FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Sirds izkratīšanas kambarīt's

Nekas nepatīk

s
snjezanka 07.06.12. 10:05 | Kāzu datums: 28.07.2012

Šodien pamodos ar kreiso kāju no gultas, līgavas kleita man nepatīk, kurpes nepatīk, laikam nevajadzēja pirkt kleitu internetā, bet izstaigāt salonus, pielaikot dažādas kleitas un izbaudīt kleitas meklēšanas laiku, un atrast sev visskaistāko. Domāju, ka taupības nolūkos iztikšu...

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
g
graacija26 07.06.12. 10:25 | Kāzu datums: 22.03.1985

:) Domāju, ka tev tāda diena trāpījusies, kad nekas nepatīk. Piemēri kleitu pēc kāda laiciņa, nu ja tāpat nepatīk, tad nu jādomā vai pirkt jaunu vai kā!
Man piem. tagad sāk likties, ka kurpēm pārāk augsts papēdis, sāku domāt ka vajadzēs maiņas kurpes :(

S
Sunrisy 07.06.12. 10:30 | Kāzu datums: 30.06.2012

Man arī nekas nepatīk :D pievienojos pulciņam. Man nepatīk gredzeni, tagad gribu drusku savādākus, kleita, kura vēl nav gatava, jau tagad nepatīk, jo izvēlējos neforšu audumu (iepriekš viņš likās labs), kurpes patīk, bet riktīgi augsts papēdis, arī jāmeklē maiņas apavi.
Man laikam vienkārši stress, jo laiks ir atlicis gaužām maz, valsis vēl nav iemācīts... galda kartes nav gatavas, dāvaniņas. Brrrr ...

s
snjezanka 07.06.12. 10:47 | Kāzu datums: 28.07.2012

Man gredzens drusku par lielu, mierinu sevi, ka vasarā pirksti nedaudz piepamps un būs labi :D Man atkal kurpēm papēdis par mazu, jo no tiem super lielajiem papēžiem nobijos, lai gan pārdevējas mēģināja pierunāt. Aiii, ja varētu nopirktu sev citu kleitu, citas kurpes, varbūt tikai tiāru atstātu :))

L
Līze 07.06.12. 11:18 | Kāzu datums: 24.08.2012

man arī kleita vairs nepatīk, labi, ka vēl šujas! Rīt iešu runāt par izmaiņu ieviešanu :) Ceru, ka manas idejas ir realizējamas.. Un vispār - esmu sagurusi no visa, no darba, no sadzīves, no sporta, nav īsti vēlmes kko rīkot, domāt.. labi, ka ielūgumi sataisīti! Un manas asins analīzes arī rāda zemu hemoglobīnu :( aj..! Šodien neturos uz kājām :(

Mona92 07.06.12. 15:28 | Kāzu datums: 18.08.2012

Hhaha meitenes ,manas kāzas ir augustā bet vel tāda panika nav atnākusi,vel kleita nav atnākusi bet jau stresoju ka nebūs īsti labi un dabūšu skriet meklēt kleitu kāzu salona veikalos.. bet ļoti ceru ka mana sapņu kleitiņa būs uzšūta labi.
Kurpes man ir īpaši glītas nevaru vien sagaidīt kad varēšu uzvilkt,vienīgi stress ir par to vai nepiepams kājas un nedabūšu kājās beigas! :( bet gan jau..
Par gredzeniem man gan ir stresiņš iesim taisīt pie meistara ,itka vislaik bija padomā kādi bet uztrauc tas ka nezinu cik platu gribu.vai uztaisīs tādu kādu esmu iedomājusies,ajj..
Tapat par plīvuru atnāca man ar pērlēm ko itkā negribēju bet tīri labi iepatikās,bet nu esmu pasūtījusi citu rezerves ja nu izdomāšu pēdējā dienā kad gribu citu.
Kā jums meitenes ar matiem,ko taisaties taisīt ,man nav ne jausmas ko vispār varētu :D

s
snjezanka 07.06.12. 16:08 | Kāzu datums: 28.07.2012

Es domāju matos tiaaru un plīvuru zemo, bet vēl neesmu runājusi ar frizierīti un nezinu ko viņa teiks, vēl man patīk arī puķes un visādas skaistas sprādzes, bet princešu lokas negribās kaut kā, liekas, ka nav aktuāli vairs.

r
rutuxs 07.06.12. 16:10 | Kāzu datums: 20.02.1993

Rokas nemaz tā nepiepamst un tu gredzenu valkāsi tikai vasarā? Viegli būs pazaudēt, pat nepamanīsi pat peldoties, tā kā nes uz darbnīcu lai uztaisa tev atbilstošu izmēru.

s
snjezanka 07.06.12. 16:21 | Kāzu datums: 28.07.2012

Vai ne, es jau ar sāku domāt, vienīgi kad biju uz piemērīšanu likās, ka prasās nedaudz lielāks un kad braucām pakaļ gataviem sapratu, ka par lielu nedaudz.

