Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
'uzsmidzināmais iedegums'
Ir kāda kādreiz izmēģinājusi? Pēc tam nav pleķi?
Esmu kādreiz lietojusi smērējamos iedeguma krēmus un pieredze saka lūk ko- pirmkārt, diezgan grūti dabūt ideāli vienādu toni, jo kur āda nedaudz sausāka, tur būs tumšāks, kur gludāka, tur gaišāks. Otrkārt, pirms klāj šos krēmus iesaka visai ādai veikt pīlingu vai skrubi. Treškārt, vismaz man bija tā, ka baltajai veļai visur kur tā skārās pie miesas, palika brūnīgi traipi, kurus pēc tam grūti bija izmazgāt... Varbūt, ka tikai man ir tāda ne visai laba pieredze ar šiem krēmiem, varbūt kādai citai ir viss sanācis ok. Es vairs neesmu lietojusi šos iedeguma krēmus, jo baigā noņemšanās.
Neeeeeeeeeee,es tikko biju,nekad vairs,nekad,es kad no rita pamodos,biju parbijusies,jo man bija uz kazam jaiet,es biju plekaina,melna ka ne savas tautibas,man ir problematiska ada,ar poram un pumpam,visas proas bija lieliski redzamas,es metos dusa ar izmisuma pilnam domam,un dusa palika ka ar rausas udeni,paldies Dievam es maksimali atberzos,un sejas poras aizmazeju r tonalo un puderi,bet es neiesaku,pec tam kad iet nost izskatas,ka netira ada,un balta kleita bus netira,vina tiesa mazgajas ara,bet ja pati esi ligava neiesaku...es izveletos aiziet uz solariju kadas 5 reizes!
Esmu vienreiz izmeģinajusi izsmidzināmo iedegumu pie kosmetologa uz sejas un dekoltē zonā. Un teiksu ka man patika, ļoti viegla plāna kārtiņa - kā dabīgs iedegums sanāca un nebija tumšs bet smuks, viegls un biju apmierinata.
Bet, kad vēl skolā gāju - divas meitenes uz žetonvakaru bija aizgājušas visas nopūsties uz to dušu - smuki jau bija, bet viņas izskatījās ļoti brūnas - kā vasarā būtu sauļojušās, bet ziemā (kad viņas pūtās) izskatījās par tumšu.
man slikta pieredze un paldies , tieshaam uzklaat iisti vienmeeriigi nesanaak , kaa jau rakstiija Madam .... dreebes sabojaatas un un un ....
tieshaam solaarijs vai ja laiks atljauj - dabiigaa sauliite buus labaak :)
no dreebeem gruuti aaraa dabuut , pat ar balinaataajiem
Izsmidzinamo tocna nav gruti izmazgat,iespejams ka atkarigs no ta,kadas firmas utt,bet man puta BlueBox un izmazgat vareja viegli!
varu pateikt to ka cik ir redzeetas ligavas.... arpraac :o iedegums smuks,bet kaa pacel rokas taa ap korseti viss jau noberzies,kleitas iekspuse,briesmiigi netiira... :o
Aha,musu ligavinai ari bija problemas ar to,labi,ka vinas skaista diena bija ziema,jo patumss bija,kad ieradas,un vakara pieklusinataja gaisma neko neieveroja!Bet es tiesam neiesaku!
Es pamēģināju, daudz pleķu, nenožūst līdz galam pt tad, ja tajā žāvētājā stāvi pusdienu... visas baltās drēbes paliek ar pleķiem ,apakšveļu izmetu-neiespējami atmazgāt. Neiesaku :(
Jā, un tiko sanāk pasvīst...nesmuki... Plus vēl viena lieta- paduses! Pacel roku un tur balts, jo pat nesvīstot (kas ir neiespējami) nevar normāli uzklāt- sākumā tumšs, pēc tam ar vien raibāks, līdz balts.... Jā, un ja kāzas vasarā,tad traki...