Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Skaistuma kūre un sportiņš pirms kāzām :)
Līdz kāzām 4 mēneši. Sāku domāt, ka jānomet kādi 3-4 kg :) Sāku vairāk dzert ūdeni un mazāk ēst. Gribētu arī pastaigāt uz kādām skaistuma procedūrām. Vakaros taisu presīti un katru otro dienu griezu rinķi ar pumpām.:) Jūnijā sākšu gozēties saulītē ,lai būtu mazliet iedegusi.
Meitenes ,pastastiet ko jūs darat? Vai arī domājat uzfrišināties un kā to darat? Skaistumkopšanas saloni un sports? :)
Censos mazak est un dzert vairak skidruma,un domas noskanoju sevi ka ar katru nedelu zaudeju nedaudz svara:))Domai ir speks,tici man:))Un tas tiesam palidz:)Ar sportu nenodarbojos,jo viena darbadiena man aizstaj 2 fitnesa apmeklejumus:))Nu vel saku apmeklet solariju,jo saulite lidz junija sakumam vel nepaspesu pagozeties:(
Pirmais ar ko jatiek gala- tas ir ediena daudzums!!! 3-4 kg ir nekas, pie tam,ka tev ir 4 menesi lidz kazam!!! Man ari vajag dabut kadus 2 kg nost,bet nu nekadi nevaru sevi piespiest kaut ko darit...pat uz sportu aiziet. Abrinoju tas meitenes,kuras var presiti pakacat majas vai kaut ko citu padarit!! BEt gan jau sanemsos!! :) es ari planoju uz solariju iet, bet nu tas tuvak kazam :))
Ehhh...meitenes, es jūs pilnīgi apskaužu! :) 3-4 kg, tas ir sīkums! :( Man ideālā variantā kādus 15 kg vajadzētu nomest! Jau ļoti sāku šaubīties par to, ka man tas sanāks, bet nu līdz jūlijam vēl ir laiks un jāmēģina pēc iespējas vairāk nomest...
Kas attiecos uz saloniem, tad domāju, ka maijā-jūnijā pastaigāšu uz dažādām procedūrām, pie kosmetologa aiziešu un, protams, būs jāpasauļojas...solārijā vai saulītē, tas būs atkarīgs no laika apstākļiem :)
Biju ļoti uzēdusies, nu jau esmu nometusi 10-15kg. Vēl vajdzētu līdz augustam pāris dabūt nost. vismaz kādus 5. bet nepietiek spēka sevi kārtīgi diciplinēt. Taisiju presītes regulāri - neko nedeva, apnika. Šobrīd cenšos mazāk ēst treknu un tā kā spotu īpaši nemīlu, tad daudz staigaju ar kājām - visur cenšos iet kajām. Papildus apmeklēju 2reiz nedēļā vakummasažu. un ja ir pacietība, teikšu, viss kļūst tikai smukāks :D gaidu siltāku laiku lai sāktu braukt ar riteni
veiksmi Jums meitenes šajā skaistuma un sporta kūrītē :)
:) Es jau uzrakstīju pašu minimumu 3-4 kg ,kurus obligāti vajaga dabūt nost . Tie vakari man visgrūtākie. Kā vakars, tā rijamais uznāk, kaut ledusskapi slēdz ciet :) :) Pa dienu griežu riņķi, bet vakarā ledusskapī dzīvojos. :) :) Zinu vienu ātro dietu,kuru kādreiz pati biju izmeginājusi,un rezultāts arī bija acīmredzams. Ja vajaga tā fiksi tikt pie rezultāta, bet tagad negribās sevi mocīt 9 dienas.:)
Oiiii.... Nākšu pulciņā. :)
Man vajadzētu atvadīties no ~ 5 kg. Gribu krietni samazināt augšstilbus, arī dibenu. Un kārtiņu nost no vēdera arī derētu. :)
Tai pašā laikā proporcijas vajadzētu saglabāt, lai nav jāmeklē jauna kleita. ;)
Nāks siltāks laiks - apsveru braukt uz darbu ar riteni un skriet vakaros. Pagaidām skrienu sporta zālē.
Vēl mana lielā problēma ir paresnie augšdelmi - varbūt kādai ir kāds padomiņš, kā ar tiem tikt galā? Tricepsus trenēju, paliek formīgāki, bet ne tievāki...
Nicola, kāda ir tā tava brīnumdiēta?
Agraak,kad veel bija ko mest, visefektiivaakaa metode sanaaca neest peec plkst.18.00 (tikai pa augliitim kaadam vai jogurtam (protams, ja 10.00 guleet iet...no saakuma likaas,ka nereaals bads, bet peec tam riktiigi labaas sajuutas :)
Bet ikdienaa visefektiivaakaa dieeta ir 2 kaartiigas eedienreizes un nekaadu nashkju vai vispaar nekaa eedama starp eedienreizeem, ja veel pasporto (kas pat pie vizuaalaa izskata un staajas ir daudz svariigaak nekaa nomeshanaas), tad vispaar ideaali.
Pashai vajag piekorigjeet tikai siikumus, bet to visu ar skraidiishanu, paleekshanos (taa var tievaakas kaajas un potiites dabuut) un staipiishanos dabuushu chikieniekaa :)
Kaut kur lasiiju,ka nav noziimes , cik liela ir porcija,jo kjermenis pielaagojas, svariiga esot regularitaate (arii eeshana vienaa un tai pashaa laikaa katru dienu).
Njā, būtu jau labi neēst pēc sešiem, bet mājās esmu tikai pēc deviņiem. :)
Līdz pieciem darbs, pēc tam mācības (nav iespēja pa vidu kaut ko siltu paēst).
