Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Pirmskāzu diēta
Kāzas tuvojas nemanāmi ātri, nu jau palikuši 3 mēneši, bet ar savu izskatu nebūt neesmu apmierināta...
Lielākā problēma, kas man ir - liekas svars, no kura ir jāatbrīvojas. Par lieko svaru es nepārspīlēju un, lai justos skaistai, man ir jānomet vismaz kādi 15 kg...
Vai tas ir reāli? Kā to labāk panākt? Varbūt varat ieteikt ko efektīvu?
Ceru, ka atradīsies meitenes, kuras vēlētos uzsākt šo notievēšanas procesu kopā ar mani, jo, kā saka, kopā jautrāk un arī ir kaut kāds stimuls, nebūs vēlēšanās nolaist rokas...
Nolēmu atvērt šo tēmu, lai arī sevi disciplinētu, laiku pa laikam rakstīšu kā man iet, ko esmu panākusi...Tāda kā savdabīga dienasgrāmata, kurā ar prieku ieraudzītu arī domubiedrus un lietderīgus padomus :)
Taatad gribu izteiktaaku vidukli, ko panaak ar dazhaadiem vingrinaajumiem, bet veel neesmu sanjeemusies uzsaakt, bet nu ar riitdienu noteikti saakshu arii vingrinaajumus, jo shobriid katru dienu tikai ar velotrenazhieri 30min minos...to daru, lai padaedzinaatu taukus un nedaudz samazinaatu augshstilbus...veel vajadzeetu uzsaakt dibena vingrinaajumus, lai to nostiprinaatu...
Svariigaakais, ka eedu visu, ko veelos, arii kuukas un saldumus, bet tikai daudz mazaakos apmeeros...jo ieveeroju 5 eedienreizes, nelielas...daudz daarzenji auglji un 6-8 glaazes uudens dienaa...needu peec 19:00...teeja, sula un kafija arii skaitaas kaa eedienreize, lai noteiveetu, nedriikst shos shkjidrumus lietot kopaa ar eedienu...parasti kaadas 20-40min pirms eesjanas izdzeru glaazi uudens, tad kaadas 30-60min peec eeshanas arii dzeru glaazi uudens...eedu tikai vistas galju, nekaadu citu galju...vistas galja veseliigaaka un arii mana iecieniitaakaa :) eedu reizeem arii maizi u n saldumus, bet izvairos no cukura un saals...cukura vietaa medus, bet saals vietaa kaadas citas garshvielas...lietoju tikai oliiveljlju, ja ko cepu, bet tas ir reti, censhos eest vaariitus, tvaiceetus eedienus, kaa arii daudz svaigus daarzenjus un augljus...veel reizi nedeeljaa neko needu tikai dzeru uudeni, taa attiirot organismu un veederu...kaa reiz shodien ir shaada diena, un lai nesadusmotu savu organismu, tad nedaru sportiskaas aktivitaates, jo baidos, ka tad organisms gribees atriebties un naakamajaa dienaa, kiad eediishu visu graabs rezervees, bet pagaidaam, kad dienaas, kad needu nesportoju, tad rezultaats burviigs, jo meenesha laikaa nometu 1.5kg :) doma ir par nelielu sportoshanu neeshanas dienaa, bet kaa jau mineeju baidos saiet ragos pati ar savu organismu, ja saakshu dariit tam paari :)
domaajot par savu meerkji, tad saaku apsveert domu, ka varbuut tomeer gurnus arii vareetu nedaudz samazinaat par kaadu 1-4cm :) bet tas nav svariigi, jo mani apmierina arii patreizeejie dati, tikai viduklis mani neapmierina...bet tieshi ar to ir visgruutaak ciiniities, bet esmu paarliecinaata, ka liidz 2.juulijam izciiniishu savu ideaalo figuuru :)
liidz shim man visvairaak ir paliidzeejusi tieshi neeshana pirms guleet ieshanas, jo tas bija vieniigais, ko es mainiiju aptuveni pirms trim gadiem un paaris meeneshu laikaa zaudeeju kaadus 8-10kg, peec tam pamazaam veel kaadus 5kg...tad nu shobriid saaku vairaak piedomaat pie sevis, lai pazaudeetu peedeejos 3 liekos kg :)
atcerieties meitenes, ka domaam ir ljoti liels speeks, taapeec domaajiet pozitiivi un ticiet sev!!!
