Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Cik kg pazuda pēdējās pirmskāzu dienās?
Daudz stasti dzirdeti,kā ligavas pēdejās dienās pamatīgi nokrītas svarā. Varbūt varat padalīties, kā gaja jums vai jūsu draudzenēm??!!
necik nepazuda, kāpēc jākrītās svarā, jaormāli ēd, guļ, nav nekādu slimību utt. Stress? Man tāds nebija, par ko stresot? Tas taču ir foršs pasākums! :)
Nejau stresa dēļ, daudzi stasta,ka patikamā satraukuma deļ nevar ieest. Es pat pirms savas lielās Dz.d. ballites satraukuma dēl nokritos svarā:D
Nu tad jau tu par savu organismu zini labāk. Tas nebūt nav tik labi, it sevišķi, ja kleita uz auguma, vēl karāsies kaut kur :)
Es katrā ziņā nekritos svarā dēļ savas kāzu dienas :):)
nekas nenokritās, ēdu, gulēju kā parasti, tikai kāzu dienā paēst nedabūju :D
Jāatzīst, ka no stresa var arī pieņemties svarā :D:D:D
Pēdējās dienās - necik. Pirms tam strādāju mērķtiecīgi pie labākas figūras - piedomāju pie uztura, gāju uz limfodrenāžu un masāžām... bet tā, ka dēļ stresa kaut kas būtu gājis mazumā, tā nebija... lai gan - ļoti gaidīju :D
Man pēdējo mēnešu laikā pazuda 3kg.
Man arī pusgada laikā pirms kāzām pazuda ap 3kg. Arī pēdējo divu dienu laikā zaudēju vēl 1.5 kg. =) No satraukuma negribējās ēst.
man nekas nepazuda. pirms tam man nebija satraukuma, bet kāzu rītā gan sākās drausmīgs stress! bet šā vai tā es paēdu brokastis normālas. un par to es brīnos, jo es esmu no tiem cilvēkiem, kas neko nevar ieēst, kad ir stress (zinu, ka citi stresa situācijās ēd visu pēc kārtas).
Kā veicas šī gada līgaviņām?
Pusgadu pirms kāzām (tas ir janvārī) sāku piedomāt pie tā ko ēdu un 5mēnešu laikā esmu nometusi 8 kg. Gaidīšu kāzu dienu, lai zinātu galējo zaudējumu :D Varbūt kad nāks tuvāk, stress šo procesu paātrinās!
woow.. 8 kg?! Tev gan apņēmība! :) Pēc bildes spriežot Tev nekā nav ko mest nost nemaz :)
pastāsti, ko Tu neēd? vai ēd mazāk?
Bildē esmu meitene ar blondajiem matiem :) Nu tā bilde ir uzņemta martā "Sieviešu dienas rallijā", tur jau man ir nost tikai 3 kg!!!
Mans pusdienu šķīvis satur daudz daudz salātus (variēju ar: seleriju kāti, ķīnas kāposts/ledus salāti, paprika, gurķis, tomāti, spināti, sparģeļi) ar nedaudz sāli un pārspiestu citronu sulu+vistas gabals!
Neēdu baltmaizi, tikai parasto ķieģelīti, nelietoju majonēzi, makaronus, kartupeļus (protams šad tad sanāk pagrēkot).
Bet pats pats pats galvenais izdzert 2-3 l ūdens dienā, tā ir tā svarīgākā atslēga manai notievēšanai!
Un Tu tā visus šos mēnešus?! Ir gan raksturiņš! :) Es vairs tā nemāku :) Un arī 3l ūdens man nemaz tā nelīdz.. Un, kā ir ar vakariem? Man parasti vakarā riktīgi kko kārojas - to, ko vispār nevajadzētu ēst :(
Man raksturiņš ir tāpēc, ka mērķis man ir nozīmīgs - kāzas. Savādāk arī es esmu vāja raksturā! Vakaros es cenšos ēst augļus, vai tos pašus zaļumus - tajos jau nekā nav!
nu tad tik tā turēt!! :) Man vajadzētu kādus kg 4 līdz kāzām nomest :)
Lai tew izdodas :)
paldies :) šodien rit manas apņēmības kārtējā 1.diena :) Ceru, ka rīt būs 2., nevis kārtējā 1.. :D
Laikam tikai standarta sezonas izmaiņas, t.i., ziemā + 3-5 kg man, bet vasarā tie pazūd. :) Nu ziemā jau grūti kaulu kambarim izdzīvot.
Nu ar augļiem gan vajag uzmanīties, jo tajos ir daudz cukura. Ja gribas vājēt, tad jāierobežo ogļhidrātu uzņemšanu, bet bez tiem arī nevar.
Pārāk daudz ūdeni dzert arī nav labi. Galvenais nedzert ēšanas laikā, labāk 30 min pirms ēšanas un tad 30 min pēc ēšanas.