Kāzu plānošana
Sirds izkratīšanas kambarīt's
Kaut kāda Venēra
Labdien,
Vēlos dzirdēt Jūsu viedokļus. :)
Zinu, ka senie latvieši precējās augošā mēnesī, to es ar saprotu, redzēja mēnesi un varēja zināt visu :). Bet tagad es izlasīju, ka jūlijā būs Venēra retrogrādā. Lasu info, un neviens nevar paskaidrot, kāpēc nav ieteicams precēties tajā laikā. Un it kā svarīgāk, lai nebūtu aptumsumu, retrogrāda Merkuru, dilstoša mēneša un tikai tad iet retrogrāda Venēra. Daudz ar lasīju informāciju, ka retrogrāda Venēra tikai nosaka tās dienas noskaņu, nevis laulības dzīvi. Vispār pirmo reiz sāku lasīt astroloģiju, un man radās skepse, vai arī aizsargreakcija, jo kāpēc pāri daudzi izšķiras, ja tiek piemeklēts labs datums un paši astrologi nav nekādi megalaimīgie. Man jau liekas, ja cilvēki viens otru mīl, tad vienalga zvaigznes, jebkuru šķērsli var pārvarēt kopā. Jo man kaut kā negribētos ticēt, ka esam ieprogrammētas būtnes, kuras var vadīt zvaigznes, ir jau arī paša griba un apzinoties to tā ir stiprāka par visiem "venēras jupiteriem"". Un smieklīgi, cik skaties astroloģijas saitus, tik katru reizi info cita.
Un vēl mana atziņa, es mīlu to vīrieti, nevis zvaigznes man to liek darīt. Ja mums ir grūtības, tās tikai saliedē, ja es iešu pie astrologa vai meklēšu labāko datumu pēc zvaigznēm, tas nozīmē, ka man ir šaubas. Un tie paši astroloģi ar saka, ka nevar dilstošā mēnesī, un tad manai paziņai ieteica datumu, kas ir dilstošā mēnesī (facepalm very very)
Vēlos padiskutēt un dzirdēt Jūsu pieredzi un skatījumu (vienalga līdzīgu vai pretēju).
Un es domāju, ka nepārlikšu savu kāzu datumu, jo es vispār gatava precēties kaut tagad ar manu vīrieti, un ja vajadzēs cīnīšos ar mēnesi un zvaigznēm :))
Sveika!
Astroloģija nav nekāda zinātne un nekādi nevienu neietekmē. Tāpēc par planētu stāvokli nav nekādā veidā jāsatraucas. Vienīgā kosmiskā ietekme uz kāzu datumu varētu būt vēlme mičošanai notikt pilnmēness apspīdējumā, bet arī to drīzāk ietekmēs meteroloģiskie stāvokļi (t.i. laika apstākļi).
Tas vai laulība būs izdevusies jau būs atkarīgs no savstarpējās komunikācijas un vērtībām. Astroloģiskās noslieces un apsēstības varētu vienīgi negatīvi ietekmēt tālāko kopdzīvi (ja vien ar šo noslieci ir apveltīti abi, tad veiksmīgi varēsiet krist uz nerviem apkārtējiem, kas būs vienojošais faktors attiecībās ;) ).
Novēlu izvēlēties datumu ar veselo saprātu.