L
Lielsbriedis 07.06.12. 16:34 | Kāzu datums: 11.08.2012

:D :D Es līdz šim domāju, ka es vienīgā tāda līgava, kurai viss līdz kliņķim :D
Kleita briesmīga, nevien lieta lāgā nekustās uz priekšu, ielūgumi bremzējās, dāvanas vecākiem un vedējiem nedomājās, visas sataisitās lietas nu jau liekās pliekanas, un vispār- sajūta, ka tā pat viss pasākums beigās izgāzīsies un nevienam nebūs jautri...
Vienīgais, kas vēl tanī visā patīk ir līgavainis :) lai gan reizēm arī nedaudz iztracina ar visādām muļķībām, bet tas vismaz pārejoši..
Mona92- tikai neklausies, ja tev kāds saka, ka vajag tievāku vai resnāku, šadu vai tādu gredzenu!!! Izlem pati!!!! Es šitā veikalā saklausījos: "Jums vajaga šaurāku...jums vajaga šaurāku....jums tāds nepiestāv...", un tagad pati neesmu īsti apmierināta ar nopirkto....

Mona92 07.06.12. 16:45 | Kāzu datums: 18.08.2012

Man radi teica ka platu nevqaig ipasi jo virietim var kerties,bet manejais vispar doma savejo nesat kedite kad stradas pie masinam, un man standarta izmeri nepiestav ,piestav vainu riigi sauri vai plati,bet nezinu cik platu nemt jo gribas tadu apalveida nevis plakanu. un sauru izskatisies tik nabadzigi taa ar negribas jo tas tomer ir musu milestibas apliecinajums.domaju likt sava gredzena 3 briljantinus bet virietim lidz ar to nemt mazliet lielaku tad, gramos!
aii aiziesim pie meistara lai tas palidz izlemt mosh kadi paraugi bus,jo mes nemsim ar malinam slipetam baltaja zelta un cik saprotu tos vairs nevares labot ,lielaku mazaku :D bet nu rokas mum abiem nemainas izmeros taka domaju vienalga.
Matos liksu plivuru apaksa domaju vislaik un taisisu augsto copi un viena mala orhidejas dzivas bet tgd vairs nezinu ko varetu varbut tomer valejus taisit bet lokas man negribas,jo pasai pec butibas ir lokaini mati kas loti nepatik, labak tad taisnus :D
japaruna ar frizieres bus.

Felidae 07.06.12. 16:58 | Kāzu datums: 09.08.2012

Man ir trīs kleitas un divi pāri kurpju, bet nepatika nemainās! :D Kāzas jau tūlīt (pēc 2 menešiem), bet līgavainim nav uzvalka (veikalos viss izskatās bezcerīgs), nav muzikantu, kartiņas būs gatavas tikai uz jāņiem. Kādas tur vēl dāvanas un sīkumi...???
Bildināja pirms 10 mēnešiem, bet tā pat laika pietrūka. Es domāju, ka tās vnk ir bailes, kā mūs vērtēs, t.i., kā izskatamies, kā esam visu saplānojuši, izpušķojuši un ciemiņus pabarojuši! Un galu galā, neviens nav perfekts, gaume dažāda un diena mūsu.....un kleitai lielos vilcienos arī nav nozīmes, jo precas ar cilvēku, ne tērpu! :)

Lai jums burvīgas kāzas, jautri un apmierināti ciemiņi un laimīgi jūs paši!!!!

n
n_vavere 07.06.12. 17:00

o, jā :D
man arī nepatīk, ka nevaru atrast make-up meistaru savā Latvijas nostūrī, kurpes vajadzīgajā krāsā un nezinu, kādu vispār pirkt kleitu. Nu tad krāsošos vien pati trīcošām rokām, un staigāšu pukstēdama :D

Este 17.06.12. 12:10 | Kāzu datums: 05.05.2012

tas ir normāli, man vairākas reizes pirms kāzām uznāca šitādi melnie :)))))
normāla līgavas reakcija, tici man :))))

C
Chausiits 17.06.12. 14:03 | Kāzu datums: 11.08.2012

Mona92, mīlestības apliecinājums ir darbos un attieksmē vienam pret otru, nevis zelta riņķa platumā. Nevajag ņemt zelta kluci tikai tāpēc, ka tā izskatīsies "krutāk" (atvainojiet par izteicienu!)

