Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Nav friziere
Diemžēl frizierīte Ilona ir slimnīcā un man bija sarunāta frizūriņa uz 29.08. Vai ir vēl kāda tik pat jauka frizierīte? Aldijai Balodei jau jautāju-viņai aizņemts!!
Turēšim par Ilonu īkšķus!!
Ļena 29538765. Viņa sapucēja mani lielajai dienai. Vari apskatīt viņas darbu manā kāzu aprakstā "Endless love".
Lai izdodas! :)
Sveika!Gribu Tev velreiz izteikt komplimentu,ka Tu tiešām savā Lielajā dienā izskatījies lieliski.Mana Lielā diena ir 21.augusts,un es esmu frizieres un make-up veicējas meklējumos.Saki lūdzu vai ''tava'' frizierīte Ļena taisīja Tev frizūru un vai uzlika arī make-up?Un vai viņa bija pie Tevis mājās? Jau iepriekš paldies.
Varu ieteikt frizieri Kristīni Caunīti viņa arī make up taisa,super es palikos par viņas paveikto darbu ļoti gandarīta!!!Viņai pat ir sava mājas lapa www.caunite.lv
Paldies par komplimentiem! :) Ļena brauca no Rīgas pie manis uz Siguldu. Make-up gan taisīja cita meitene, bet kā Ļena man pastāstīja, viņa esot ar stilista diplomu kabatā un, ja vajadzētu, varētu man arī make-up uzlikt. Redzot viņu darbībā, esmu pilnīgi pārliecināta, ka viņa varētu lieliski veikt abas lietas.
Un cik maksāja viņas pakalpojums - šādas lieliskas frizūras uztaisīšana?
Es gan vēl neņemos 100% galvot, par gaidāmo rezultātu, taču izmēģinājuma frizūra mani pārsteidza gan kvalitātes, gan cenas ziņā. Man to taisīja Nac. teātra grimētāja un friziere. Kontaktus negribu publiski rakstīt, ja ļoooti vajag, var rakstīt man privāti.
Es samaksāju 20 LVL.