FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

Pirmskāzu diēta

Alicante 30.03.11. 22:01 | Kāzu datums: 11.07.2011

Kāzas tuvojas nemanāmi ātri, nu jau palikuši 3 mēneši, bet ar savu izskatu nebūt neesmu apmierināta...
Lielākā problēma, kas man ir - liekas svars, no kura ir jāatbrīvojas. Par lieko svaru es nepārspīlēju un, lai justos skaistai, man ir jānomet vismaz kādi 15 kg...
Vai tas ir reāli? Kā to labāk panākt? Varbūt varat ieteikt ko efektīvu?
Ceru, ka atradīsies meitenes, kuras vēlētos uzsākt šo notievēšanas procesu kopā ar mani, jo, kā saka, kopā jautrāk un arī ir kaut kāds stimuls, nebūs vēlēšanās nolaist rokas...
Nolēmu atvērt šo tēmu, lai arī sevi disciplinētu, laiku pa laikam rakstīšu kā man iet, ko esmu panākusi...Tāda kā savdabīga dienasgrāmata, kurā ar prieku ieraudzītu arī domubiedrus un lietderīgus padomus :)

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
m
msiriny 30.04.11. 17:42

Galvenās adaptatīvās pārmaiņas slodzē, kurā SR sasniedz 90-100% no maks. :

Mitohondriju izmaiņas IIA un IIB tipa muskuļšķiedrās;
Glikolītisko fermentu izmaiņas;
Asins buferu sistēmas izmaiņas, palielinās spēja pretoties acidozei;
Sirds muskulatūras un kambaru izmaiņas;
Augstā pienskābes koncentrācija negatīvi ietekmē lēno muskuļšķiedru aerobās spējas.

a
annyperl 30.04.11. 18:46 | Kāzu datums: 01.06.2011

Es laikam esmu no tām retajām laimīgajām, kurām nav jādomā par svara nomešanu. Mans topošais vīrs mani mīl tādu kāda esmu un ja man kaut nedaudz kautkas uzaug vēl klāt, tad ir pārlaimīgs.Kā uzturu sevi formā? Pirmkārt, jo vairāk tu par to streso, jo vairāk tas viss aug, otrkārt, jo mazāk ēd, jo vairāk viss iet labumā, jo ķermenis to visu noglabā tauciņu formātā nebaltām dienām (jo nevar taču zināt, kad atkal kautko varēs dabūt), treškārt, vajag ēst bieži un pa drusciņai un pats galvenais- ir jāēd tieši tas, ko prasa organisms- ja tā ir kūka, tad ēd kūku, ja tā ir gaļa, tad ēd gaļu, ja tie ir rieksti, grauz riekstus, utt., ceturtkārt, vajag pēc iespējas vairāk kustību, pastaigu svaigā gaisā (sāciet ar mājas tīrīšanu, skapja revīziju, utt.), piektkārt, tas ir labs, kvalitatīvs sekss, sestkārt, labs miegs un visam vēl klāt pozitīvas domas! Tāda mana recepte- varbūt kādai arī derēs!

a
annyperl 30.04.11. 18:56 | Kāzu datums: 01.06.2011

mazliet paturpināšu- un vispār, kādēļ jums, meitenes, šķiet, ka jums par visu varu vajag nomest svaru? Vai savam mīļotajam esat pajautājušas, kādas jūs viņam patīkat? Varbūt viņam patīkat tieši tādas, kādas pašlaik esat? Man pārsvarā nākas pavadīt savu ikdienu vīriešu sabiedrībā un ziniet- vairākumam vīriešu nepatīk ļoti tievas sievietes, kur nu vēl kaulainas, taisni pretēji- viņiem patīk tādas formīgākas,ne resnas, bet atkārtoju- formīgas! Un dzeriet ūdeni- jo vairāk, jo labāk!

N
Nini 30.04.11. 19:31

Es nebiju domājusi lekciju pierakstus, bet gan īstus pētījumus, kurā piedalās īsti cilvēki, kuriem veic īstus mērījumus, novēro viņus pētījuma laikā utt. Līdzīgi pieraksti man arī ir kladītē.

