Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Cenas frizūrai un make-up Rīgā?
Mīļās meitenes padalieties informācijā - cik varētu maksāt līgavas frizūra un make-up Rīgā? Cik vareju noskaidrot, tad frizūra aptuveni 30Ls, bet par make-up neko nezinu.
man nāks uz mājām gan friziere, gan grimētāja. Frizierei jāmaksā 22 lati, grimētājai 16, tātad kopā sanāk 38 (no kuriem 5 par to vien, ka nāk pie manis mājās, bet man tas likās ļoti svarīgi, lai kāzu rītā esmu ierastā vidē :))
Man gan friziere gan make up speciāliste nāca pie manis mājās. Frizūra izmaksāja 20Ls un Make up kopā jau ar izmēģinājuma grimu arī 20Ls
Friziere un make-up speciāliste nāks pie manis uz mājām! Frizūra+izm.izmaksās 35 Ls, make-up+izm. 25 LS
Man būs tikai frizūra - 20 ls pie manis mājās!
Man sanāca 35Ls par frizūru un make-up (meistare bija pie manis mājās).
Varbūt varat iedot kādus kontaktus frizierēm, kuras ņem tikai 20 - 22 Ls, braucot uz mājām taisīt kāzu frizūru, pie tam ne jau īsiem matiem?!
Man friziere izmaksās 15 Ls un make up 20 Ls un abas būs pie mais mājās
Man friziere 15 Ls, make-up 20 Ls, abas atbrauca uz mājām. :)
Ja nepieciešami kontakti, rakstīt privāti. ;)
Cenas ir ļoti dažādas- atkarīgas no tavām vēlmēm un sarežģītības. Es izvēlējos man ērtāko un pieņemamāko variantu- frizierīte un make-up meistarīte 2 vienā+ brauca pie manis uz mājām. make-up~ 10 ls, frizūra ~20 ls.
Frizūra bija sarežģīta, mati man ir ļoti gari un nepakļāvīgi, grūti ieveidojami.
Frizura un make-up katrs ap 20 Ls.