Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
cenas par liigavas frizuuru
gribeetu zinaat kaadas summas plaanojat / izteereejaat liigavas frizuurai. un kur taisiisiet salonaa vai maajaas?
domaju, ka pie manas frizieriites maksaas apmeeram 10ls :) braukshu pie frizieres uz majaam, jo vinjai majas kabinets ieriikots..
man salonā maksāja Ls 10,- , bet blakus salonā cita līgaviņa par frizūru samaksāja ls 25,- , bet tik mazas cenas Rīgā laikam nav, tādās cenās var iedzīvoties tikai Tukumā :D
jaanjem veeraa cik gari/ iisi mati liigavai un kuraa pilseetaa taisa :)
Man - 6 Ls(Tukumā, Ledus hallē), personīgā friziere jau daudzus gadus, lēti veido skaistas frizūras, pati izdomā ko un kā, es tikai apstiprinu, jo pilnībā paļaujos uz viņu, tāpēc izmēģinājumu nebija
Man tas prieks maksāja - 8. Ls pie vissforšākās frizierītes Saldū :)
Man būs 15 Ls:) Siguldā salonā "Ēdene"...forša friziere:) Un make-up 10Ls:)
Par frizūru atsevišķi nemaz nezinu, jo maksāju kopā arī par make- up, kas sanāca 45Ls salonā Rudais Mac. Mati ~ 10 cm pāri pleciem.
Man buus Kolonnaa Riigaa un plaanojaas uz 50 Ls (sheit ar kraasoshanu) un + 15 ls meikaps.
Man izmaksāja 8 Ls arī Saldū.
Es taisīju Rīgā, salonā, maksāja 35 Ls. Tikai mazgāšana un frizūra, bez griešanas vai krāsošanas.
Trakas taas Riigas cenas, es reekikinu Liepaajaa ne vairaak kaa 15 latus - pagariem matiem, un kaadus 10-12 par make up.
Es samaksaju 25Ls par frizuru ar visu make up un izmegjinajuma tas pats 20Ls maksaja! Stiliste brauca pie manim uz majam!
Un bija jeega no taa izmeeginaajuma? Es kaut kaa uzticos - parunaajaamies, izstaastiiju veelmes lielos vilcienos, vina teica, ka viss skaidrs...
Un ka vel bija, pirmkart izmegjinajuma taisijam ar lokshkjerem un viss sapljaka, negribeja mani mati turet nekadigi! Otrkart makeup uzlika smuki, tikai man pashai gribejas palabot konturliniju cita toni un pamainjam citu tonalo, kas piemerotaks manai sejas krasai. Vardu sakot kazu diena nebija neviena che pe un guleju beigas uz ruljlliem. Ka taisija, ta visu saprata ka es velos, jo visu izrunajam ko kur un ka.
Man frizūra izmaksāja 15Ls ( esmu no Gulbenes), Rīgā noteikti būs dārgāk!
Mana frizūra izmaksāja kopā ar make up pāri 50-65ls. Viss notika Aqua villā. Frizieri pati gan neizvēlējos, vedējmāte norīkoja.
man frizurina ari izmeginajuma un kazu diena 40 Ls, hmm.. citiem skatos letak:(
Man Jelgava. Pašlaik rēķinos, ka frizūrai nevajadzētu maksāt vairāk par 30 Ls. Izmēģinājumu taisīsim noteikti, laiki pieteikti, ceru, ka tas būs biku lētāks.
Make-up man vispār laba cena 15 Ls abas reizes kopā - izmēģinājums un īstā diena
Tad laikam es vispār pa velti visu esmu uztaisījusi ,jo kāzu frizūra un meikaps man izmaksāja 15 ls.Bet taisīja mana friziere kura tāpat nav no dārgajām.Un tas ir Tukums.Manā k;azu aprakstā var mani redzēt.
Man būšot ap 20 LS (Kolonna)