Pievienojos !
Svars-61.2
Augums-1.65
Vēlamais uz jūlija sākumu: svars -55.00
Ceru,ka nekas cits nepaliks mazāks kā tikai riepiņa! :D
Pats pirmais kas paliks mazāks ir krūtis :) un pie tāda svara zuduma (6kg) diezgan iespaidīgi mazākas :)
super, beidzot domu biedrenes :D
Reiz, kaut kur pirms 2 gadiem, es svēru 87 kg :D Tad es gāju pie dietaloga Tupiņa, kurš jau šeit tika pieminēts, bet man galīgi nekritās svars, un ļoti grūti gāja ar ievēroāsnu, jo es avru samazināt daudzumu ēdiem, izvēlēties šādu vai tādu, bet bez sāls, tas nav man.
Tad es sāku skaitīt punktus pēc svara vērotākiem, nometu 13 g, uz 74 kg. Palīdzēja labi, bet pamazām izlaidos :)))))))) l'dz pagājušā gada janvārim uzēdu nedaudz atpakaļ, uz 79 :D
tad es saņēmos, un badojos :D un daudz sportoju, nometu uz 71 kg, kādu 4 mēnešu laikā. bet saprotams, bija, ka tā visu laiku nespēšu dzīvot. tad līdzšogada janvārim, atkal uzēdos uz 75 kg, biju salauzusi kāju, sēdēju smuki mājās, maz kustējos.
taga atkal esmu ķērusies vērsim pie ragiem, sēžu uz diētas, ko pati miksēju, no visām zināšanām, kas man ir par produktiem, ūdens dzeršanu un sportu.
Tagad man rit 3. nedēļa, kad ēdu tikai dārzeņus un augļus visādos veidos, vēl krējumu un olīveļļu, jo es varu attiekties no pāris produktiem, bet zinu, no kā nevaru attiekties, un nedaudz peina produktu un labotauku organismam ir vajadzīgs. šādi domāju izturēt 4 nedēļas, tad pamazām sākšū likt klāt gaļu, zivis un vairāk olas. tagad ar šad tad apēdu pa olai.
Neesmu svērusies, bet jūtos labāk. 1x nedēļā eju vingrot, un 3-4x mēģinu uzkāpt uz trenažiera un nomīt 20 km+ arī griežu riņķi. Riņķis man ir uzlabots, parasto riņķi pārzāģēju, pielēju pilnu ar cementu un aizlīmēju ar lielo skoču :D tagad ir 3 kg smags un efektīvs :D un lēti :D
aa... vēl aizmirsu uzraxtiit, tad, kad esmu darbaa, vismaz 2-4 h seezu uz vingrossanas bumbas un tirinos :D man darbs pei datora. Tas loti labi palīdz dziliem veedera muskulliem :)
paldies par ideju, man tak arii vingroshanas bumba...varu seedeet uz to, kad seezhu pie datora vai skatos tv :) un man arii gribas beidzot nopirkt rinjkji.
esmu saakusi miities uz velo trenazhieri pat 2 reizes dienaa, pa 20+km katru reizi videeji ap 40min riitaa un vakaraa :) olu paarsvaraa eedu bez olu dzeltenuma, tikai baltumu, jo nav ieteicams eest vairaak kaa 2-3 dzeltenumus nedeeljaa...
