kaut kā ļautu tiem atdzīvoties no krāsas. bet tik un tā viņi neizskatās tik labi, kā gribētos. ik mēnesi apgriežu sliktos galus, bet tie tik un tā liekas sausi. skatos kā citām tie spīd un laistās!
vai jums meitenes ir kāds ieteikums, ko lai es daru??
Faktiski identiska diskusija - http://www.precos.lv/forum/?bid=5908&pid=3172188
Es plānoju pirms kāzām matus iztaisnot ar keratīnu, tad tie kļūst gludi, spīdīgi un ne miņas no bojājumiem:)
principa stipri bojatus matus(ipasi izbalinatus) nevar vairs atdzivinat. Man ar bija tada problema. No blondiem parkrasoju un tumsiem,bet pec tam vairs vispar nekrasoju kadu pusgadu(pat saknes nekrasoju). Pa to laiku lietoju dadzu ellinu,jo ta matiem nak par labu-stiprina un paatrina augsanu. Pec pusgada visus matus nokrasoju karamelu brunus(pie frizieres ar profesionalo matu krasu,jo veikala pirktas boja matus,tai skaita ari tumsas matu krasas). Protams,matu gali,kuri pirms tam bija krasoti blondi, visu laiku bija sausi,kamer tos nenogriezu lidz vietai,kur jau bija ataugusi nebalinatie mati. Tagad lietoju tikai profesionalo kosmetiku matiem un matus krasoju tikai pie frizieres,jo ta ir 100x labaka par Drogas noperkamo matu kosmetiku. Obligati jalieto ellina matu galiem! Lai gan viss process man prasija 2 gadus,toties mati tagad aug griezdamies:))
Pieļauju, ja tev laiks to darīt nav apm.2 gadi tad stipri bojāti ir sabojāti. Skarbi, bet vienīgais līdzeklis šķēres + laiks.
Ja precies jau pēc pāris mēnešiem, tad elpo dziļi un priecājies par to kas tev ir. Aizej pie profesionāla friziera, lai visus nokrāso vienādā tonī, varbūt kādu spēcinošu masku ieliek. Vēl varbūt frizieris tev kaut ko labāku varēs ieteikt, bet tas viss būs dikti dārgi. Bet uz konkrēto brīdi iespējams izskatīsies smuki.
eļļiņas, serumi, matu kremi obligāts pasākums.
nē, taisnot matus man negribās man tie ir viegli lokaini un es tos taisnus negribu. gribu tos dabūt veselīgus un beidzot arī garus!laika ierobežojumi man nav :) (PAR LAIMI)
Viens brinumlidzeklis ir parastais galda etikis atskaidits ar sampunu(tikai etiki nevajag loti daudz),reizi divas vai tris nedelas izmazga ar to matus,pec tam mati paliks loti miksti un spidigi,labak uznems matu masku,jo mats bus attirits no visadam ikdienas matu kimijam:) pati ik pa laikam ta izdaru...
nu ja pat Tev nav kur steigties, vari pamēģināt matu atjaunošanu ar keratīna palīdzību, bet tas ir tikai tad, ja tiešām mati ir sausi un sabojāti. :)
pag, ar keratīnu var iztaisnot un atjaunot matus?
vai tā ir viena procedūra kurā ietilpst gan iztaisnošana, gan matu atjaunošana?
pag, ar keratīnu var iztaisnot un atjaunot matus?
vai tā ir viena procedūra kurā ietilpst gan iztaisnošana, gan matu atjaunošana?
ZaneZ
jā, es arī saskāros ar to, ka mati bija tik ļoti sabojāti, ka nācās tos griezt nost. tik žēl bija to darīt. :( sāku meklēt veikalus, kur var nopirkt profesionālus matu kopšanas līdzekļus. lietoju gan šampūnus un balzāmus, gan matu masku. ik pēc mēneša vai diviem eju pie friziera un nogriežu nedaudz matu galus. lēns process, lai tiktu pie foršiem matiem, bet toties patīkami uz sevi skatīties un aiztikt matus!
daiļā
nē, tā nav viena procedūra ar vienu tu taisno matus, bet ar otru atjauno. domāju tavā gadījumā vajag matu atjaunošanu :)
es pati uz sevis izmēģināju matu atjaunošanu, mati vairs nespurojas ir spīdīgi un veselīgi. zinu, ka procedūra būs jāatkārto, atradu superakcijās.lv atlaidi matu atjaunošanai ar keratīnu, nopirku kuponu, lai vēlāk to izdarītu.
Arī jāizvēlās pareizā matu kosmētika, ko lieto ikdienā.
Krāsotiem, bojatiem matiem noteikti nederēs kopšanas līdzekļi, kas domāti matu mitrināšanai, arī šampūni un balzāmi krāsotiem matiem nepalīdzēs atjaunot matus, jo domāti tikai krāsas saglabāšanai.
Īpaši gaiši krāsotiem matiem vajadzētu lietot kosmētiku bojātiem matiem, kas satur proteīnus (keratīnu),: visādi serumi, maskas , šampūni. Parastajos veikalos tādu laikam neatradīsi. Zinu, ka Kolonnas frizētavās var nopirkt Loreal Kerastase sērijas kopšanas līdzekļus. Vari arī pajautāt savam frizierim, jo šādus keratīnu saturošus matu kopšanas lidzekļus izplata pārsvarā tikai profesionāļiem.
nu es tagad noteikti lietošu tikai un vienīgi Paul Mitchell, esmu starā, kā izskatās mani mati :)
Labs frizieris pratīs kāzu dienā tavus matus saveidot tā, lai nebūtu redzams, cik ļoti mati sabojāti. Ir taču plašs kosmētikas piedāvājums- pareizi sakombinējot uz galvas var brīnumus radīt.Tieši tāpat seju varu uz vienu dienu uztaisīt ideāli tīru, gludu, mirdzošu- ir taču 21. gs.
ilze_egle
jā, bet mans mērķis ne tikai kāzu dienai, bet visā visumā, lai ir veselīgi mati ;)
zaiga_zaiga
kas, tas par Paul Mitchell?
Keratīns rulllllleee, esmu ļoti apmierināta
nu man mati arii nav no labaakajiem , man vinji drausmiigi puukojas , bet sen jau zinaaju , kaadi man aptuveni buus frizuura , audzeeju , lai gan man gruuti ir ar gariem matiem ...... peec kaazaam esmu nogriezusi , bet man vinji drausmiigi puukojas , ko dariit ?
ja mati ir sabojāti var veikt to matu atjaunošanu-vizuāli labāki izskatās -spīd un nesppurojas
bet ja gribās panāk efektu ka mati ir taisni un lai nespurojas tad var uztaisīt matu laminēšanu + panāksi to, ka (ja krāso matus) tad matu krāsa turēsies ilgāk :)
pati esmu veikusi matu atjaunošanu salonā kur izmanto tikai Paul Mitchell produkciju
bet esmu redzējusi efektu kad ir veikta laminēšana-fantastiski :)
man peec dabas jau no beerniibas , dalja matu taisna, un pavidam kaut kaadas nesaprotamas lokas veidojas :(
Zhagatinja
pamēģini matu laminēšanu, tām lokām vajadzētu pazust, ja tās nav izteiktas :)