Kāzu plānošana
Citas tēmas
Varbūt kāds var padalīties ar interesantu spēļu idejām!
Mīļie foruma dalībnieki - varbūt jums ir zināmas kādas interesantas spēles, atrakcijas, kuras izmantojāt, izmantosiet savās kāzās, un ar kurām jums nav žēl padalīties (idejiskā līmenī :)) )
Teikšu lielum lielo PALDIES! :))
P.S. Saprotu, ka tas varbūt lielākajā daļā gadījumu varētu būt vedēju ziņā, tomēr gribās kaut kā palīdzēt, un šī jau nu būtu tā lieta/darbiņš, kurā noteikti varētu izlīdzēt.
zini, šeit pat precos.lv ir interesantas spēles....
http://www.precos.lv/kazas/kazu_speles/
Hmm... pareizi! Šeit ar` kaut kur bija :) Paldies! Paskatīšos.
Varbūt kāds/kāda var padalīties ar kādu spēli/rotaļu, kas ir riktīgi labā, kura patīkami pārsteidza viesus vai kura vienkārši bija kā labs papildinājums kāzu vakaram! Varbūt tāda, kuru iepriekš nemaz nezināja utml... (lai gan es, manuprāt, bez galda spēlēm, īpaši neizceļos ar lieliskām spēļu zināšanām, tā ka mani varētu pārsteigt laikam jebkura spēle...) :D
Es tikko no kāzām. Bijām liecinieki un bij arīkāzu vadītāja. Vadītāja palūdza,lai mēs jaunie sadomājam cik gadus jaunie dzīvos laimīgu kopdzīvi,nu mēs atbildējām,ka 60! tad mūs izsauca priekšā un teica,ka lai varētu nodzīvot 60gadus vajadzēs taisīt ēst utt. Tad iedeva man pannu, bet lieciniekam pavārnīcu, šos priekšmetus apsēja mums ap vidukli priekšā, un lika ar pavārnīcu trāpīt pannā -smieklīgi izskatījās kad mēs abi mēģinājām lai pavārnīca katreiz trāpa pa pannu,kad bijām laiciņu "padauzījušies" tad vadītāja pateica,ka lai nebūtu ģimenē visus 60gadus vienveidība, pārlika man pannu aizmugurē-un tad atkal meģinājām trāpīt(izskatījās kā sexs no aizmugurītes:D).Man te kaut kā laikam ne pārāk loģiski sarakstīt izdevās,bet ceru,ka ideja skaidra. Varbūt vēlāk ja draugi atsūtīs video-ielikšu draugos,lai var paskatīties:)
jā,es ar šeit nesen stāstīju par interesantām spēlēm,pievienoju arī foto,biju pievienojusi arī bildes kā tas viss izskatās,pameklē vecajās tēmās :)
Mēģināšu vēlreiz ,jo uzrakstīju,lādēju bildes un pazuda.
Izsaucu kādus 5-6 stiprus vīriešus priekšā.Tad viņiem izsniedzu katrampa kastītei ar zeķubiksēm(5-6)izmērs.Un tad skanot jestrai mūzikai kurš seksīgāk uzvilks.Kad uzvikuši tad viesi novērtē kuram bija viss labāk un tad velk nost un tad kopvērtējums kuram bija visssss seksīgākk.Jautri visiem.
Izaicinam placī vairākus pārus.Nu labi ja kādi 7.Tad sievietes sastājas apļa vidū vīrieši veido apli ārpusē.Vedējtēvs pievienojas vīriešiem jo jābūt par vienu vairāk.Tad skan mūzika.Sievietes iet uz vienu pusi ,vīrieši uz otru.Mūzikai pārtrūkstot vīrieši lec sievietēm kājstarpi.Kuram nav sievietes (pietrūkst)tas ņem vienu sievieti un nes projām.Turpina spēli.Nākošajam jānes savādāk nekā iepriekšējais.
Otrā dienā labi iet jestrās spēles.
Tāda pavisam nevainīga viesu izklaide kamēr jaunie ģērbjas uz brokastīm.(kad liekam jaunos gulēt dodam līdzinaktspodiņu.No rīta podiņš zem viņu gultas pilns.Šampanietis ar kādu rolmopsi,desiņu...Skats diezko patīkam nav0Nu un tas uz galda saliekam cipariņus no 1-6.Pie katra cipariņa savs dzeramais-šnabis ,sula,alus,liķieris....un pie 6-podiņš.Tad nu met metamo kauliņu katrs viesis kas taisās uz galda
pusi.Cik visiem jautri kad trāpās 6 un kā cīnās tas kam no podiņa jādzer.Arī jautri.
Vēl Spēle bankomāts.
Skatoties cik viesi bet nu vajaga vismaz 2 pārus.Katram pārim izsniedz vienāda skaita naudas zīmes(es sakopēju 20 ls)Un tad sāk skanēt mūzika un sievietes cenšas kura pirmā paslēps pie sava vīrieša visas naudas zīmes.Bet vienā vietā var tikai viewnu slēpt.Tad kad viena paslēpusi,sakām STOP.mAINĀS DĀMAS VIETĀM UN TAGAD UZ STARTS, kura pirmā atrod visas paslēptās naudiņas.Ja viena no dāmām nepaspēja visas naudiņas paslēpt mēsviņas paņemam sev un tas nozīmē ka otrai mazāk jāmeklē.
Uzvar tā kura pirmā atrod visas naudiņas.Nu tā apmēram izskatās
Nu tad vēl otrā rītā sadalām 2 komandas un iedodamstriķī iesietu pudeļu birsti.Un uz starts pudeļu birste jāizvelk cauri pirmajam komandas dalībniekam no augšas uz apakšu cauri visām drēbēm ,nākošajam no apakšas uz augšu.Kura komanda pirmā,bet uzvarējusi tā komanda kura pirmā izvelk laukā stiķi ar visu pudeļu birsti.
