FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

Dabīgie nagi :)

K
Kristine&Aigars 25.05.09. 20:21

Lasu forumu un šķiet, ka visas līgavas uz kāzām sev pieaudzēs gēlu vai akrilu.
Man gēls kādreiz ir bijis, un galīgi negribu vienas dienas dēļ (lai arī kāzu) atkal bojāt nagus un pēc tam mēnešiem tos atveseļot. Tāpēc domāju kāzās iet ar saviem dabīgajiem. Vēl kādai būs savi nagi kāzās? :))
Mani tikai dara bažīgu, kādu veidot dizainu, lai tas labi turās. Atzīšos, nekad mūžā neesmu gājusi uz klasisko manikīru un lakošanu, tāpēc nav ne jausmas, cik ilgi turās laka uz nagiem pēc manikīra apmeklējuma. Cik dienas pirms kāzām vispār ieplānot manikīru? Iepriekšējā dienā?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Mazaa_K 25.05.09. 20:25 | Kāzu datums: 18.07.2009

Man būs dabīgie. Pat nebiju domājusi pieaudzēt, jo neatzīstu mākslīgos, smuki jau izskatās, bet zinu, kā viņi bojā dabīgos nagus. Es arī neesmu bijusi pie manikīra, bet esmu redzējusi, cik smuki var izskatīties dabīgie nagi ar dizainu labu.

T
Tuturs 25.05.09. 20:39 | Kāzu datums: 25.07.2009

Man arī būs dabīgie! manikīrs man būs iepriekšējā vakarā, jo īstajā dienā diez vai vēl paspētu - tomēr frizieris, make up...:)

Kā skaidroja mana manikīre tad lakas turēšanās lgums ir atkarīgs no paša naga - ja tas ir sauss, tad turēsies ilgāk! Katrā gadījumā man 2-3 dienas ir maksimums cik ilgi turās! bet varbūt ir vērts izmēģināt kaut vai reizi pirms kāzām to manikīru, lai zinātu, kas un kā:)

Twixy 25.05.09. 20:39 | Kāzu datums: 07.08.2009

Man ari bus dabigie nadzini, jo nekad neesmu likusi un negribu likt gel vai akrila... Esmu gajusi uz klasisko manikiru ar lakoshanu, taisiju dizainu - turejas kadas 5 dienas.

Bet tagad mekleju citu meistariti, kura vares uztaisit super dizaininu, jo zinu, ka maneja nevares... :(
Varbut kada var ieteikt labu manikira meistariti, kas prot taisit supersmuko dekoru???? :)

Domaju taisit anikiru iepriekshaja dienina, lai viss kartigi nozhustu :)

Bellae 25.05.09. 21:03 | Kāzu datums: 04.07.2009

Forši, ja savi dabīgie nadziņi labi aug, nelūzt utt., man diemžēl tā nav. Esmu izmēģinājusi praktiski visu, bet mana nagu struktūra ir tik trausla, ja paaug mazliet garāki, tā ātri vien sāk šķelties, ātri nolūzt viens pēc otra. Tikai tā iemesla pēc pieaudzēju gēla nagus. Protams, tas bojā savējos, bet savā īpašajā dienā gribas skaistus nadziņus, jo taps taču arī bildes ar mūsu rokām..

K
Kristine&Aigars 25.05.09. 21:06

Vai esi mēģinājusi lietot nagus stiprinošus līdzekļus - gan iekšķīgi, gan ārīgi? Es arī kādreiz biju pilnīgi pārliecināta, ka man nagiem ir lemts būt mīkstiem un sašķeltiem. Kopš lietoju vitamīnus nagiem-matiem-ādai un ārīgi NailTek, mani nagi ir cieti, nelūzt un var ataudzēt gana garus. Tiesa, pēdējā laikā esmu palaidusies, jāsāk atkal intensīvā nagu kūre :)

ilzuks26 25.05.09. 21:21 | Kāzu datums: 29.08.2009

Es arī manikīru veidošu uz saviem esošajiem, dabīgajiem nagiem. Nekad neesu likusi mākslīgos, mani pašu viņi arī atbaida. Laikam tāpēc, ka reti lakoju, mani nagi arī aug labi, ik pa brīdim atjēdzos, ka jāapgriež :D

r
rudene 25.05.09. 21:21 | Kāzu datums: 13.02.2009

Man arī būs dabīgie nadziņi, esmu pret mākslīgiem, jo tie nepavisam nešķiet pievilcīgi! Un arī mans topošais vīriņš atbalsta visu to skaistumu,kas ir dabisks :)
Klasisko manikīru taisu bieži un Jūs meitenes būsiet pārsteigtas, cik skaisti var nolakot dabīgos nadziņus, pat ja tie ir samērā īsi!

kristuce 25.05.09. 21:32 | Kāzu datums: 29.08.2009

Es arī plānoju savus dabīgos nadziņus pie manikīres uzpost. Gēla vai akrila nu dikti dārgs prieks :)

b
biteens 25.05.09. 21:36

man bija dabīgie, no sakuma biju uztaisījusi trīs dienas iepriekš, bet diemžēl tie neizturēja...kazu rīta taisīju pa jaunu...bija smuki vienkarši, franču manikīrs un akmentiņi...

