Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Steidzami, lūdzu iesakiet Franču manikīra meistari
Sveikas, lūdzu iesakiet kādu labu franču manikīra meistari Rīgā, vislabāk ja salons būtu sākot no Teikas uz Juglas pusi :)
P.S.biju Sievietes studijā un man galīgi nepatika kā uztaisīja franču manikīru, bet kāzu dienā gribās, lai manikīrs būtu perfekts, tāpēc lūdzu jūsu palīdzību, iesakiet, pārbaudītu, kvalitatīvu manikīra meistari.Jo kāzas ir jau pēc nedēļas, ceru uz jūsu ieteikumiem!! paldies!! :)
www.skropstas.lv
Kādreiz no Siguldas braucu uz Rīgu taisīt manikīru....apnika....bet kvalitāte ļoti laba...
es pati esmu iemācījusies sev tādu uztaisīt :) iznāk smuki un galvenais - lēti :))) Iesaku paproveet :)
Kolonna - kvalitāte ļoti laba. Tagad tur ir baigās krīzes cenas :) manikīrs sākot no 3 ls, tā ka franču manikīrs varētu būt ap 5!
Esmu taisījusi franču manikīru arī olympijā Baltic nails - neiesaku. Nav profesionāli, tāpāt kā Nails Bar.
Piezvanīju uz Kolonna, par franču manikīru prasa 11ls, nezinu, bet tā krīze līdz viņiem vēl nav aizgājusi:)
khmm... man liekas, ka tās jau ir krīzes cenas. Ja nemaldos pirms aptuveni gada Kolonnā par franču manikīru aptuveni 20 latus samaksāju ;) man pašai arī doma par franču manikīru, tikai nezinu vai nagi paspēs izaugt, jo pirms pusotras nedēļas nogriezu, tagad skatīšos- ja nagi būs, labi, ja nebūs, arī labi ;) būs īsie... katrā ziņā nekādus mākslīgos nagus :D
pilnīgi manas domas... ;)
Kurā no Kolonnas saloniem franču manikīru taisīji,vai tev patika rezultāts?:)
Es manikīru taisu Koala uz Vlademāra ielas!Esmu ļoti apmierināta www.koala.lv).
taisīju uz Marijas ielas :) Cik nu atceros (tas tiešām bija gandrīz pirms gada) biju apmierināta ar galarezultātu:)