FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

Pirmskāzu diēta

Alicante 30.03.11. 22:01 | Kāzu datums: 11.07.2011

Kāzas tuvojas nemanāmi ātri, nu jau palikuši 3 mēneši, bet ar savu izskatu nebūt neesmu apmierināta...
Lielākā problēma, kas man ir - liekas svars, no kura ir jāatbrīvojas. Par lieko svaru es nepārspīlēju un, lai justos skaistai, man ir jānomet vismaz kādi 15 kg...
Vai tas ir reāli? Kā to labāk panākt? Varbūt varat ieteikt ko efektīvu?
Ceru, ka atradīsies meitenes, kuras vēlētos uzsākt šo notievēšanas procesu kopā ar mani, jo, kā saka, kopā jautrāk un arī ir kaut kāds stimuls, nebūs vēlēšanās nolaist rokas...
Nolēmu atvērt šo tēmu, lai arī sevi disciplinētu, laiku pa laikam rakstīšu kā man iet, ko esmu panākusi...Tāda kā savdabīga dienasgrāmata, kurā ar prieku ieraudzītu arī domubiedrus un lietderīgus padomus :)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Alicante 31.03.11. 13:36 | Kāzu datums: 11.07.2011

Meitenes, kādas jums domas ir par Hula Hoop? Vai tas tiešām ir efektīvāks nekā parastais riņķis?
Man ir vienkāršs plastmasas, tagad domāju, vai ir vērts iegādāties Hula Hoop?

Ketta 31.03.11. 13:41 | Kāzu datums: 21.05.2011

es lietoju šo riņķi;
viņš ir krietni smagāks par parasto plastmasas riņķi, tādēļ viņu griežot japieliek vairāk spēka, līdz ar to arī efekts ir krietni labāks,
tiesa, kamēr pierod ir pamatīgi zilumi:)

k
kikimonc 31.03.11. 13:44

Kas ir 4.izmērs?
Es domāju ka krūtis pašas par sevi samazināsies. Jo pie tievēšanas procesiem, krūtis ir pirmās kuras kļūs mazākas.
Man pašai arī ir liels izmērs, bet zaudējot apmeram 10-15kg, viņas arī palika krietni maziņākas :D

k
kikimonc 31.03.11. 13:51

Es piemēram gribētu iegādāties to hulahoop riņķi, bet tā kā nemāku riņķot - nekad man tas nav izdevies, ta pat neesmu mēģinājusi iegādāties.
Kādu laiku atpakaļ konsultējos ar gimenes ārstu, tas ieteica, skriet. Ļoti daudz skriet. Vienā reizē vajadzētu noskriet tik daudz lai krekliņu varētu izgriezt no slapjuma :)
Pati šobrīd cenšos atlicināt lieku naudiņu un eju uz vakuummasāžu. Vajag pacietību - izmaiņas nav ātras, bet masāža arī samazina apkārtmēru. Pati esmu pārliecinājusies.esmu bijusi kādas 10-15reizes un varu teikt kājas jau ir kļuvušas ļoti smukiņas, vairs tikai pie riepiņas jāpiestrādā.
Uz doto brīdi mana situācija:
Svars 88 (jau zaudēti 15kg)
Vēlamais ir 79kg.

M
Mazaaa86 31.03.11. 13:54 | Kāzu datums: 06.08.2011

Zini kā ir at neēšanu pēc 18.00 - es tiešām nearvienu nestrīdos, bet nevis nav jāed pēc 18.00, bet nedrīkst ēst 3 stundas pirms gulētiešanas. Protams ja ej gulēt 21.00 tad tas ir labs laiks 18.00 beigt ēst! :))
nju ok spraužam mērķus un nedodam viena otrai padosties - es esmu līdz aprīļa beigam nospraudusi mēŗķi, ka jāzaudē vusmaz 3 kg un apkārtmēros jāsamazinās. Jo kā jau sen zināks muskuļi ir smagāki par taukiem tāpēc uz svaru tā pavisma nevar paļauties. :) Es pat sevi esmu nofočējusi - vakar nofočējos lai ir man bildes pirms un pēc! :D:D
Mana diena tiešām sastāv no tā, ka dzeru 2 litri ūdens, ēdu vismaz 5 reizes un pēdējo atkarībā no situācijas :) 40 minūtes griežu riņķi un 1 stundu visādus vingrojumus - spēka, kardio!! :)

Turamies un viss mums izdosies!! :) Internetā ir tik daudz info par veselīgu uzturu! :)

