FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

Notievēšana pirms kāzām

M
MartaB1 26.03.14. 10:49

Sveikas meitenes!
Gribētu jums palūgt padalīties pieredzē kā vislabāk notievēt,pēc bērniņa piedzimšanas, jo jūtu ka par daudz sāku palikt apaļīgāka, un nejūtos konfortabli, arī liekas, ka draugs (topošais vīrs) to ir pamanījis. Itkā neko konkrēti nesaka, bet jūtu, ka nav vairs tas kas senāk – viss tāpēc jo esmu palaidusies. Pretīgie apaļumi. Ienīstu! Ko darīt. Esmu dzirdējusi labas atsauksmes par stokholmas diētu.. Vai ir vērts?

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
zancy 26.03.14. 10:56 | Kāzu datums: 05.09.2014

Bieži vien ir tā - sakām: "nevaru notievēt", bet, kad iedomātos veikt nelielu revīziju savos paradumos, centienos un ēšanas režīmā, tad atklājas, ka tur nav ne smakas no darba, kas liecinātu, ka tiešām ir vēlme notievēt.

Tas nav uzbrauciens, bet vienkārši ir vērts tomēr parevidēt savu ikdienu.

Es arī esmu domājusi, nu kas tas ir, ka neiet nost, bet ne es dzēru ūdeni, ne sportoju, ne atteicos no mīļās šokolādes.. Līdz kādu dienu izlēmu pieteikties Stokholmas programmai, kur tiek izveidots konkrēts plāns, kuru ievērojot 7 dienas rezultāts ir 100% garantēts. Tur no sevis neaizmuksi – bija vien jāpilda. Rezultāti tiešām ir! Ja vēl paveicās dabūt pa lēto, tad vispār ideāli! Tiešām iesaku, šoriez tas ko reklamē visur tiešām ir labs! žēl 50 eur jau itkā ir atdot, tāpēc ir labi,ka ik pa laikam viņiem ir akcijas pa lēto – reku links, varbūt vēl cena ir zemā … [dzēsta saite]

Noelle 26.03.14. 11:49 | Kāzu datums: 19.07.2014

Meitenes, neuztveriet to kā "uzbraucienu", bet... Jūs tiešām domājat, ka ar "programmu 7 dienām" būs noturīgs rezultāts??? Neviena kampaņveidīga diēta nenodrošinās ilglaicīgu rezultātu.

Es pat teiktu, ka runa ne vienmēr ir par lieko svaru, bieži vien tas ir tvirtuma jautājums un ne ar kādu diētu bez fiziskām aktivitātēm (pie tam regulārām un pietiekami intensīvām) pie tvirtuma netiksi. Taču jāatcerās, ka sportiskas aktivitātes automātiski nenozīmē mazāku svaru, jo muskuļi, kā zināms, ir smagāki par taukiem. Te drīzāk jāskatās uz kopējo vizuālo, fizisko sajūtu un apkārtmēriem.

Pēc visiem maniem eksperimentiem - pārsvarā neveiksmīgiem, esmu atklājusi, ka stundu ilgs treniņš 3 reizes nedēļā + saprātīgi ēšanas paradumi (nē, es neatsakos ne no maizes, ne citiem miltu izstrādājumiem, ēdu praktiski visu, jautājums tikai proporcijās, kombinācijās un porciju izmēros) gan dod garantiju, ka izdosies. Tikai jārēķinās, ka rezultāts nebūs ne pēc septiņām dienām, ne trīs nedēļām.

C
Crexcrex 26.03.14. 12:01 | Kāzu datums: 10.05.2014

Nepūlieties ar diskusijām šajā tēmā - divi profili, kas tikko piereģistrēti precos.lv, zancy profila bilde ir atrodama internetā gan pie norvēģu auklītēm, gan poļu diētu lapā, gan vēl šur tur; abas pirmo ierakstu autores kaut kā nejauši piemin vienu konkrētu diētu, pie tam tādu, kas iegūstama par maksu... domāju, te viss ir skaidrs :)