Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Matu pieaudzēšana.......šoreiz par pieaudzēšanu ar klipšiem
Man ir jautājums.......vai kādai no jums ir bijusi pieredze ar šāda veida pieaudzēšanu? Ja jā, tad kādas atsauksmes? Vnk man augustā ir gaidāmas kāzas, bet jūtu, ka matus līdz tam nepaspēšu ataudzēt vajadzīgajā garumā, pie tam friziere pārcentās un nogrieza matus īsākus nekā biju vēlējusies. Bet pieaudzēt matus ar kapsulām u.c. veidiem ir pārāk dārgi......
neesi domaajusi par šinjonu? Loti laba izveele vienai īpašai svētku dienai. Pēc tam noņem un dzīvo tālāk dabiska :)
Ar klipšiem ir līdzīgi (vnk to sauc par pieaudzēšanu ar klipšiem)- piestiprina treses pie matiem un gatavs! Es tik domāju par to cik labi turas pie matiem un vai šāda frizūra otrā dienā arī saglabāsies....? Negribas sev sabojāt kāzu dienā garīgo!
Viss no taviem matiem atkarīgs vai slīdēs ārā vai nē. Es gan esmu tikai pāris šķipsnas tā pieaudzējusi, bet ir turējušās to vienu dienu. Nu kad aiziesi gulēt, tad nākamājā dienā nekas prātīgs nebūs, jo tās tomēr ir sprādzītes, kas var izkustēties.
Vienai dienai var pirkt arī tos tirgus variantus, bet kvalitatīvi mati uz klipšiem vienalga padārgi sanāks.
Ā, un vēl - tie klipši tādi diezgan redzami un daudz nevar spraust galvā. Un baigi būs frizierei jācenšas, lai noslēptu un neredzētu. Ja biezi mati, tad nekas, bet ja plānāki, tad spīdēs cauri :o(
labāk ir ar piešūšanu - uzpin biziti ap galvu pie pasas galva s un piešuj matiņus - turās ļoti labi un izmaksas ar nav lielas - ja nemaldos mana meistarite tagad liek pa 55- 60ls un profilakse 15ls laikam bija...
domāju, ka slīdēs ārā. :(
ja tik tiešām ļoti, ļoti, ļoti gribas garu matu frizūru, varbūt tomēr vērts padomāt par kapsulām :(
klipši slīdēs - ja piešūs neslīdēs - staigāju jau 2 gadi un nav bijis kad izslīdi un man ir ļoti smalki un slideni mati...
Man arī tādi ir (Clip In hair) (nopirku par 45LVL - 10 detaļas)... neslīdēs NEKAS ārā, jo matu šķipsnu, kur to šķipsnu ar klipsi iestiprina no sākuma uzkasa un tad iepūš laku, tā, ka par šo problēmu nav jāsatraucas!!! JA nu vienīgi Tevi aiz matiem kāds raus- par ko ĻOTI šaubos :)
Vienīgi tā mana nelaime ir tajā, ka man ir plāni matu un tad nu gan tos pieaudzētos matus var redzēt, bet tas viss ir labojams ar attiecīgo frizūru un labu frizieri! Kā arī, ja mati ir vienādā krāsā (ja pirksi dabīgos, tad tos iespējams krāsot), tad šo te atšķirību starp to, kur beidzas Tavi mati un sākas pieliktie, nepamanīs!
Man jau nu šie klipši liekas tāds stipri apšaubāms pasākums..
Bildē Tavi mati neizskatās nemaz tik briesmīgi un friziere noteikti mācēs uztaisīt ko īpašu tieši Taviem matiem.
Es pati biju pielikusi matus ar kapsulām, ar domu, ka gribas uz kāzām garus matus, bet nu jau nākamsestdien jāprecās, bet matus ņemu ārā, jo pinās un neizkatās īpaši labi. Domāju tagad, eh kā būs tā būs, bet vismaz pašas mati:)
Ko tur uz vienu dienu izlikties par to, kas neesi..
Man ir ar plāksnītēm pieliktie. tagad gan uz laiku esmu noņēmusi, bet uz kāzām likšu atpakaļ. Skaitās matiem vissaudzīgākā metode, bet liels mīnuss ir tas, ka man ir plāni mati un ja nesapūš ar laku, tad mati kustās un tās plāksnītes var redzēt :o( Njā, un matu mazgāšana un taisnošana ir viens laikietilpīgs process. Protams uz bildēm izskatās ideāli :D Sliktums tāds, ka arī ļoti veļās un piņķējas, tāpēc nevar netaisnot vai vaļējiem gulēt. Heh, laimīgās tās, kam biezi, gari mati pašām... :o) Garus vēl varētu ataudzēt, bet biezākus dabūt nekā ;o( Un nav arī nekāds skaistums no gariem un plāniem matiem :o(
nu liekot matus - ļoti jāskatās matu kvalitāte - es gulu ar vala matiem un sad tad pec baseina nohaltureju un neizpildu "pilno programmu" un nekada vaina... galvenais nelikt pasu letako variantu atrastu ss.lv un viss bus ok...
Nu man nav lētais ss.lv variants. Tieši otrādi. Tas viss prieks bija ļoti dārgs, bet nav jau tie mati vairs dzīvi tāpēc arī pinās vairāk un rūpīgāk jākopj. Nezinu, varbūt ar tiem matiem, kas ir uz tresēm, ir savādāk. Nav tādi bijuši.
Paldies par atsaucību!!!!!Hmmm.......vieglāk ar izvēli gan nepalika :) Tirgus variantu noteikti nepirkšu-kvalitāte zem katras kritikas, jo izvelkot pirkstus caur matiem tie vnk krīt ārā! Smieklīgākais ir tas kā pārdevēja man centās ieskaidrot kā tā nu gan nav nekāda problēma :) Ja nolemšu iegādāties šādus matus, tad noteikti ņemšu dabīgos nevis sintētiku.
Paldies Beatriss, pats kriminālākais variants man nav, bet gribās šajā dienā izskatīties par visiem 100%! :)
Droši vien būs vispirms jāpajautā frizierītei viņas domas....
:)
Nu, un kā beigās sanāca? Vai arī tagad pasmej par šo problēmu?
beigās viss sanāca pat ļoti labi- ja kāda līgaviņa savā kāzu dienā sapņo par gariem matiem, bet nevēlas pieaudzēt, tad clip in mati tam ir kā radīti (protams, labas kvalitātes). Galvenais, ka tos var gan krāsot, gan veidot pēc sirds patikas. Esmu ļoti apmierināta ar rezultātu!!!!!
Lūdzu padalies, pie kā Tu liki klipšus un vai otrajā dienā arī vēl turējās?