Kāzu plānošana
Sirds izkratīšanas kambarīt's
Mēs plānojam, Dievs dara...:)
Sakot savu temu gribu dzirdet viedoklus..
nu ta mans stastins..
Mes kopa esam jau 7gadus nu jau gadu ka kopa dzivojam Vacija un 2013gada vasra planojam ka velamies apreceties lai varetu ar vienadu uzvardinu gaidit kad busim 3ata...un ta sazinajamies ar kazu rikotaju,planojam tami un noteicam datumu..un tad mums pieteicas mazulis esam loti loti laimigi bet tagad sapnu kazas atliekam jo tas bija noteiktas 9augusts bet maija mazulis bus un tas mums ir pirmaja vieta, bet musu velme but zem viena uzvarda nav zudusi gribas vel karstak...tadel meklejam iespeju ka varetu sarakstities decembri kad abi busim Dzimtene...
varbut kadai ir lidzigs stastins labprat palasitu...
Bērniņš ir ļoti liela laime, bet tajā pat laikā lielas izmaksas un liels stress, gluži tāpat kā kāzas. Man pašai gan nav nācies saskarties ar tādu lietu, bet ja man būtu jāizvēlas prioritātes, tad es nokārtotu formalitātes klusi, bez stresa un ģimenes lokā pirms mazais ierodas pasaulē. Lielām svinībām vienmēr var atrast iemeslu arī pēc tam.
Man jau šķiet, ka jūs varat tagad sarakstīties, lai arī oficiāli būtu viena ģimenīte, bet kāzas svinēt... kad nu Dievs dos :)
es uztaisītu skaistas kāzas pirms mazais piedzimst.. vienkārši sarunātu citu datumu un precētos ar lielu vēderu.. tas taču ir skaisti, ka bērniņš pieteicies :) un vēl būtu liecinieks jūsu kāzām, esot vēderā :)
Nesaprotu, kā bērns var izjaukt kāzas. Kas tev ir galvenais, būt ģimenei vai tusiņš. Tagad ir oktobris. Kādēļ jāgaida augusts? Jā un vēl, neliec nekad bērnu pirmajā vietā (tas ir mazs egoists), jo nekad neviens nav ne pirmajā, ne pēdējā vietā, ja runa iet par ģimeni. Visi vienādi.
ļoti patika Tavs viedoklis par to,ka visi ir vienādi, nav ne pirmās, ne pēdējās vietas.
labi pateikts!
Man gadijās tā, ka bildināja mani 2012. gada oktobrī un uzzināju , ka esmu stāvoklī tā paša gada novembrī :D Kautgan uzreiz izlēmām ,ka precēsimies 2013. gada augustā uzzinot par grūtniecību nolēmu plānus nemainīt.Kāzām tagada arī aktīvi gatavojamies. Man gribās lielu balli un dēļ maza pārsteigumiņa netaisijos savus plānus manīt, man netraucēja, tas, ka mazais dzima vēl neesot laulībā :)
Es jums ieteiktu tagad sarakstīties dzimtsarakstu nodaļā, teiksim četratā ar lieciniekiem vai pašu tuvāko ģimenes locekļu vidū. Salaulāties varēsiet vēlāk. Tik ņemiet vērā, ka laulību iesniegums ir jāiesniedz vismaz mēnesi pirms kāzām. Tā, ka decembrī atbrauksiet uz lv, un jūs uz sitiena sarakstīs, tā gan nebūs.