Kāzu plānošana
Kāzu frizūras, make-up
Izmaksas grimmam un frizūrai
Sveikas meitenes! Cik maksājāt vai maksāsiet par kāzu frizūru un grimmu? Saprotu, ka cenas var ļoti atšķirties, tāpēc arī gribēju salīdzināt, kādās kategorijās cenas svārstās.
Ap 50 eur
65€ Līgavas frizūra un make up :)
Make-up+frizūra (viens cilvēks to darīs) man izmaksās 45.00 eur
Man bija 20 + 20 (Liepājā), mammai,vedējmāteiun māsai 15 + 15. :) Friziere un grimētāja atsevišķi.
50-55 eur Līgavas frizūra un make up. + vēl ceļa izdevumi meistarei.
Sveikas!
Ieteikumi par līgavas frizūru+make up meistari Rīgā? Ir kādas atsauksmes?
es iesaku Monta Wolf :) superīgi strādā un skaisti sakrāso, plus noturīgs, diemžēl manā dienā bija jau aizņemta un nekā nācās meklēt citu:) kad biju vedējmāte, mani sakrāsoja un frizūru sataisīja kopā samaksāju 100 eiro ar iekļautiem ceļa izdevumiem, bet biju ļoti apmierināta :)
tagad mana meistarīte ņem 25+ 15 eur :) + ceļa izdevumi.
tiešām ļoti atkarīgs no meistara, no kosmētikas, kas tiek izmantota.
Vidēji 50-60 eur + ceļš, kad interesējos.
Samaksāju 100eur, kuros bija iekļauts izmēģinājuma make-up un frizūra, īpašās dienas make-up un frizūra man, mammai un māsai+ ceļa izdevumi.
Rīga. 50 EUR - make-up un frizūra. Ceļu turp/atpakaļ mērošu pati, aksesuārus arī pirkšu pati.
Man būs Monta Wolf. Rēķinos uz 90-100eur. Izmëğinājums ap 70 eur. Esmu ļoti prasīga make up ziņā. Izskatījos krustu šķērsu, bet tomēr paliku pie viņas. Profesionāla. Lai kā negribētos teikt, bet labu make up speciālistu, kas "SAPROT KO DARA" ir ļoti maz. Sakrāsot var jebkurš, kurš ir izgājis UnaStyle, bet sajēga/gaumes izjūta ir nedaudziem meistariem. Galvenais uzlikt atbilstošu make up, kas piestāv sejas vaibstiem/ acīm un personībai.
Sisi.precas
Es arī biju uz izmēģinājumu pie Montas, tik dārgi gan nebij (es gan tikai make-up) taisīju, iespējams, ja ar visu frizūru, tad dārgāk. Bet rezultāts bija ļoti labs! Tiešām savas jomas SPECIĀLISTE!
Man būs gn make up, gan mati. Tāpēc tāda cena.