Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Šausmas ar matiem
Mīļās dāmas, sniedziet padomu... kāzas pēc nepilna mēneša, šo piektdien augstskolas izlaidums, tādēļ nolēmu padarīt mazliet gaišāku savu "latviešu pelēko" matu krāsu... un, pat izvēlētos it kā iepriekš pārbaudītu krāsu, esmu nepatīkami šokēta par iznākumu... mati nav kļuvuši pelēkblondi, kādiem tiem vajadzēja būt, bet dzeltenīgi blondi. Vai ir kādas nojausmas, kā glābt situāciju?
Var nokrāsot ar tonējošo krāsu vai šampūnu. Pašai līdzīgi ir gadījies. Bet ja vēlies garentētu un paliekošāku efektu, tad vislabāk aiziet pie friziera nokrāsot ar profesionālo krāsu. Matiem nekas nenotiks, jo jābalina jau vairs nebūs, tikai jāpiekrāso tonis.
Starpcitu, ja nolem pati piekrāsot to pelēko toni tad labi krāsojošie matu balzami un matu krāsas ir Origo mazā veikaliņā "Skaistuma feja".
Ja skalosi ar zilgano šmpūnu tos dzeltenos matus,gaismā tie izskatīsies zaļgani !Nu iesaku doties pie friziera! Pirms kāzām, ar pašdarbīb labāk nenodarboties :D
paldies dāmas... :)
Nu un kas pašai liekas būtu pareizākais darīt???
Bet ja nekas nenāk prātā, ir varianti:
* nokrāsot vēlreiz - eksperimentējot, kas notiks tālāk
* aiziet pie frizieres, lai šī palīdz
* paeksperimentēt ar citu ieteikumiem (piem., šajā forumā)
* nedarīt neko, jo varbūt nemaz tik traki nav...
Zaļgani man nekad nav sanākuši, bet lillīgi gan :D Tas ja ieliek par daudz tonējošā balzama un tur uz maximālo. Bet nekas, izskatījies ir labi. Protams ne priekš kāzām :D
protams ir variants nokrāsot vēlreiz, taču matiem tas noteikti nenāk par labu, tādēļ meklēju risinājumus :) labā ziņa ir tā, ka līdz kāzām vēl tomēr ir laiks un var paspēt situāciju glābt (un noteikti tiks darīts, pirms kāzām iešu pie friziera, jo jākrāso tik un tā būs vēl vienu reizi)... sliktā ziņa ir tā, ka rīt izlaidums, tā ka kaut kādā veidā kaut kas jāglābj jau šodien :D bet, tā teikt, sliktākajā gadījumā var uzlikt cepuri :))))))))))))))))))
Nu bet nopērc kaut vai jebkurās Drogās tādā mazā paciņā tonējošo matu balzāmu. Nesanāks tev zaļi mati, jo viņš pats par sevi ir lillā, nevis zils (pelēkblondajam toniem). Ja sanāks pārāk lillīgi tad vienkārši ilgāk paskalo vai izmazgā pēc tam ar šampūnu un viss būs kārtībā ;)
To lillīgo ieliek iekšā matos un uzreiz jāskalo ārā, tad nebūs arī lillā. Vienkārši noņems dzeltenīgumu.
Nu jā, viss atkarīgs arī no tonējošā balzama stipruma. Lillīgi man sanāca tikai vienu reizi kad pa ilgi turēju, pārējās reizes bija smuki pelēkblondi :o)
Tur jau laiks arī rakstīts no.... min līdz...min.
Smaidosa, gan jau būs labi :o)
nopirku toni :) tūliņ mēģināšu, sola jau, ka dzeltenīgumu noņemšot ;) Tad ziņošu, kāds būs rezultāts, bet jau tagad paldies visām par padomiem :) (p.s. tagad man ir skaidrs, ka uz kāzām pati sev matus tiešām nekrāsošu :DDD)
Man ir tā pati problēma, nekad nezinu, kas būs uz galvas, kad noņemšu dvieli. parasti laižu pāri citu krāsu. un ja ir šāda tendence, labāk izvēlēties mazāk balinošas krāsas, kur nav tas balinātājs. pati gan to parasti neskatos ;)
Kā blondīne "ar stāžu" varu no pieredzes teikt, ka vislabāk dzeltenumu palīdz noņemt šis šampūns:
http://www.cosmetic.lv/loreal-Sampuns-gaisiem-matu-toniem-shine-blonde-p-4015.html?osCsid=8d7f32
ļoti dabīgs efekts, mati nepaliek ne pelēki, ne zaļgani, ne violeti (kā man tas ir reizēm gadījies ar citiem šampūniem).
mana situācija ir uzlabojusies :) uzliku tonējošo krāsu, izskatās jau krietni krietni krietni labāk :)