Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Līgaviņas kurām ir brilles
Sveikas, tās kuras nēsā brilles. Gribēju zināt vai kāzās arī liksies brilles, vai tomēr lēcas? Un, ja lēcas, tad kādas, tās kuras ikdienai, vai tās kuras ir vienai dienai?
Es pirms kāzām jau kādu laiku sāku likt lēcas, lai kāzu dienā varētu bez brillēm :) Man nepatīk, kā es bildēs izskatos ar billēm un vispār, ar lēcām ir daudz foršāk :)
protams, ka lēcas. nesaprotu, ja nav kāda smaga medicīniska poblēma, kuras dēļ nevar likt lēcas, kāpēc bildes jāķēmo ar brillēm. (ja vien kādai nešķiet, ka brillēs un kāzu kleitā viņa ir īpaši skaista)
man bija parastās lēcas, ko nesāju ikdienā.
ja lēcas nenesā ikdienā, tad kādu laiku iepriekš var sākt tās nēsāt, lai acis pierastu, jo kāzu diena gara... nepieradusi ac var sākt sāpēt
Vienas dienas lēcas ir labākas un mazāk kairina acis attiecībā uz 1 mēneša lēcām! Neaizmirstat, ka 1 mēneša lēcas ir rūpīgi jātīra un jānēsā ikdienā nevis var atstāt trauciņā, kur uz kādu ilgāku laiku to neaiztiek. P.S. No pieredzes un no konsultācijām pie acu ārsta :)
Man bija tā, ka pus dienu biju ar lēcām, bet vakarā, kad jau aizbraucām uz viesu namu acis jau diezgan bija nogurušas un tad jau uzliku brilles.
Nu es jau ar liekšu lēcas, jo arī ikdienā šad tad lieku, tikai gribēju zināt kādas labāk
es ar liku lēcas, jo arī darba dienās tā lietoju. liku vienas dienas lēcas, lai ejot gulēt, varētu izmest ārā un otrā dienā likt pa jaunu citas, jo negribējās uz viesu namu līdzi stiept vēl visus lēcu pričindāļus. ērti un labi, pie tam arī lēti, ja kas.
es liku lēcas - parastās, viena mēneša lēcas, ko nēsāju ikdienā, vienīgi kāzām izvēlējos Night&Day variantu, kas ir gaisu caurlaidīgāks un nepieciešamības gadījumā var palikt acī arī pa nakti - tagad neatceros, bet kaut kā škiet, ka man viņas pa nakti arī palika acī... sākumā pamostoties ir sausāka sajūta, bet, kad vairākkārt samirkšķina aci - nekādu problēmu. Vienīgi, ja neesi lietojusi lēcas, iesaku kādus 2 mēnešus pirms tam patrenēties un lēcas panēsāt- es kad pārgāju uz lēcām, pirmajā mēnesī tiešām domāju, ka nekad nepieradīšu. bet pieradu un esmu ļooti apmierināta. Turklāt paturi prātā, ka, ja izvēlēsie brilles, būs rūpīgāk jāpadomā ar par grimu, jo acis ar brillēm izskatās citādāk un grimam ir sava specifika
labāk laikam būtu vienreizējās sarūpēt :)
Mums abiem ar vīru ir brilles. Tajās jūtos ērti un nemaz netraucē, tāpēc abi arī precējāmies tajās, jo man pēkšņi to nebūtu, izskatītos jocīgi, jo visiem un arī mums pašiem pierasts kā izskatās ar brillēm. Ja ikdienā var nēsāt un labi izskatās, tad kāza nav tam traucēklis. Mēs abi kāzu dienā burvīgi izskatījāmies.
Es ikdienā lielākoties nēsāju brilles. Ar lēcām esmu uz jūs. Kāzu dienā vnk neliku brilles, bet man nav tik lieli tie mīnusi ap mīnus 1. Iztiku ideāli, nemaz neprasījās!
Esmu fotografējis kāzās jauno pāri, kur vienam vai pat abiem bija brilles. Galvenais, lai nav zibspuldze sejā, jo tad no briļļu stikliem rodas bliki :) Bet citādi viss bija okei! Ja šaubāties, labāk uz to dienu ielikt 1reizējās lēcas.
Manai draudzenei un vīram abiem bija kāzās brilles, man tas likās tikai dabiski, nekādā gadījumā nesauktu to par ķēmošanos.
Savās kāzās brilles nelikšu, jo arī ikdienā lietoju tikai pie datora, bet līgavainis liks, un atkal - nedomāju, ka tāpēc būs slikti :)
es likšu lēcas.....
"bildes jāķēmo ar brillēm" - šitais labs:D:D:D
Es ikdienā nēsāju brilles, bet kāzās gribētu likt lēcas. Plānoju pāris mēnešus pirms kāzām sākt pieradināt acis pie lēcām. Pirms apmēram diviem gadiem man tas neizdevās. Nevarēju pierast, grūti bija ielikt, grūti izņemt. Laikam nebiju pacietīga, bet tā kā paredzētas kāzas tad nu nekas cits neatlks, kā ar sevi pacīnīties :D:D:D
ar draugu izleemaam, ka uz stundas garo fotosesiju brilles vienkaarshi varu njonjemt un paareejaas sviniibu bildees varu buut ar brilleem kaa ikdienaa :)