Kāzas vajag skaisti nosvinēt, bet, ja vienīgā doma, kas pa galvu maisās, ko citi padomās, tas vai tas lēti izskatīsies, kaimiņu Annai smalkāka kāzu mašīna bija u.tml., tad jautājums, kādas tad
īsti ir prioritātes un kāpēc vispār jāprecas. Lai izrādītos? Nav vērts. Vienīgais, kam ir nozīme, vai arī pēc 10, 20 un Dievs dod vairāk gadiem jūs šo savu lēmumu veidot ģimeni nenožēlotu un priecātos, ka tas vīrietis ir jums blakus. Dzīve nesākas un nebeidzas ar kāzām. :)

Neķeriet kreņķi un baudiet dzīvi! ;)

P.S. Arī man ir bijušas laikošanas, kad sava kleita neliekas tik skaista, cik varētu būt. Bet tas viss ātri pāriet. Vienkārši diena ne tāda gadās. :)

Mona92 17.06.12. 21:00 | Kāzu datums: 18.08.2012

Es domaju mazliet savadak, gredzens tas ir tas kas paliek uz visu muzu,labak izlieku tur visu naudu neka panemu pa 800ls viesu namu uz paris h,tas man liekas debilisms un izradisanas ka redz man ir nauda.
Labak noperku sev kartigu gredzenu kas simbolize musu milestibu neka pa to naudu piedzirdu viesus...

jamaica 17.06.12. 21:14 | Kāzu datums: 10.07.2010

Nu bet ne visiem vajag mega dārgus un lielus gredzenus. Man, piemēram, nepatīk lieli gredzeni. Tā ir katra paša gaumes lieta. Nevar uzspiest savu viedokli. Katras kāzas ir skaistas un foršas, un katram tiesības tās rīkot kādas paši vien vēlas un ir izsapņojuši. :)
Tavuprāt, manas kāzas ir debīlisms, ka esmu svinējusi tās kopā ar saviem tuvajiem viesu namā???Es, piemēram, priecājos, ka man bija tusiņš ar maniem mīļajiem. Katram ir savas prioritātes. Un tāpēc nevajag uzreiz aizskart cilvēkus, kuri rīkojas savādāk.

saulux5 17.06.12. 22:34 | Kāzu datums: 10.07.2009

Pilnībā piekrītu jamaica!! Pēc tava komenta sāk likties, ka pati esi , atvainojos jau iepriekš, debila!

Mēs svinību sarīkošanā draugiem un citiem tuvajiem iztērējām daudz vairāk par taviem minētajiem 800 Ls, bet mums bija dzīvē piepildīta mūsu sapņu diena, kurā NEKO nemainītu!

Tas, tavuprāt, uzreiz ir debili un mēs to darījām tikai tāpēc ,lai parādītu, ka mums ir nauda?!?!? Tas ir slimi!

Manuprāt, stulbāk ir nopirkt gredzenu pa 800 Ls un tad, kad to pazaudē, kas tad?!?

Mēs ieguldījām naudu mūsu atmiņās, kuras neietekmēs nekas! Un neuzskatu, ka milzīgs zelta gredzens pirkstā ir tas īstais mīlestības apliecinājums!!!

Vienkārši tev vajadzētu padomāt pirms tu raksti, uz neuzspiest cilvēkiem savu subjektīvo viedokli, it īpaši šādā nepieklājīgā un rupjā veidā, nolamājot par debiliem tos, kas dara ne tā kā tu gribētu!

Mona92 17.06.12. 23:30 | Kāzu datums: 18.08.2012

Nevaig jau uzreiz parspilet,neesmu teikusi ka tavas kazas ir debilas..
es izteicu savu viedokli,ka man ir svarigi lai gredzeni ir kartigi ,tpc seit mes esam lai izteiktu viedokli.
un ne reizi neesmu minejusi ka jums japrecas pa manam pratam,nu kammoon kur logika!? :D
katrs riko pa savam makam,neesmu jau jums nekada mamma lai teiktu tgd darisiet ta un ta, un piedodiet meitenes nevaig jau uzreiz ar tadiem vardiem laist vaļā.lkm hormoni .

A
AijaAija 18.06.12. 08:50 | Kāzu datums: 19.10.2012

:D interesanti, tā taču ir katra izvēle, ko un kā visu pirkt! kāzu kleitu taču nenopirki kā tomātus vakariņām! pagāja taču laiks, domāju, apsvēru faktus, nopirku to kas likās viss labākais manām iespējām un gaumei! un tagad pirms kāzām nekas vairs nepatīk!???
nekādā gadījumā! kāzas man pēc 3 mēnešiem un jo dienas jo vairāk gaidu, kad varēžu uzvilkt to kleitu mugurā, gaidu kad visi mani ciemiņi varēs priecāties, dejot, jo zinu, ka viņi brauks pie manis, nevis uz viesu namu skaisti izgulēties!
es domāju, ka tām līgavām, kam nekas nepatīk ir strauji jāmaina attieksme un jāpriecājas par to kas ir, nevis jāgaužas par to kā nav! jo tā jau var sabojāt šo svētkus ne tikai sev, bet arī apkārtējiem!

saulux5 18.06.12. 12:33 | Kāzu datums: 10.07.2009

Hormoni? :D Nju ok, pieņemsim! :D

Piedod, bet neko neizdomāju. :) Citēju tevi:" ..tas man liekas debilisms un izradisanas ka redz man ir nauda."

Lai vai kā, kā jau teici, katram savs viedoklis. Es tik par to, ka jāiemācās to izteikt, varbūt, pieklājīgākā formā!

Jauku dienu! :)