FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

Pirmskāzu diēta

Alicante 30.03.11. 22:01 | Kāzu datums: 11.07.2011

Kāzas tuvojas nemanāmi ātri, nu jau palikuši 3 mēneši, bet ar savu izskatu nebūt neesmu apmierināta...
Lielākā problēma, kas man ir - liekas svars, no kura ir jāatbrīvojas. Par lieko svaru es nepārspīlēju un, lai justos skaistai, man ir jānomet vismaz kādi 15 kg...
Vai tas ir reāli? Kā to labāk panākt? Varbūt varat ieteikt ko efektīvu?
Ceru, ka atradīsies meitenes, kuras vēlētos uzsākt šo notievēšanas procesu kopā ar mani, jo, kā saka, kopā jautrāk un arī ir kaut kāds stimuls, nebūs vēlēšanās nolaist rokas...
Nolēmu atvērt šo tēmu, lai arī sevi disciplinētu, laiku pa laikam rakstīšu kā man iet, ko esmu panākusi...Tāda kā savdabīga dienasgrāmata, kurā ar prieku ieraudzītu arī domubiedrus un lietderīgus padomus :)

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
k
kikimonc 30.03.11. 22:16

Labprāt pievienotos šajā procesā! :) Kopā varētu būt vieglāk, jautrāk un protams interesantāk :)

k
kniebejkjirsis 30.03.11. 22:19 | Kāzu datums: 12.08.2011

es arī piedalos :)
ar ko sākam?

Alicante 30.03.11. 22:37 | Kāzu datums: 11.07.2011

Es domāju, ka varam uzrakstīt savus parametrus uz šodien dienu un to, ko vēlamies sasniegt līdz noteiktajam termiņam, jo man, piemēram, ir daudz vieglāk, kad mērķis ir acu priekšā :)

Alicante 30.03.11. 22:42 | Kāzu datums: 11.07.2011

Svars: 88.1 kg
Krūtis:112
Viduklis: 90
Gurni: 112

Vēlamais uz 01.07.
Svars: 70
Krūtis: 110
Viduklis: 80
Gurni: 110

M
MilosaSieva 30.03.11. 22:57 | Kāzu datums: 24.08.1996

Protams, sevi nedaudz "uzfrišināt" vajag, bet tikai nepārcentieties - lai nav tā. ka kāzu dienā topošais vīrs vairs netapazīst to, ko iemīlēja. Un lai kāzu kleita vēl der:)

Alicante 30.03.11. 23:26 | Kāzu datums: 11.07.2011

Nu es domāju, ka neviens vīrietis nebūs pret to, ka viņa sieviete kļūst skaistāka :) Vismaz mans tiešām nebūs pret, ja es notievēšu :D
Kāzu kleita jā...par to jāpadomā, lai nav jauna jāpērk :D

k
kikimonc 31.03.11. 07:27

Domāju ka uz tādu svara samazināšau, apkārtmēri tev uz krūtīm un gurniem samazināsies vairāk par Taviem plānotajiem 2cm

k
kikimonc 31.03.11. 07:48

Ar kādu aizdari tev kleita ir? Ar rāvējslēdzi vai ar lentēm korseštipa? Ja korseštipa ar lentēm, domāju ka nebūs par to jāuztraucas,jo vairāk vai mazāk varēsi to kleitas lielumu piekoriģēt :)

M
Morenita27 31.03.11. 08:40 | Kāzu datums: 22.07.2011

Es gan dizhi nost nemetiishos, bet pasportoshu gan, gribu lielaaku dibenu, izteiktaaku vidukli un slaidaakas kaajas ar izstieptaakiem muskuliem. Jaapokorigjee staajaa uz staltaaku, lai labaak kleita nesas! Kleita buus iisa, piegulosha.

