Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Friziere un make-up meistare
Vai kāds varētu ieteikt kādu labu frizieri+make-up meistarīti, kura izbrauc arī uz mājām? Vēlams no Jelgavas, var būt arī no Rīgas.
Mans datums 06.08. aizņemts :(
Es arī ieteiktu Gitu. Jauka meistare.
Gitas Turkas mājas lapā daudz līgaviņu, manuprāt ārkārtīgi skaisti un gaumīgi. Iespējams pati vērsīšos pēc viņas palīdzības savās kāzās :) Skaisti un gaumīgi sagatavo līgavas,katrai atrodot viņas odziņu.
Gitai make-up darbi tiešām labi, izteiksmīgas acis, izteiksmīga seja. :) Tik īsti nevar saprast, kurām līgavām ir viņas veidoti matu sakārtojumi. Piezīmes nav. :) Sastapu tur arī savas līgaviņas. Skaistas jau viņas bij. Ļoti! :)
Mīļš paldies meitenes par ieteikumiem! :)
Gan Gita, gan Aldija ir aizņemtas manā datumā.
Kādas atsauksmes par Sandru Pavloviču?
Man patiik vinjas darbinji,bet manaa dienaa netiek ;(
Sveikas Mīļas..
Ja intresē lieku make-up,varu braukt pie Jums uz mājām,cenas ir ļoti draudzīgas....
Protams gaidīšu Jūsu zvanu 29707231
Man būs Rita Jurevska http://www.makemeup.lv/index.php?id=7#kazu , pēc manam domām-vienkārši ideāla-saglabā dabiskumu un reālo līgaviņas izskatu un tanī pašā laikā visas līgaviņas izskatās tik starojošas! :)
Man bija Dace Rēveliņa www.wakeup.lv, biju ļooti apmierināta, ka izvēlējos viņu, sapucēja gan mani, gan manu vedējmāti un māsu, tā ka varu teikt tikai to labāko!;)
Make-up jomā varu piedāvāt savus pakalpojumus. ;)
www.annamakeup.lv
Gita Turka, ja vien iespeejams vinju dabuut :-) tieshaam fantastiski straadaa meitene un iedvesh mieru visa riita garumaa... Puceeja gan mani(vedeejmaati) gan liigavinju un abas bijaam ljoti apmierinaatas. Es pat nezinaaju, ko iisti veelos dariit ar matiem un tas kaa Gita man ieveidoja ljoti patika. Liels paldies :)