Sveiiikas, līgaviņas! :) Man arī sī pati problēma pie sevis jau strādāju veselu mēnesi - līdz 6 tajam augustam sasniegšu mērķi!! Ticu sev. Pagaidām mīnus 3 kg. Vēl palikuši kādi 7-8kg.
Manas aktivitātes - ēdu dienā 4-5 reizes, jo tā ir vispareizāk, tas paātrina vielmaiņu. Katrai porcijai jābūt tik lielai , lai var novietot uz plaukstas. Tas var teikt ir tas veids, kā es iekustināju savu vielamiņu un zaudēju 3 kg, kuri man 100 % nenāks atpakaļ jo nomesti veselīgi un bez badošanās. Tāpēc nepiekritīšu Morenita27 teiktajam par divām ēdienreizēm. Tas nav pareizi, ja grib tievēt.
Ļoti sktaos, ko ēdu un neko sev neliedzu, tikai laikā apstājos.
Katru vakaru 40 minūtes grižu riņki un Sportoju Zumbas aerobiku, un spēka vingrinājumus. Rezultāti ir jau pēc mēneša - garantēju. :D
Saki, kas tā par Zumbas aerobiku?
Man draudzene ieteica Zuzannas vingrinājumus Bodyrock.tv, bet vēl neesmu mēģinājusi. Es arī cenšos ēst 4-5 reizes dienā, taču darbā to grūtāk izdarīt. Vienkārši paņemu līdzi kādu augli, dārzeni vai jogurtu un uzēdu dažas stundas pirms vai pēc pusdienām. Arī pusdienās cenšos nepiebāzt kuņģi, bet uzēst zupiņu ar salātiem vai ko tamlīdzīgu. Diemžēl vakaros man uznāk baigā kāre ēst. Cenšos trennēt paškontroli, bet nu ne pārāk sanāk. Pirms kāzām negribu ievērot nekādas īpašās diētas, ja nu vienīgi attīrīšanās dienu 1x nedēļā, kad izdzeru 1l paniņas, 3 l ūdens u apēdu dažus augļus. Zinu,ka pēc drastiskas diētas, viss nāks atpakaļ. Gribu arī saņemties un sākt skriet. Kaut vai nedaudz. Papildus tam, šobrīd 2 x nedēļā eju uz kalanētikas nodarbībām + zāli un 1x uz baseinu.
Riņķis man mājās arī ir, bet man besī, ka viņš jūk ārā :D Salīmēju ar izolenti un tad pagriežu arī to šad un tad. Vēl iesaku palēkāt ar lecamauklu, ļoti labs kaloriju dedzinātājs ;)
Lai jums visām veicas, meitenes :))
Vislabākais veids kā nomest liekos kg ir nūjošana. trīs reizes nedēļā pēc darba nūjoju līdz jūrai un atpakaļ, kopa apmēram 7 km. Ļoti labi palīdz nomest riepiņu:) Un tagad daudz dzeru bērzu sulas.
nu sveikas!
es arii jau no marta saakuma esmu saakusi piedomaat pie sevis, lai gan jau pirmstam kkaa nometu dazhus kg...iisti nezinu kaa, jo neko nedariiju...februaarii biju pie kosmetaloga, tad nu apriilii aizieshu liidz vinjai, bet nezinu vai buus proceduuras, jo man aada labaa staavoklii...vinja tikai apskatiisies vai vajag, bet juunijaa noteikti neilgi pirms kaazaam buus proceduura ar bagaatiigu baroshanu manai aadinjai...ikdienaa censhos tiiriit kaartiigi 2x dienaa un lietot acu zheleju un mitrinoshu kreemu, tad vienreiz nedeeljaa kaadu mitrinoshu un barojoshu masku...
runaajo par sportoshanu, tad katru dienu 30min minos ar velotrenazhieru, vajadzeetu piespiest sevi veel dazhus vingrinaajumus uztaisiit veederam un dibena nostiprinaashanai...
arii eedu 5 reizes dienaa, vienaa no taam reizeem izderu glaazi kaadas sulas, kas arii skaitaas kaa eedienreize...tikai uudens skaitaas dzeeriens, pat teejas un kafijas dzershena ir kaa eedienreize...tas jaatceras...un ljoti slikta doma ir dzert teeju ar kaadu cepuminju vai kuucinju, jo tas dos svaru klaat, bet var atljauties atseviskji izdert teeju un tad kaadaa citaa eedienreizee apeest kuukas gabalinju vai kaadu cepuminju...nu es sev neliedzu neko, tikai mazliet un ar meeru jaaeed...needu peec 19:00...dzeru daudz uudeni 6-8 glaazes dienaa...tad reizi nedeeljaa attiiros tikai dziivoot uz uudeni...kaa reiz shodiena ir taa diena, kad needu, bet tikai dzeru uudeni...shajaa vienaa meenesii esmu nometusi 1.5kg...tad nu kaadus 3.5kg gribeetu veel nomest, tad samainaat viduklja apkaartmeeru, un nedaudz punciiti samazinaat, kaadus 4 cm varbuut...bet lai to izdariitu jaasaak domaat par rinjkjoshanu un presiiteem...ir arii zumba fitness, bet neesmu sanjeemusies to dariit...bet nu ceru, ka viss izdosies :) liidz ideaalajiem 50kg un 62cm viduklim vairs nav taalu :)
lai jums meitenes veicas! :))
Es jau novembra apmekleju airobiku,un treneziera zali,tikai UK. censos est tikai darzenjus- sautetus,un vel partiku ar zemu tauku saturu. dzeru loti daudz citrona udeni.man vel ir 3menesi,un vajadzetu dabut nost mazo vederinju,gribas stingru,plakanu.un savaru 53,tagad ir 56.