Svars: 57 kg
Krūtis:91
Viduklis: 73
Gurni: 95 (jeb dibens) :D
P.s. augums-1.64m

Vēlamais uz 22.07.
Svars: 54
Krūtis: 91 (kaa lielaakas dabuut?) :D
Viduklis: 65 (vissvariigaakaakias uzdevums-ieguut izteiktu lapseniites vidukli)
Gurni: 100 (vajag lielaaku, bet uz muskulju reekjina , ne tauku) :D

M
Mazaaa86 31.03.11. 09:52 | Kāzu datums: 06.08.2011

Es ar piedalos.
Esmu jau vienā domubiedru grupā, kur mēs atskiatamies katru 1dienu. Bet te mēs ar varētu ieviets, ka atslaitamies piemēram katru 4dienu, ko sakat??:)
Man uz dodto mirkli
kg - 83.00 (jau zaudēti gandrīz 3,5 kg )
Augums - 170
Mērķa svars - 75 -73kg.
Ziniet kā vislabāk darīt - nevis nospraust mērķi uz konkrētu datumu - uz vasaru, bet nospraust mērķi pa mēnešiem, ka piemēram līdz aprīļa beigām zaudēšu 3, tad līdz maija beigām vēl 3 utt. tā būs vieglāk iet uz mērķi manuprāt.

M
Mazaaa86 31.03.11. 09:56 | Kāzu datums: 06.08.2011

Meitenes jūs taču visas esat draugos vai ne?? :) Es jums silti iesaku izlasīt Inetas Rijnieces diensgrāmatas. :) Pati izlasīju visu no A-Z. Tas man palīdzēja. sakārtot vielmaiņu. Un saprats visu par ēšanu. Tagad jau mēnesi sportoju vakaros vismaz 1,5-2 stundas. Griežu riņķi un Zumpas fitness+ spēka treniņi. :)

n
nicola 31.03.11. 10:29 | Kāzu datums: 30.07.2011

Es atkal zinu ,ka ļoti efektīvs ir dalītais uzturs.pat ļoti.Dārzeņi ar gaļu.bez nekadiem kartupeļiem un makaroniem un rīsies.Badodies gan neiesaku nevienai un pati nebadojos.Svars iet uz leju,bet tik pat atri pēc tam nāk atpakaļ. Ka viens slavens dietalogs teica : "lai tievētu ir jāēd" .Jaēd viena ēdienreizē ir tik,cik ielien vienā 200 gramīgā glāzē. (piemēram 2 kotletītes un salats ,piegriezts tomāts ar gurķi) Kuņģis ar laiku paliek mazāks un pēc tam vairāk pat negribās.Es te gudrības runāju,tik dzīvē aizmirstās pielietot :))

Z
Zakjuks 31.03.11. 10:54 | Kāzu datums: 20.08.2011

Man pašai derēja šādi:

Neēst pēc 6 (pie šī ātri pierod un vairs neprasās) (protams var būt izņēmumi kad ēd līdz 7 vai reizēm pat 8, bet tas var būt ļoti reti)

Ēst gaļu, zivis bez piedevām - t.i. kartupeļi, rīsi u.c.- tikai salātiņš (bez krējuma, majonēzes protams :) un labāk vārītu vai sautētu..

+ treniņi... bez sportiskām aktivitātēm neko nepanāksiet ;) es trenējos 3x nedēļā - un pēc treniņa neko neēst un daudz dzert!

Un jādzer ļoti daudz ūdens :)

Njau 31.03.11. 10:58 | Kāzu datums: 27.05.2011

Es arī tam esmu pievērsusies, bet man laiks ir daudz mazāk - maija beigas.:)))
Nav gan daudz ko nomest, bet tie 5kg nu pieķērušies riktīgi, nost negrib iet.:))))
Kādu laiku eju pasportot, man patīk, ka tas nedaudz strukturē augumu, tik riepa tāpat nepazūd.:))))
Par ēdienkarti. Ir vairāki nosacījumi, kas ļoti labi darbojas -
Pēc sešiem vakarā var tikai tēju bez piedevām, nekādi milti, izmest mikreni.:) Tas mani disciplinē un vismaz klāt vairs nenāk, tagad vajag kaut ko pievienot vai atmest, lai ietu nost svars.:)))