L
LauLu 31.03.11. 14:03

es arii piesakos - gribas sevi uzlabot lidz iistjai dienai :)

k
kikimonc 31.03.11. 14:04

Varu ieteikt priekš 3kg efektīvu lietu. Mazliet skarba bet palīdz! Ieteica praktizējošs akupunktūras ārsts
dzert no rīta 1glāzi kefīru, ap 10vienu rupjmaizi ar sieru, 12apelsinu/abolu. 14atkal rupjmaize ar sieru, 16.atkal abolu un 18:rupjmaizi ar sieru. papildus vārītu ūdeni/tēju.Ne ilgāk par 3-5dienām. Tad turpina ar parastu ēdienu - balto gaļu, bet bez kartupeļiem.
Otrs variants: 3dienas - 5reiz dienā dzert tikai kefīru 200ml. papildus teju, ūdeni.Sākumā pašai likās nereāli, gribēsies ēst, bet ja tās 5reizes izdala vienmērīgi pa dienu, un dzer lēnītēm, tik tiešām negribas ēst, un kungītis arī netiek spīdzināts, jo kalorijas tiek uzņemtas. Ar šīm 3kefīra dienām, zaudēju katru dienu 1kg.

L
LauLu 31.03.11. 14:10

es pagaidam skrienu, taisu diva veida presiites,cilaju hanteli lai rokaam buutu labak forma, par cik kleita ir korseshveida un kaa ari dzeru daudz uudens, eju no darba ar kajam, dazreiz ari uz darbu, nu ka sanak.

n
nicola 31.03.11. 14:16 | Kāzu datums: 30.07.2011

Es par to neešanu pēc 6 esmu dzirdējusi ne visai labas lietas. Jo tad sanāk,ka cilvēks need kā minimums 14 stundas.Tas strāda uzreiz otradāk.Jo, ja cilvāks need ilgāk par 7 stundām,tad izstrādājās tāds hormos (nosaukumu neatceros),kas atbild par to,ka vienalga ko tu apēstu nakošajā dienā, tas tev ies uzreiz labumā. Jo organisms strāda uz sevi nevis pret sevi. Viņs atliek rezerves, jo zin, ka vakarā tu atkal neko needīsi. Esmu dzirdējusi,ka tieši neilgi pirms miega vajaga apēst mazliet olbartumvielas( olu baltums vai drusku biezpieninju vai pavisam pavisas netreknu sieru.) DRUSCIŅ!! Jo,lai organisms sašķeltu olbaltumvielas,viņš patērē ļoti ļoti daudz savas enerģijas. Tad beigās sanāk tā , kamēr ,mēs atpušamies,musu organisms tērē enerģiju un smeļās to no taukiem :)), lai pārstrādātu olbaltumvielas. Es neticēju, kamēr pati nepārbaudiju. Es pirms miega sāku ēst pa 2 olu baltumiem.Tad pec kādas pusstundas gāju gulēt. No rīta cēlos un bija tāda viegluma sajuta. Un ar katru reizi vēders un dibens palika ar vien mazāks .Un pats galvenais,tu līdz brokastīm mierīgi sevi kontrolē un neloki maizites, kuras sataisīji bērnam brokastīs.:)) Nu tā apmēram.

M
Morenita27 31.03.11. 14:26 | Kāzu datums: 22.07.2011

Nu jaa, taa jau it kaa sadistiksi peec tiem 6iem neest, bet tas no visa visvairaak personiigi man nostraadaaja, man gan iipatniiba taada,ka atpakalj nekas nenaak, vienkaarshi es pati lieliski pieedu ar saldumiem atpakalj :D Bet vispaar teorija no prakses reaali dziivee uz katru cilveeku izpildaas savaadaak.... agraak, kad dziivoju veseliigi, nelietoju gandriiz galju, lietoju daudz auglju, neeedu saldumus, nelietoju cukuru un saali-mociijos ar svaru. Toties kaa tiku prom no mammas, saaku reaali eest visus drankjus peec kaartas (jo beidzot vareeju pirkt to ko veelos, nevis ko dod :D) Un vairs vispaar nekaadu probleemu ar svaru...driizaak probleema ar skalinju skaldiishanu. Man reaali taa arii ir tagad,jo eedu briivaak , nesekojot liidzi,jo vieglaak visu kontroleeju. Bet nu , protams, arii sports 3x nedeeljaa un veelams arii iet paskriet un pastaipiities katru dienu.