I
Ievuxs 01.05.11. 10:07 | Kāzu datums: 30.07.2011

Hmn . . . te nu gan šī diskusija manā skatijumā zaudēja savu pievilcību . . .
Esmu šeit šajā diskusijā ,lai apmainītos viedokļiem ar meitenēm ,kuras vēlas savā kāzu dienā izskatīties pievilcīgas un justies skaistas ne tikai priekš sava topošā vīra ,bet priekš sevis arī! Padalītos ikdienas sasniegtajos rezultātos un šāda veidā sevi motivētu turpināt panākt rezultātu ,kādu nu katra no mums to cer sasniegt.
Es neesmu medicīnas studente un nesaprotu šādus terminus,un ja vēlētos ,ko uzzināt precīzāk atvērtu medicīnas enciklopēdiju vai atrastu informāciju google . . .
Annyperl - man prieks ,ka Tevi mīl tadu ,kāda esi un pati esi pilnībā apmierināta ar savu izskatu.Paldies par ieteikumu un savu pieredzi :)
Mans mērķis nav kļūt kaulainai,bet es vēlos justies konfortabli pati ar sevi ,un ,lai tā justos man nepieciešams saniegt savu vēlamo svaru (es zinu kādam tam jābūt ,jo esmu bijusi uz konsultāciju pie dietaloga),un tā,kā savam ideālajam svaram esmu bijusi pāris soļu attālumā,tad zinu,kāda bija sajūta un ,kur nu vel labāka motivācija par savu kāzu dienu?!?!
Man vīrietis mani mīl neatkarīgi no tā cik sveru,BET es taču zinu ,ka vīrietis mīl ar acīm un kā mani var mīlēts mans vīrietis,ja es pati ar sevi neesmu apmierināta???
Tāpēc nonāku pie tā,ko atverot šorīt šo diskusiju vēlējos pateikt -
Man līdz šim sokās ideāli - svars ik rītu uzkāpjot uz svariem ,lēnām bet pakāpeniski krītas,ik dienas jūtos labāk :)
Dzeru daudz ūdeni ,ēdu mazāk,bet veselīgāk ,nu jau 6 diena kopš neēdu nekādus saldumus un ik dienas kļūst aizvien vieglāk paiet garām saldumu plauktiņam,lēnām par viņa eksistenci aizmirstu pavisam ,jo ir taču āboli,plūmes un ananāsi :)
Līdz šim brīdim ,gan velaizvien neesmu tikusi līdz velotrenažierim,ceru,ka saņemšos ;)
Kā Jums sokās?

k
kniebejkjirsis 01.05.11. 13:27 | Kāzu datums: 12.08.2011

ievuxs-- Malacīte apsveicu,tā tik turpini.
man ar lēnām izdodas ,patīk tā sajūta no rīta kad svari rāda aizvien mazāk un mazāk :)
vispār tagad ir sācies ideāls laiks- daudz augļu,dārzeņu,mm aukstā zupa ko var ēst nestresojot par kalorijām :) esmu sākusi braukt uz darbu ar riteni uhhh tik patīkami + ja vakarā ir silts laiciņš tad sanāk izmest kādu garāku līkumiņu līdz mājām :)) līdz kāzām 3 mēneši un es zinu man un mums visām izdosies :))

M
Mazaaa86 01.05.11. 13:52 | Kāzu datums: 06.08.2011

Hei. Es tāpat kā Tu šeit esmu lai padalītos ar rezultātoem un viedokļiem utt !:)Es ar nesaku , ka gribu būt kaulaina, bet gribu justies labai, pie svara tāda, kāda jūtos labi! :) Man ar pamazām, bet iet uz priekšu. Ūdeni daudz dzeru un ļoti domāju ko ēdu gandrīz neko sev neliedzot. Vienīgi maizi un saldumus. Ja gribas saldumus tad ēdu no rīta! :) Sveros ne katru dienu , bet katru 1dienu . Lai saprastu un lai labāks reziltāts! :)
Nepazūdam! Atskaitamies! :)

I
Ievuxs 01.05.11. 17:05 | Kāzu datums: 30.07.2011

Tiieši tā - man šķiet ,ka kopīgi pastāstot kā mums veicās un ko daram varam labāk sevi motivēt :)
Prieks par Jums meitenes, tā tik turpināt :)
Zinu,ka mums izdosies sasniegt nospraustos mērķus :)
Svērties esot pareizi 1x nedēļā (tā esmu dzirdējusi) ,bet es nevaru noturēties neuzkāpjot uz svariem katru rītu,tā ir mana lielākā motivācijas deva, un ikreiz,kad svaros iedegās zaļā lampiņa esmu gatava lēkāt ,pat neskatoties vai svars nokrities par 100 vai 600 gramiem :)

I
Ievuxs 06.05.11. 13:14 | Kāzu datums: 30.07.2011

Sveikas :)
Kā Jums klājās?
Varu atskaitīties - Šodien ir 11 diena,kopš piedomāju pie tā,ko ēdu,cik izdzeru ūdeni un apmeklēju medus masāžas (līdz šim bijušas 3x) , rezultāts -3kg ! :))
Tā,kā ceru,ka augustā būšu sasniegusi nosprausto mērķi :)