Zebrulēns 31.03.11. 10:58 | Kāzu datums: 20.05.2011

Dāmas ,varu padalīties savā pieredzē... tievēju pēc dr. Tupiņa principiem - uzturā nelietoju vispār sāli, miltu produktus un cukuru (pie sāls pieder arī visi žāvējumi, marinējumi, sieri desas utt) toties varu ēst visus augļus dārzeņus, zivis ,riekstus, vājpiena produktus, gaļu utt... mīnuss tāds, ka mājās jāgaatvo ēst vairāk.. toties 2 mēnešu laikā esmu nometusi 11 kg.... jūtos vienkārši lieliski:):) un galvenais, ka ēst var kad gribi un ja traki gribas tad var arī piestumt pilnu kuņģi - galvenais, ka jāēd to, kas atļauts...:)

ja kāda vēlas varu padalīties sīkāk ar diētas principiem... bet šī diēta ir tiešām tāda, ka varu ēst kad gribu, arī pēc sešiem un pēc treniņiem, un svars tik iet nost...:)

31.03.11. 11:02

Es arī pievienojos bariņā! :)

Šobrīd esmu pilnībā atteikusies no jebkādiem saldumiem un maizes. Nu protams cenšos neēst nekādus pusfabrikātus un ļoti treknu ēdienu. Mēģinu sevī dabūt aizvien vairāk ūdeni! :D
Tuvākajā laikā sākšu apmeklēt sporta klubu, domāju 3x nedēļā- ja spēšu! Noteikti, ka spēšu un ticu, ka man izdosies! :))
Jums arī visām novēlu, lai iecerētais piepildās!

k
kikimonc 31.03.11. 11:27

Vari padalīties ar šiem principie vai nu privāti, vai uz epastiņu kikimonc@inbox.lv

Ketta 31.03.11. 11:29 | Kāzu datums: 21.05.2011

mana recepte ir grieķu salāti:))) plus vārīta gaļa vai zivs plus hulla hoop riņķis 30 min dienā;
protams, to nevar izturēt ilgstoši, toties tas ir iedarbīgi.

vienīgi, meitenes, neaizmirstiet par veselību, 15 kg divos mēnešos bez pēdām neiazies, vai tas ir to vērts? labāk palēnām, bet prātīgi:)

līgavas tāpat savā dienā ir skaistas un starojošas, pāris kg to nemaina:)

R
Rozīte10 31.03.11. 11:31 | Kāzu datums: 30.07.2011

Meitenes, man arī lieki aptuveni 4-5 kg!! Patreiz ievērojo gāvēņa attīrīšanos!! Iekopēšu te, tā patiešām strādā, tāda sajūta, ka pat ādā nomainījusies.!! Visas vajadzīgās lietas, var iegadāties homeopātiskajā aptiekā!!Un pēc tam tik jāaed veselīgi, lai sevi atkal"nepiersāņotu".
10 dienu attīrīšanās programma

Programmu var veikt 1- 4 x gadā, biežāk to nav ieteicams darīt.
Vislabāk to veikt gavēņa laikos, kas ir četras reizes gadā: 40 dienas pirms Lieldienām, 2 līdz 4 nedēļas pēc Vasaras svētkiem, augustā un 4 nedēļas pirms Ziemassvētkiem. Ieguvums jau būs, to ievērojot kaut reizi gadā.

