FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

taisni mati-kā kāzu frizūra???

k
kitux 23.07.10. 20:06

Kā Jūs domājat var arī kāzu frizūra būt taisni mati? un kā pie šādiem matiem var pielikt pīvuru?

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Chamux 23.07.10. 21:19 | Kāzu datums: 15.05.2010

Var būt kā kāzu frizūra, galvenais, lai koptēls labi izskatās, par plīvuru gan nezinu tas jāskatās kāds plīvurs un tml/

r
rutuxs 23.07.10. 21:28 | Kāzu datums: 20.02.1993
R
Rūķīte 23.07.10. 21:43

Kāda mana paziņa savās kāzās taisīja matus līdzīgi - pamatā viņi bija vienkārši iztaisnoti un vaļā, bet no virsējiem matiem bija uz pakauša uztaisīta tāda kā maza glīta copīte, kura tad arī plīvurs tika iestiprināts. Un plīvurs nebija nekāds garais - apmēram līz elkoniem..laikam. Jo tāda mazā matu veidojumā laikam neko smagu un garu neiekabinātu ;) Bet izskatījās ļoti glīti, man patika!

a
aija_p 24.07.10. 09:59 | Kāzu datums: 17.07.2010

man arī bija taisni mati un nekādu problēmu ar plīvuru - man frizierīte uztaisīja mazu horizontālu bizīti, pa virsu atstājot daļu brīvi krītošos matus! un ar ķemmīti ielika plīvuru. teikšu godīgi - nekāda vaina - turējās ideāli un ārā arī varēja dabūt mierīgi - bez matu izraušanas un asarām!

k
kitux 25.07.10. 09:20

Paldies ;)