Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Clip-mati
Sveikas meitenes vai kāda savām kāzām izvēlēsies pieliekamos clip matus uz tresītēm vai sprādzītēm?Ja kādai jau kāzās bijusi šāda frizūriņa vai var lūdzu ielikt bildītes!?Pašai man mati tādi līdz pleciem...friziere ieteica pieliekamos matus,tad sanākšot foršāka frizūra...un gribas jau arī!bet varbūt kāda var padalīties pieredzē:)
Es tieši tikko piešuvu tresītes, un izmēģināju kāzu frizūru un sapratu, ka man nepatīk :D Baigi labi var redzēt, kur manējie beidzas un pieliktie sākas. man ir treses 2 rindās, varbūt vajag augstāk viņas piešūt, vai vairāk, lai tāda dabīgāka pakāpe. Nezinu. Es domāju kā risināt situāciju, iespējams frizūru taisīšu tikai uz 1 pusi. Tad ir ok.
bet forši izskatās :) uz sāna vairāk patīk :)kur pirki savus matiņus?
Valmierā, Trio. Man sanāk mati 40 cm gari, treses maksāja 35 Ls, 10 ls piepīšana un frizūra, kopā :)
man kāzās bija clip mati. Biju ļoti apmierināta! Biju ļoti neapdomīgi pusgadu pirms kāzām nogriezusi savus garos matus un līdz kāzām bija atauguši tikai knapi līdz pleciem. Piedevām man vēl mati nav vienkrāsaini - brūni ar balinātām šķipsnām. Bet nopirku šķipsnas (bija arī tādas strīpainas) un kāzu rītā friziere man tās piestiprināja. Turējās ļoti labi, nemaz nevarēja redzēt, ka kaut kur kaut kas būtu neīsts. Frizūru man veidoja līdzīgu kā zobenzivss, man tikai bija tādas vieglākas tās lokas. Pirms kāzām arī apsvēru domu - piešūt, piekausēt uz kapsulām vai ko tml, bet esmu ļoti apmierināta, ka tomēr izvēlējos clip - vienkārši un nav dārgi. Tur komplektā ir kaut kādi 6 vai 7 gabali ar matiem - katrs savā platumā un ar savu sprādzīšu skaitu, lai varētu izvietot tos matus pakāpeniski uz galvas. Apjoms matiem tiešām labs un izskatās labi :)
bildīti ieliksi?
ja,es arī gribu bildīti redzēt:)
es arī likšu clip-in matiņus,lai ir garāki,tik baidos vai nerēgojās laukā kas.
Tikai kuri ir labāki remi hair vai human hair.
vispār nevar no saviem atšķirt...super :)
es pirku salonā Harmony uz Dzirnavu ielas.
Nopirku pēc kāzām, bet lieku uz visām ballītēm, iskatās super un ir ērti. Viņiem ir dažādu krāsu un garumu mati pieejami.