Vēl 2 komandas ,vajadzīgie instrumenti-lielas bikses,2 podiņi ,konfektes(jo grūtāk attaisāmas ,jo interesantāk),2 parūkas.
Noliek palielā attālumā katrai komandai priekšā podiņu kurā stāv konfektes.Pirmajam dalībniekam rokās parūka un bikses.Uz strts jāuzvelk parūka un bikses,jāskrien pie podiņa ,jānovelk bikses jāattaisa onfekte,jāapēd,jāuzvelk bikses un jāskrien pie komandas,novelk visu un atdod nākošajam.Tas visu uzvelk un skrien pie podiņa.Protams kura komanda pirmā.Jautri bez gala ,jo otrā dienā dažam ar kordināciju ne visam labi.Var pārsmieties.
Atrakcijas vēl daudz bez gala un visas neuzrakstīt.Ja vēl kāzas vasarā tad var spēlēt volejbolu tikai katras komandas loceklis 2 tur dvieli rokās un tad ar dvieli jāķer bumba un jāaizmet viņa.
Ceru ka kaut nedaudz no mana rakstītā varēja ko saprast.
man liekas, tā ar naudiņu varētu būt feina! paldies par ideju!
Man super patika tā par to podiņu...tas bij īsti labais :))) Būs noteikti jāizmēģina :)
Paskaties žurnālā Ģimene, tur gandrīz katrā numurā ir pieaugušo aktivitātes- spēles. Pie tam baigi labās:)
Ooo! Skatos - riktīgi feinās spēles saskrējušas :)) Mīļš, mīļš un LIELS PALDIES jums, meitenes, jo īpaši Ingretai par nepārprotami bagātīgajiem spēļu aprakstiem! :)) Noteikti noderēs visas :)) PALDIES! Un noteikti nopirkšu žurnālu, Victorisa :)
varbūt kādai padomā ir arī laba iepazīšanās spēle?
Laikam jau to īsti nevar nosaukt par iepazīšanās spēli...bet visiem dikti patika un viesi katrs nosauc savu vārdu...
Sataisīju uz tādām sirsniņām(bet var jau vienkārši uz mazām lapiņām sarakstīt) katrs pie galda izvelk savu lapiņu,tur rakstīts,mani sauc....(tad viesis nosauc savu vārdu) es ieradoš šeit lai....nu tur tad var izdomāt jebko,piemēram...nozagt līgavu,dejot striptīzu uz galda,salāpīt paģiras,izlaizit traukus...tas jau jāskatās kādi salūgti viesi un cik traki var rakstīt,tā kā mums pārsvarā tik jauniešu,tad jo trakāk,jo interesantāk :)
Var arī paņemt rāmīti(bet ar tukšu iekšu) , lai katrs iepozē rāmītī iekšā-iepazīstina katrs ar sevi,kā arī pāris vārdos kādu novēlējumu jaunajam pārim pasaka.
Forši sanāk bildes,ja taj rāmī(nu tāds apmēram A4formāta) mēģina piemēram pāris iepozēt:)
par to iepazīšanos - lai katrs viesis nosauktu savi vārdu un teiktu vēl kaut ko, tas parasti sanāk ļoti ilgi un ir piemērots mazam cilvēku skaitam. par cik mums būs 70, tad saviem vedējiem lūdzām to izdomāt kā savādāk, jo manējais uzreiz pateica ka šāda veida iepazīšanos noteikti negrib. dažas idejas jau esot... bet vienās kāzās šāda iepazīšanās vakara sākumā nebija, jo arī tad jaunais pāris laikam bija izdomājis, ka būs pa garu. nu un tad pēc pusnakts, kad visi jau bija iedzēruši, kāds tomēr izdomāja, ka vajag tādu iepazīšanos. tas gan bija jautri!
nu jā,mani jau arī baida tas,ka var par ilgu ievilkties,jo mums arī daudz viesu-80
Es jau sadrukāju uz papīra visu šo un pa brīvdienām pasēdēšu un savilkšu kopsavilkumu :)
Ar to iepazīšanos - tas tiešām jāskatās pēc situācijas. Par cik mums tā sēšanās pie galda vispār rādās ka par 20:00 ātrāk nesanāks, tad nekādu garo pazīšanos pašā sākumā nevajadzētu taisīt, bet pēc pusnakts - kāpēc gan ne :)
Es tikko atcerējos, ka vienās kāzās (diezgan labu laiciņu gan atpakaļ...) kāzu vadītāja bija saorganizējusi iepazīšanos ar tādu, kā beigās izrādījās, labu humoriņu - kad visi daudz maz bija paēduši, pa riņķi tika palaists mikrafons un viesiem bija uzdevums - pateikt, kā sauc, kas esi jaunajam pārim un tad pateikt, kas patīk blakussēdošajā cilvēkā, kas pa kreisi (pa kreisi arī gāja mikrafons). Sākumā tas likās tā - nu okei, bet tad, kad visi bija ''izrunājušies'' tika atklāts āķis - visiem pēc kārtas bija jānobučo blakussēdošajam tā vieta, kura tika nosaukta kā ''patīkamā'' :D Tad nu sanāca tā dikti feini - kuram acis, kuram zobi, kuram rokas, kuram pēdas... Tāds pozitīvi priecīgs mirklis :D Ak, jā - un bija noteikums - neatkārtoties (neatkārtot to, ko jau teicis kāds cits).
Tā lūk - tas no manas atmiņas :)