1dien uzrakstiishu kaadi mani sasniegumi nedeeljas shiis laikaa bijushi :)
aa un tajaa dienaa, kad needu tomeer nominos arii 20min, rezultaats bija tiiri ok :)
nu ko...iipashu dieetu neturu, jo eedu mazliet pa piecaam reizeem dienaa, dzeru daudz uudeni un eedu svaigus daarzenjus, kaa arii gandriiz katru dienu vienaa eedienreizee atljaujos sevi lutinaat, eedot saldeejumu vai gabalinju kuukas vai chipsus vai veel ko neveseliigu, bet garshiigu :) bet nu esmu saakusi miities ar velotrenazhieri 2 stundas dienaa, tas ir 1h riitaa, tad 1h vakaraa...rezultaats super nedeeljas laikaa 1kg zaudeets un 2cm no vidukla :)) treshdien buus kaarteejai reize, kad attiiriishanaas diena un tad neko neediishu, tik dzershu uudeni...liidz kaazaam domaaju, ka noteikti sasniegshu savu meerkji, ja taa turpinaashu :)
veelu arii jums veiksmi! :)
Miiljaas, rēķinieties , ka uz kāzām stressa rezultātā svars kritīsies. Vismaz man tā bija- nokritu par 4-5 kg., divu nedēļu laikā , kaut gan ēdu pa diviem:)
Nju kā iet ar rezultātiem!??:)
Man jau - 4 kg! :)) esmu priecīga! Arī apkārtmēri pamazām sairuši - kādi 1-2 cm no ciskas un 4 cm no vēdera! :))
Nebadojos un uz diētām nesēžu! :)Skatos, ko ēdu un pie reizes skaitu punktus pēc svaru vērotāju tabulas! Ēdu 5 reizes dienā un katra ēdienreize neliela! :) Tā sacīt visādas zināšanas lieku kopā! :) Sports - mazliet izpaliek. Satraumēju muguru.Bet izveseļošos un turpināšu sportot! :)) Riņķis+spēka treniņi+zumba! :))
Ziņojiet par rezultātiem, lai varam motivēt viena otru!:))
meitenes, no sirds iesaku nopirkt jauno Veselības pielikumu - fantastiki vingrojumi!! sāku jau kļūt no tiem atkarīga :)) īpaši patika, ka ir vingrojumi tricepsiem un krūtīm - vajag taču, lai kleitiņā bez lencīt;em ir skaistas, slaidas rokas. tur ir arī par to, kā papreizi skriet u.c. interesantas lietas. Vienvārdsakot - iesaku :) vismaz man patika :)
jā vingrojumi labi, man ar patika, bet tie ir tādi paši kā pilns internets! :))
Man kad tikko sāku patika šie un pārmaiņas pēc arī tagad viņus pildu! :))
http://notieve.lv/?page_id=93
Es savus tikai dārzeņus izturēju nepilnas 3 nedēļas un šito pēdējo nedēļu pieliku klāt ari gaļu, vakar gan norāvos, un visādi sagrēkoju, tāpēc ar bailēm kāpu šodien uz svariem. Bet biju šokā :D Man ir 71 kg, tas ir -4 no mana sākuma, juhuuuuuuu.... tagad esmu 3x tik motivēta, cītīgāk mīšos ar riteni, mēģināšu mazāk norauties :D , mošs atsākšu pat skriet, man vnk bija lauzta kāja, tā vēl nedaudz jūtīga, bet vispār gribam ar vīru vasarā noskriet vel 1 pusmaratonu. Manējais ir jau pieteicies uz Rīgas, bet es līdz tam laikam nebūšu vēl formā, bet uz kādu jūluju vai augustu varētu gan :))
apsveicu meitenes ar veiksmiigiem rezultaatiem :) man veel jaaciinaas ar peedeejiem 2,5kg un 3cm no viduklja :) jo tuvaak shis ideaalais svars, jo gruutaak naak nost...shoriit bija 52.3kg pirms eeshanas, bet nu peec brokastiim 52.6kg, bet tas normaali, jo apeestais jau kko sver :) un tik gruuti tureeties un katru dienu miities 2h, tas ir 50-65km dienaa, kaadas 1200-1400kalorijas :) vismaz man taa tas velotrenazhieris uzraada :) vajag tieshaam daudz gribas speeka, lai to paveiktu...jo man jau aonicis miities, bet nu driiz buus 5 dienu atpuuta, jo dodamies uz Lv :) jau baidos, ka atbraukshu atpakalj un buushu pienjeemusies, jo jau tagad zinu, ka mani gaida gardas siera kreema kuukas un shampaanieshi un veel visaadi gardumi :)) bet nu, kad atgrieziishos, tad pamatiigi nodoshos peedeejo divu meeneshu sportoshanai liidz sasniegshu savu meerkji...buus jaasanjem viss mans gribas speeks un jaasasniedz meerkjis :)
nu ko, galvenais daudz uudens, daudz daarzenju un pozitiivas domas, tad visaadas aktivitaates un jums viss izdosies :) lai veicas!