kaamitis 25.05.09. 23:48 | Kāzu datums: 07.08.2009

Man arī ir dabīgie nagi, nagulaka, ko pati lakoju turās pat 5 dienas. Bez problēmām. Citas pat 7 dienas, bet izbalē. Dienu iepriekš, vilabāk vakarā būtu perfekts laiks, lai sakoptu rokas :) Manuprāt. Vēl, ja frizēs Tevi salonā, sarunā, ka paralēli uztaisa manikīru :)

saulux5 26.05.09. 00:58 | Kāzu datums: 10.07.2009

Es arī par dabīgajiem, un tagad cenšos ataudzēt un kopt rūpīgāk. Arī lietoju NailTek. :)

Kristine&Aigars ---> kādus vitamīnus tu dzer? ;)

inesegatis 26.05.09. 02:36 | Kāzu datums: 25.07.2009

Man ar būs dabīgie nadziņi.Negrib tos bojāt.Parasti pēc klasiskā manikīra ,nagulaka turas 3 dienas.Kad gāju pie draudzenes uz kāzām,iepriekšējā dienā aizgāju sakopt nadziņus, salīmēja man akmentiņus uz nadziņiem,izskatījās vienkārši ideāli,vakarā mazgāju traukus un viens no akmentiņiem izkrita :( Tā nu man neforši sanāca.Bet tagad zinu ,ka traukus pēc kāzu manikīra nemazgāšu :D.Bet pie manikīres iešu iepriekšējā vakarā

agnese88 26.05.09. 06:33 | Kāzu datums: 01.08.2009

Man būs dabīgi nadziņi, vienkāršiar caurspīdīgo nagulaku. :)

N
Nelda 26.05.09. 08:11 | Kāzu datums: 11.07.2009

Man ari buus dabiigie! Arii iesu iepriekseeja dienaa, man ar ilgaak par 3 dienaam laka neturaas! :)

M
Muurija 26.05.09. 08:31 | Kāzu datums: 27.06.2009

Man ar plānojas dabīgie, ja nu galīgi aplauzīšu tad varbūt, ka domāšu par mākslīgajiem, bet tā teikt priekš vienas dienas negribas likt. Esmu dzirdējusi, ka arī dabīgajiem nagiem var uzklāt gelu kā virskārtiņu un turoties ilgāk, vai kāda ir kaut ko dzirdējusi par šādu variantu???
Būs jāiet pie manikīristiem konsultēties!!! ;)

K
Kristine&Aigars 26.05.09. 08:56

Esmu dzērusi visādus vitamīnus, vairs pat visus nevaru atcerēties. Labākie man liekas Amway Nutrilite. Varbūt tāpēc, ka tie bij pirmie, vienkārši labāk varēja redzēt efektu :) Praktiski jebkuri vitamīni ir labi, galvenais tos regulāri lietot :)

K
Kristine&Aigars 26.05.09. 08:57

Es arī par to gēla pārklājumu iedomājos. Man liekas, ir tāda virskārta, kas nav lampā jākarsē, es gribētu tad tādu, ja var notīrīt ar nagu lakas noņēmēju. Ņegribu neko tādu, ko var noņemt tikai ar vīli pēc tam.

v
veta123 26.05.09. 09:06 | Kāzu datums: 07.08.2009

Ja gēlu klāj kā virskārtu, tas ir jācepina lampā un tad lai to noņemtu, būs jāvīlē nost. Varbūt pakonsultējaties ar manikīri un varbūt es kļūdos, bet lai vai cik plānu liktu gēlu, tas pats nesacietē, bet varbūt ir cits materiāls ko klāj.

K
Kristine&Aigars 26.05.09. 09:14

Vispār tā varētu būt, kā tu saki. būs jājautā, vai ir kāds cits materiāls, kas paildzina nagu lakas noturību, padara nagus cietākus, bet pats sacietē uz naga.

vilina 26.05.09. 09:27 | Kāzu datums: 25.07.2009

Man arī, cerams, būs dabīgie.
Cenšamies bieži ēst putras no rītiem, tāpēc pēdējā pusgada laikā nagi ir plaikuši stingri un elastīgi.

Ja neaplaužīšu dienu pirms, tad neiešu likt mākslīgos.
Kādu laiku lietoju Sally hansen produkciju (var nopirkt Drogās), gan noņēmēju ar uzrakstu Extra strong nails :), gan Tefflon - caurspīdīga bāzīte stiprinātājs, gan arī nagu lakas un virskārtu nagu lakai.
Ilgi turās, lieliska kvalitāte.

Domāju, ka taisīšu pati manikīru - nesen pat izmēģināju. 5 dienas izskatījās labi.
Būs franču manikīrs (arī no Sally hansen)+ uzlīmītes loka formā, arī Drogās var nopirkt.

Galvenais ievērot, ka vajag bāzīti pirms nagu lakas, tad dekoratīvā laka, tad es lieku franču manikīra virslaku - spec.caurspīdīga laka, kas aizsargā pret krāsas dzeltēšanu, ātrāk nožūst apakšējā laka un nelūp ilgāk nost, aizsargā uzlīmītes.

Ceru, ka info palīdzēs.
Labam manikīram iesaku standziņas un atbīdāmo kutikulas metāla kociņu (plakans gals, loka formā).