3 soļi pretī sava organisma attīrīšanai, jaunai enerģijai un veselībai:

1. Katru rītu tukšā dūšā lietot 1 paciņu polifepāns* ( 3 karotes), uzdzerot glāzi silta ūdens. Pirmās 7 dienas.
2. Visas dienas garumā izdzert 1 litru ūdens, kam pievienoti DETOX-KIT* pilieni. Tā sastāvā ir trīs pilienu veidi Nux hommocord, Berberis Hommocord un Lymphomyosot un no katras pudelītes jāiepilina 30 pilienus. Visas 10 – 14 dienas.
3. Šajā laikā nelietot: kafiju, melno tēju, alkoholu, saldumus, kviešu miltu produktus, gaļu, piena produktus un ļoti asus ēdienus. No piena produktiem reizēm var apēst kazas sieru vai biezpienu. To var darīt ne vairāk kā 3 reizes šo 10 dienu laikā, bet vislabāk ir atturēties. Zivi var lietot vienu reizi šo 10 dienu laikā, bet vislabāk vispār atturēties no dzīvnieku valsts produktiem.
10 dienu atslodzes kūrei svarīgāk ievērot principu nevis ko ēst, bet gan ko noteikti nevajadzētu ēst, un pārējo no atļautā vēders izvēlēsies pats. Arī ēdiena daudzums jāierobežo nav, bet der atcerēties zelta mērvienību ēdienreizei – tik, cik saiet kopā saliktās plaukstās. Šo kūri nevajag ieplānot intensīvas darba slodzes laikā, un arī pēc slimošanas nē, jo organismam tā ir stress. Attīrīšanās laikā kādu dienu var sāpēt galva, pārņemt nespēks, drebuļi, parādīties izsitumi, pastiprināta zarnu darbība – tas viss liecina, ka notiek aktīva toksīnu izvadīšana.

Galvenais ieguvums
– enerģija, labs izskats un savas veselības stiprināšana, jo tiek uzlabota vielmaiņa, spēcināta sirds - asinsvadu sistēma un imunitāte, kā arī veikta ļaundabīgo procesu profilakse. „Šāda attīrīšanās kūre ir kā atvaļinājums ķermenim, kad nav jātērē visa enerģija ēdiena pārstrādei. Nesaņemot ierasto uzturu, organisms ķeras pie rezervēm un sāk „ēst” pats sevi, vienlaikus vācot prom arī sliktās šūnas,” dr. Ilze Aizsilniece.

Alicante 31.03.11. 13:31 | Kāzu datums: 11.07.2011

Ui, meitenes, es pat negaidīju, ka mūs tik daudz te būs! :)

kikimonc - Jā, ļoti ceru, ka apkārtmēri vairāk samazināsies, bet man krūšu izmērs pats par sevi nav mazs - 4. izmērs, tāpēc uz ļoti lielu samazinājumu cerēt nenākas... :(
Kleita man ir korseštipa, bet īsti neatceros, cik tur tas intervāls ir - cik cm mazāk vai vairāk ir pieļaujams...Kleita šobrīd pie šuvējas, pabeidz dekorēšanas darbus, bet rīt jau vajadzētu būt pie manis, tad varēšu redzēt kas un kā! :)

Mazaaa86? es domāju, ka atskaitīties noteikti vajag, lai kaut kā sevi disciplinētu. Es arī esmu vienā mājas lapā piereģistrējusies, tur gan kalorijas var skaitīt ļoti ērti, gan sekot izpildītām fiziskām aktivitātēm un daudz ko vēl citu, diezgan ērta tāda lapa, tiesa tikai krievu valodā! :)
Un par to, ka vajag nospraust mazākus mērķus, pilnīgi piekrītu, tāpēc gribu līdz 17. aprīlim 86 kg! :)
Un otrs mans lielākais mērķis šobrīd ir pierast neēst pēc 6...Man jau nebūtu problēmu, bet mans vīrietis mājās atgriežas ap plkst.9 un man viņu jāpabaro, tad arī gribas kopā kaut ko ieēst...tā un sākas...Bet nu nekas,cīnīšos ar to :)

Pārējām arī paldies par lietderīgiem un interesantiem ieteikumiem! :)
Mums visām veiksmi! :))