FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

Ātra matu atveseļošana

p
plume 16.06.11. 09:37

Sveikas, meitenes!

Ļoti lūdzu pēc padoma! Lieta tāda,ka man ir ļoti sabojāti mati, tie vairs nespīd kā agrāk, ir kļuvuši plāni,ļoti krīt un jāmazgā gandrīz katru dienu, lai izskatītos labi. Laikam esmu sabojājusi ar sliktām krāsām.
BET vai jums ir zināmi labi, efektīvi un galvenais ĀTRI veidi, kā atveseļot matus - jo līdz kāzām mēnesis! Būšu ļoti pateicīga par jūsu ieteikumiem un padomiem!: )

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
k
kikimonc 16.06.11. 09:55

Iesaku pamēginātmusu pašu Dzintara, Credo matu eļļas tadas mazas pudelites.. viņas palīdz diezgan ātri, agrāk esmu lietojusi, kā arī šobŗīd lietoju, jo pašai arī nedaudz vairāk kā mēnesis, lai sakoptu.. Maksā ap 2-3ls. Bet man liekas labas, draudzene ar lietoja, bija stava sajusma. Mamma arī.
Spīdums atgriežas ātri, tiesa sākumā lietojot, mati izskatīsies traki ellaini un netīri pēc mazgāšanas, bet tā tam ir jābut, ar katru nakamo reiziti bus labak. Noteikti iesaku pameginat.

kiara 16.06.11. 09:57 | Kāzu datums: 05.08.2011

Sveika!
Man arī diezgan sabojāti mati un arī tieši no sliktām krāsām (balināti šķipsnās), man gan bija vairāk laika nekā Tev, es attapos, ka kautkas jādara 2 mēn atpakaļ, bet padalīšos ar to, ko es daru. Es lietoju dzintara serumu matu augšanai, viņš tāds bik smirdīgs ir, es to atstāju pat uz nakti matos un tad no rīta mazgāju laukā. Tieši tāpat lietoju eļlu matiem, man ieteica pat parsto olīveļlu - dari tā, netīri mati, izskalo tos, nosusini, lai nav galīdi slapji un iesmērē eļļu matos, atstāj eļlu matos uz stundu, vai arī es eju gulēt un tik no rīta mazgāju laukā. Man šīs procedūras ir palīdzējušas ļoti. Vēl, protams, matus žāvēju tikai ar vēso plūsmu un lietoju šampūnus un kondic., kas domāti bojātiem matiem. Nu tā! Tas tiešām nav viegli, jo prasa laiku un finanses, bet tas ir iespējams :)
Lai Tev izdodas!

k
kikimonc 16.06.11. 09:57

Mamma man reiz ieteica, bet negribeju ķēpēties, bet olu dzeltenums esot ļoti labs, ka arī medus. Bet neatceros kā tur bija jājauc tās lietiņas, bet varu uzjautāt, bet gan jau googlītē arī ir :)

k
kikimonc 16.06.11. 09:58

Ā, iesaku nežāvēt matus ar fēnu, jo fēns ļoti bojā :)

i
iiveu 16.06.11. 10:13

piekrītu par olīveļļu... vislabāk viņu mazliet ūdens peldē uzsildīt, jo tā viņa labāk iesūcas matos (tas pēc personīgiem novērojumiem). loti laba arī mandeļu eļļa. es parasti ieklāju netīros matos, un atstāju uz nakti, bet vismaz pusstundu jāatstāj. un, lai nav taukaini, mazgāju ar šampūnu 2 reizes vai cik vajag, un nē, nekas tik daudz no vietas reizes mazgājos neizskalojsa, mati ir super mīksti un spīdīgi. mega efektu dod eļļa + medus!! mati ir perfekti! proporcijas jaucu uz aci. aa, un ja, lietoju dabīgos šampūnus un kondicionierus, manuprāt, kopš tā laika mati arī spīdīgāki un labāk aug, kā arī tik ļoti nešķeļas matu gali.

p
plume 17.06.11. 14:27

meitenes, mīļš paldies par padomiem! Eļļiņām ķeršos klāt jau brīvdienās! Jāatzīst, ka grēkoju arī fēnojot matus katru reizi. Bet šodien jau darīju to ar auksto gaisu. Tāpat arī beidzot balzamu smērēju izsusinātos matos, nevis slapjos. Uzreiz ir cita iedarbība! Un sāku arī šodien dzert vitamīnus ādai, matiem, nagiem. Nu ļoti ceru, ka līdz kāzām dabūšu tos nedaudz pie dzīvības! :)

b
baibba23 17.06.11. 19:44 | Kāzu datums: 23.07.2011

Bet parasta olivella neboja matu krasu? man ir sarkanas nokrasas mati.

r
rrritaa 17.06.11. 22:29 | Kāzu datums: 20.08.2011

vel pie vitaminiem vari zivju ellju padzert - uzlabo gan matu, gan nagu strukturu.

un par to olivelju un medu! es taisiju tadu masku - olas dzeltenums+medus+olivellja . ( ola un medus kaut kur vienadi lai butu, skatoties kadi tev mati vel, bet olivelljas paris tejkarotes) un iepin galvu celofana, bet virsu siltu dvieli. man palidzeja!

gold-karina 21.01.12. 01:12 | Kāzu datums: 28.07.2012

sataisi sev matu lamineshanu...tas tieshaam ir efektiivi un ljoti aatri-aiznem tikai paaris stundu....sev esmu sho proceduuru dariijusi un tieshaam labs efekts