Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
stiepto loku frizūras (foto)
Ilonai Šmaukstelei paskaties draugos.lv galerijas- tur daudz frizūru un viņa tieši taisa ar lokām.
pirmā bilde gan ir no viņas repertuāra, tā, ka varbūt esi jau tur visu izlodājusi?
Man Jums jautājums: vai ļoti gariem, taisniem, gludiem matiem šādas frizūras mūsu pietiekami mitrajā klimatā turēsies ilgāk par pāris stundām? Jo man diemžēl visas lokas (pat ja visu nakts uz ruļļiem gulēts) izstiepjas jau ļoti drīz pēc frizūras pagatavošanas. Ja vēl ārā līņā, tad pavisam nekas neturas:( Bet tik ļoti gribētos uz māsīcas kāzām uztaisīt smukas lokas.
Turēsies. Frizētavā sataisa tā, ka vēl nedēļu lokas neiet laukā.
Pazīstama viena meitene, kuras mati ir ar raksturiņu :), jo pamatīgi pretojas ķīmiskajiem ilgviļņiem un gandrīz ik katra frizierīte šos matiņus sauc par īstām ūdenszālēm! :) Un viņa arī sūdzās, ka lociņas neturas ilgi.
Šīs te ir līgavām visnepiemērotākās frizūras, jo viņas nevar izturēt tik ilgu laiku, bez tam, ja ir kleita uz goda vārda, kas 95%līgavām arī ir, tad pareizāk ir izvēlēties frizūru, kur visi mati uz augšu sacelti.
Njā, nevar nepiekrist, ka etiķete pieprasa matiņus sacelt uz augšu, ja ir dekoltē vai/atkailināti pleci. Taču bieži vien copīgās frizūrās jaunajām līgaviņām lec klāt gadi - šādas lokas dara meitenīgu un ja vien vecums nav sasniedzis robežu, kad meitenīga izskatīšanās kļūst smieklīga un jancīga, man labpatīkās čirkiņas! ;)
inly un deMiss - jūsu teiktais ir galīgi garām ;) izsaku tikai savas domas.
šīs frizīūras kā reizi tagad ir ļoti aktuālas . nu ja uztaisa čirciņas kā mazām meitenītēm tad loģiski ka smieklīgi izskatās. un copīgās frizūras var uztaisīt ļoti gaumīgi un nekādi gadi nelec klāt .
Oj, oj, oj :D Laikam man sāk mēle - NĒ! - pirksti :D mežģīties, ja mana doma, ka man nu ļoti patīk šādi matu sakārtojumi, palika nesaprata.
:)
inly un deMiss atļaušos nepiekrist jūsu teiktajam teiktajam jo :
pirmkārt, šī nekādā ziņā nav visnepiemērotākā frizūra un turās ilgu laiku...
otrkārt, etiķete nepieprasa matus celt uz augšu, jo pat Anglijas princeses visas to nedara un viņām viss ir pēc etiķetes, jau sākot ar kleitu...
un treškārt ne visām līgavām sacelti mati pieliek gadus, personīgi es ar saceltiem matiem izskatos pēc mazgadīgas skolniecītes turklāt ne tā labākā paskata :D
...un vispār galu galā šo diskusiju izveidoju ar mērķi lai šeit pievienotu lokainu frizūru foto, idejām, par ko arī aurorai, Harlitai un Inesei liels paldies :) nevis lai apspriestu katra personīgu viedokli, jo kā zināms cik cilvēku tik viedokļu.
Man ir taisni, gari mati, nekrāsoti, ļoti veselīgi un ļoti spītīgi... Augstākais, ko no cerētajām sprogām var iegūt, it neliels kuplums... :( Un frizieri nekad nenotic, kad to saku un pēc tam paši cīnās... Pat pēc ilgviļņu likšanas matus tikai sabojāju, bet no sprogām ne miņas... Sarežģīti
matiem arii ir sava struktuura un kaa mums katram ..... manos matos ir bijushas kraasas un ligviljnji un nu gan friziere gan mamma teica, ka noteikti peec ilgviljnjiem no pashas lokaam vairs nekas nebuus, bet nu joprojaam arii peec 5jiem ilgviljnjiem savas nesaprotamaas lokas joprojaam ir ......
taapeec es esmu nodomaajusi, jau tagad aiziet un pameegjinaat savu frizuuru un redzees kaa piestaavees un patiks un cik ilgi tureesies ....zinu , lieki izdevumi , bet tad savaa dienaa nebuus probleemas ,ko dariit ar matiem un vai manos matos turaas :) un kaa izskataas