Tu i zvērs, es varu saņemties 1x dienā, kad esmu mājās, tas ir 4d nedēļā, bet tad vēl dažreiz noslinkoju, bet tu veselas 2 x dienā :D man tavu gribasspēku! :D
es ari pievienojos..
gribu notievet par kadiem 3-4 kg.. un padalisos ar jums ar savu metodi )
2 gadus atpakal partraucu est vispar galu! un gada laika zaudeju gandriz 10 kg!bet tas bija par daudz, paliku vispar loto loti tieva..
un tad pirms pusgada saku atkal est galu un svars palielinajas par 4 kg menesa laika!!
tagad atkal saku atteikties no galas, un atkal zaudeju kilogramus.. bet vienalga1-2 reizes nedela edu baltu galu, un visu parejo neierobezhota daudzuma!! esmu parliecinata ka ja ta turpinasu , tiksu pie ieceretas fuguras..
un vel..udeni jadzer loti loti dauzd!! tas uzlabo vielmainju! un ta rezultata organizms zaude liekos kilogramus ;))
hej mans augums ari ir 173, bet es gan tagad sveru 56... man kaut lidz taviem kilogramiem tikt :))
Esot laba diēta ar labiem un ātriem rezultātiem: cik vārītu olu, tik apelsīnu. Vēlams 3-5 dienas.
http://forums.delfi.lv/read.php?f=115&t=21373&a=1
http://www.pareizs-uzturs.com/public/apelsinu-un-olu-dieta.php
man jau arii gruuti iet...pat ljoti reizeem gribas noslinkot, bet nu liidz aizbraucu uz lv tureejos...tad nu tagad esmu atgriezusies un riit atsaakshu divas reizes dienaa miities...jo kameer biju ciemos pie vecaakiem, nu patiesiibaa kaartot jautaajumus par kaazaam, tad pienjeemos par kilogramu, jo nedzeeru uudeni, needu svaigus daarzenjus un augljus, kaa arii pats ljaunaakais eedu pirms guleet ieshanas, kas manaa gadiijumaa ir pats ljaunaakais, un, protams, katru dienu kuukas un saldumi :)
bet nu neshaubos, ka meerkji sasniegshu, lai gan kad biju peedeejo reizi meeriit kleitinju, kura tagad pie vedeejmaates skapii karaajas, tad man teica, ka ieteicams zaudeet ne vairaak kaa 2cm apkaartmeeru, jo savaadaak kleita vairs tik skaisti neizskatiisies, lai gan ir korsete, tomeer, ka paaraak cieshi buus savilkta, tad nebuus tik skaisti...bet tas noziimee, ka liidz tiem maniem 60cm varu meegjinaat, bet labaak buutu 62-63cm
tad nu veelu jums veiksmi meitenes un speeciigu gribasspeeku, jo tas ir svariigi, lai sasniegtu nospraustos meerkjus, galvenais nepadodaties...un juus buusiet pashas skaistakaas liigavas savaa kaazu dienaa :))
man gribas speeku uztur reizeem filmas ar teishaam skaistaam un seksiigaam sievieteem, jo tad skatos tv, minjos uz sava trenazhiera un pie sevis domaaju, ka es arii taa izskatiishos :) tas motivee :))