k
kikimonc 31.03.11. 14:28

Esmu lasijusi ārzemju ekspertu viedokli par to ēšanu/neēšanu pēc 18. un jāsaka, ka viņu viedoklis ir censties neēst apmēŗam tikai 1h pirms gulētiešanas, lai nebūtu tās daudzās stundas līdz nākamai ēdienreizei, ko minējusi nicola

k
kikimonc 31.03.11. 14:30

Man apmēram tāpat - ēdu veselīgi, bet rezultāta nekāda. Kad nedomāju ko ēdu ir pat labāk nekā veselīgi ēdot. Bet kad gribas pamocīt sevi - uztaisu kādu diētinu :D

k
kikimonc 31.03.11. 14:38

Man krustmāte jau kādu laiciņu ir aizravusies ar savu svaru. Un viņai veiksmīgi ir palīdzejis tas, ka viņa ēd tik daudz cik ir apmeram divi kulaciņi, ēd tikai zaļos salātus visādu - es jau smejos, ka zaļbarību, un klāt balto gaļu. Un viņai svars ir tiktiešām krities krietni.
tā tāda sava veida ideja,kas kādai var noderēt :)

M
Mazaaa86 31.03.11. 15:21 | Kāzu datums: 06.08.2011

Paldies par ieteikumu, bet tādas lietas nav tas, kas man patīk un vajag! :) Es gribu dienā ēst sabalansēti un tā arī daru! :) Es tiešām sev neko neatsaku un man ir svara kritums! :) un nicola ir pilnīga taisnība!!! Tā arī ir, ka ķermensi mums ir ļoti domājoš un ja viņš juīs, ka viņam jau ilgu laiku nav ko ēst tad sāks uzkrāt rezerves!! :(
BET PATS GALVENAIS IR SPORTOT, SPORTOT, SPORTOT!!!

M
Mazaaa86 31.03.11. 15:32 | Kāzu datums: 06.08.2011

Un vispār - mīļās, mēs tapat būsim vissmukākās savā dieniņā!! :) Jo tā vai šā būsm uzmanības centrā! :*

I
Ilvux 01.04.11. 14:52 | Kāzu datums: 19.08.2011

Jaaaa,es nejutos resna,bet pec diviem berniem tomer ir sekas,veders ir lumigs utt.utt,varu ieteikt Jums visam vingrosanas programmu,kas saucas Cindy Crawford fitness(var novilkt interneta),ta ir 3 menesu kure,kura pakapeniski tiek zaudets svars,jauki ir tas,ka tas neaiznem vairak par 10.minutem,un nedela tikai kadas 2-3 reizes ir javingro!Pati pec otra berna noemtu pamatigu svara pikuci,menesa laika!Tagad esmu tik slinka,ka nevaru sanemties(upss)))

i
ilze_egle 01.04.11. 17:45 | Kāzu datums: 05.01.2004

Kāzās jūs visas tik un tā būsiet visskaistākās- tāpēc nav ko tik ļoti satraukties par liekiem kg.

A
Alena 01.04.11. 18:07

Sveikas meites, es gribu padalities ar savu pieredzi un to,kas man tiesi palidzeja. Sava laika sveru 75 kg, tagad 55 kg. Kad nolemu riktigi pieversties svara samazinasanai aizgaju uz SvaraVerotajiem, tagad tie ir http://www.figurasdraugi.lv/ un varu pateikt tikai to labako!!!

Man ir galvenais,lai mani ipasi neierobezo,lai neliedz est saldumus - bet tur tu vari est VISU KO GRIB, protams, tikai daudzums ir ierobezots!!!
Es tiesam to viseim iesaku - galvenais ir mainit savas privichkas esanas zinas un busim visas SMukas :))

v
veta123 01.04.11. 18:34 | Kāzu datums: 07.08.2009

1. Brokastīs neēst maizi, cukuru/saldumus, kas izraisa cukura daudzumu asinīs, bet tas ātri krītas un izraisa bada sajūtu.
2. Ūdens daudzums aprēķināms: svars dalīts uz 30. Tas būs katras nepieciešamais ūdens daudzums dienai. Kafija, paciņu tējas, sulas - tas ir ēdiens.
3. mēģināt ēst maz, bet bieži.
4. Pats labākais laiks - sākas zaļumi, girežam iekšā visu, kas dīgst, aug un zaļo un ar katru idenu vairāk.

B
Bi-bii 04.04.11. 11:27 | Kāzu datums: 02.07.2011

Svars: 53.6 kg
Krūtis: 85 cm
Viduklis: 66 cm
Gurni: 85 cm
Augums: 1.73 m

Vēlamais uz 2.07.
Svars: 50kg
Krūtis: 85 cm /ceru vairs nesamazinaasies, jo peedeejo 3 gadu laikaa nometu kaadus 12kg un kruutis palika daudz mazinjaakas/
Viduklis: 62-60 cm /taatad par 4-6 cm jaasamazina, bet tas maksimums arii 2-4 cm buus labi :)/
Gurni: 85 cm /arii apmierina :)/