FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu frizūras, make-up

Friezire un make-up meistares Latgalē??????

m
miluliite 02.07.08. 14:39 | Kāzu datums: 02.08.2008

meitenes palīdziet, man jau ūdens sāk smelties mutē? līdz kāzām palicis tieši mēnesi, bet nekur nevaru dabūt frizieri un make-up meistari!! Kāzas būs Preiļos, tur cik esmu jautājusi neviens nezin un kam esmu zvanijusi atsaka, varbūt ir kāda laba no rēzeknes??????????? vai kaut kur tur tuvākās pilsētas??

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
mariti 02.07.08. 15:24 | Kāzu datums: 20.07.2008

Nu man Rēzeknē ir laba friziere, viņa man taisīs frizūru 20.jūlijā :) Bet vispār viņa diezgan bieži ir vācijā, tāpēc nezinu vai viņa būs tad, kad tev vajag (viņas numuru varu aizsūtīt tev privāti). Un vēl, viņa frizē mājās, kur viņa atsevišķs kabinets, pārsvarā viņai jau noteikts pastāvīgo klientu loks, bet vari uzzvanīt. Nezinu, man viņa patīk ļoti ļoti, nekad nav uztaisījusi kko šausmīgu, pilnīgi varu paļauties uz viņu! Nekad neuztaisa uzkasītās frizūras, kas frizierēm Rēzeknē bieži iet pie sirds ( viņa runā krieviski, bet sapratīs arī latviski). Starp citu, gaume viņai ļoti latviska.

Par make-up meistariem.. nu grūti pateikt, pati neesmu bijusi rēzeknē un savās kāzās palūgšu lai māsa palīdz. Bet tā pati friziere stāstīja, ka vienā centra salonā visām līgavām vienādus meikapus taisa- melnas acis un sarkanas lūpas (neskatoties ne uz ādas, ne matu, ne acu krāsu) Tā ka man biki bailīgi doties uz aklo.. bez tam, ja ir smuka kleita un laba frizūra, tad meikaps nav tik vajadzīgs(nu minimāli) :)

mariti 02.07.08. 15:30 | Kāzu datums: 20.07.2008

Un te ir tās frizūras, ko viņa man taisīja 2 izlaidumos!

mariti 02.07.08. 15:31 | Kāzu datums: 20.07.2008

:)

m
miluliite 02.07.08. 16:15 | Kāzu datums: 02.08.2008

paldies! :)

a
amorita 02.07.08. 16:50

Atbildēju privāti ar numuriņiem Preiļos:)