Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
make-up meistars Valmieras rajonā
Sveikas! Vai jums kādai ir pieredze ar make-up meistaru Valmieras rajonā? Man kāzas būs Valmieras raj. un dikti gribētis, ja vizāžists varētu atbraukt pie manis uz mājām (40km no Valmieras), bet nezinu nevienu, kurš būtu šajā LV daļā un izbrauktu uz mājām. Būšu arī priecīga par ieteikumiem vizāžistu pakalpojumiem Valmierā!
Valmierā teātra salonā strādā Gita. Ļoti smuki viņa viskautko taisa, tostarp arī make-up.Bet vai viņa izbrauc vai ne - tas jāuzvaicā viņai. Bet meistarīte viņa ir ļoti laba, un arī jauka :)
Vari uzmeklēt arī draugiem.lv - Gita Blaumane :)
paldies kikimonc! painteresēšos varbuut izdosies man ko sarunāt :)
Mani arī interesē, mēs būtu vismaz divas dāmas, kuras vajag sapucēt, vēlams mājās uz vietas.
Ir kaut kas jauns piedāvājumā?
Vai arī jaunāka atsauksme par pieminēto Gitu no teātra salona?
Paceļu tēmu!
Man kāzas Limbažu pusē - pieļauju, ka Valmierā vizāžistu meklēt ir reālāk. Tādēļ - mīļās Valmieras, Limbažu, Cēsu u.c. līgaviņas, kas būs jūsu vizāžistes? Kur jūs viņas atradāt? :)
Es esmu no Cēsu puses, meklējot savu vizāžistu, nolēmu palikt pie draudzenes, jo gribās cilvēku, kam uzticēties, kurš mani daudz maz pazīst, un es zinu kā viņa strādā - Inese Gertnere - saite no lapas -
www.facebook.com/igmakeupartist
Vienīgi viņa šobrīd nedzvo Latvijā, taču ik pa laiciņam brauc uz Latviju.
Cerams, ka viss būs forši un skaisti :)
Es esmu sarunājusi Martu Ābeli no Rīgas, viņa brauks ar vēl vienu speciālisti, lai var gan safrizēt gan uzkrāsot mani un vēl trīs dāmas - vienatnē to nav iespējams rīta cēlienā paveikt. Atšķirība starp Valmieras/Cēsu/Limbažu un Rīgas speciālistiem faktiski ir tikai ceļa izdevumos, kas uz kopējā tēriņu fona jau sāk šķist sīka vienība :)
Pameklē forumā, redzēju vairākus ieteikumus par vizāžistēm Valmierā - par Cēsīm gan nevienam nebija nekas sakāms, tā nu paliku pie tā, ko varēju atrast Rīgā :)
Paldies meitenes! Laikam jau tā arī būs jādara, jo pagaidām nevienu profesionāli Limbažu apkaimē neatrodu, savukārt par tur uz vietas pieejamajiem speciālistiem neesmu īsti droša, jo neesmu ne pie viena bijusi.
Tikko esmu no izmēģinājuma make up un frizūras. Varu ieteikt burvīgu speciālistu- Lieni Nagli. Meklēju ilgi speciālistu Valmierā, bet, kas dodas arī izbraukumos, jo precamies ārpus pilsētas, atradu viņas mājas lapu caur googli - www.lnstyle.lv . Brīnišķģa un fantastiski pieprot savu darbu, vismaz mani rezultāts ļoti apmierināja.
....starpcitu šī meitene - Liene Nagle, saposa arī manu draudzeni uz kāzām un viņas māsu, mammu un 3 līgavas māsas VIENA PATI, piebrauca klāt un sataisija gan frizūras, gan make up, manuprāt, tas ir lieliski, ka nav jāmeklē vel kāds speciālists klāt, ka viens var tikt ar visu galā.
Alēna Kokina ir lieliska! Valmierā!
Paceļu tēmu, jo meklēju vizāžisti un frizieri, kas mani un manu līgavas māsu sapucētu lielajā dienā! Tā kā būsim Cēsīs, tad labi būtu kādu no tā gala. Ir kādi ieteikumi? ;)
Man būs Liene Nagle, lielā diena jau rīt, tad nu pēc tās tad arī varēšu pateikt kā bija. :)
Es ari varu ieteikt Lienu Nagli! Bija vina man uz majam atbraukusi izmeginajuma frizuru un make up taisit. sanaca tiesi ta, ka biju iedomajusies. tagad nevaru vine sagaidit lielo savu lielo dienu! ):
Es arī sazinājos ar Lieni, bet vēl nav skaidrs, vai būs brīvs tajā datumā...
Nu es varu minēt, ka Liene ļoti labi un ātri uztaisīja frīzūru un make up. Nevaru teikt, ka vaina bija frizūrā, bet man tā ļoti ātri izjuka, jāmin, ka ārā bija loti mitrs gaiss un smidzināja,kā arī mani mati ir diezgan smagi. Tad nu dienas beigās mati bija ļoti noplakuši un ne miņas no sākotnējās frizūras.
http://videofilmesana.lv/make-up/
izbraucu uz jebkuru vietu :)