FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mikrofons

solnisko26 30.12.12. 16:05 | Kāzu datums: 31.07.2004

Sveiki! Mums ar vīru ir gods būt par vedējiem,pirmo reizi. Kāzas ir vasarā. Bet jautājums ir tāds,vai kāds no vedējiem ir lietojis,nomājis radiomikrofonu. Zinu,ka viesi būs padaudz,un ir doma lietot mikrofonu. Gribētos zināt jūsu viedokli,plusus un mīnusus!
Ceru uz jūsu ieteikumiem!

12 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
K
Kalo 30.12.12. 17:47 | Kāzu datums: 18.08.2012

Mums kāzās vedēji aizņēmās no muzikantiem mikrofonu un viss bija ok :)
Jo lielāka dzēruma pakāpe viesiem, jo grūtāk viņus pārbļaut :D

solnisko26 01.01.13. 16:53 | Kāzu datums: 31.07.2004

Problēma ir tā,ka muzikantu kā tādu nebūs. Būs akordioniste un mūzika uz diskiem. Tā jaunie grib. Tāpēc nevaru izdomāt,kā labāk.

r
rutuxs 01.01.13. 19:12 | Kāzu datums: 20.02.1993

Cik ir padaudz? Bez mikrofona var runāt arī tad, ja ir 100 cilvēki. Esmu pret mikrofona izmantošanas. Ir grūtāk runāt (citādāk, nekā dzīvajā) un grūtāk uztvert runāto, jo diez vai varēs dabūt LABU aparatūru jo ar "pliku" mikrofonu nepietiek. Skaļāk protams ir, bet ne labāk.

P
Peerlite 02.01.13. 01:05 | Kāzu datums: 12.08.2012

atkarīgs arī no akustikas telpā. bija gadījumi,kad labāk runāt ar balsi,lai vismaz kko saprastu,nevis mikrofonā.
ja jaunie vēlas tikai akordeonisti(+CD), tad pieļauju domu,ka kāzas nebūs diži lielas(!?)
kā būtu labāk konkrētā svinību vietā, labāk pakonsultējies ar kādu vietējo speciālistu, gan jau draugu ,radu lokā kāds kko saprot un var ieteikt.
jāatceras,ka visu tehniku obligāti nepieciešams izmēģināt jau iepriekš,lai nav pārsteigumu,ka beigās nelasa tādus un tādus CD, tad neiet tas un tas. =)

solnisko26 02.01.13. 19:20 | Kāzu datums: 31.07.2004

Viesu skaits ap 60. Doma par mikrofonu radās dēļ tā,ka runājot ar vienu sievieti,viņa man teica,ka bez mikrafoana neesot iespējams novadīt kāzas. Bet es pati šaubos. Jo problēma ir tā,ka mēs nedzīvojam Lv,bet gan Norvēģijā,un līdz ar to,visu organizēšanu riktēju no šejienes,un man vēl ir viens palīgs LV,kas iegādā visu,un savāc visu nepieciešamo,kas man nepieciešams. Pati braukšu pavasarī izbraukāt maršrutu,un tad tikai vairs uz kāzām!

Dior 03.01.13. 10:24

Šitos variantus par vedējiem ārzemēs es gan laikam nesaprotu. Man arī vieni no iespējamajiem vedējiem dzīvo ārzemēs, es automātiski izmetu domu par viņiem no galvas, jo man ir vajadzīgi vedēji, kurus es varu satikt tad, kad man vajag un cik bieži man vajag, nevis tikai nedēļu pirms kāzām. Labi, tas laikam atkarīgs no tā, cik ļoti pārdomātu to pasākumu vēlas un kurš dara lielāko daļu darba. Katrā ziņā lai veicas!

lustinātāja 03.01.13. 13:08 | Kāzu datums: 03.08.2013

Gandrīz visām muzikantu apvienībām līdzi ir arī radiomikrofons. Izvēlieties kāzu muzikantus un uzjautājiet viņiem, vai mikrofons ir vai nav. Es esmu iegādājusies savējo, bet sanāk lietot ļoti reti, jo visiem maniem sadarbības partneriem mikrofons jau ir.

Suns_Funs 03.01.13. 13:49 | Kāzu datums: 18.08.2006

Mikrofons no mikrofona arī atšķiras. Ir tādi, ar kuriem var staigāt pa visu viesu namu un runāt, visi, visu dzird un skaņu nekropļo. Ir tādi, kuru kustības diametrs ir ļoti ierobežots, kā arī balss tiek kropļota kā zombijam.

solnisko26 03.01.13. 21:24 | Kāzu datums: 31.07.2004

Es neuzskatu,ka ja es dzīvoju citā valstī ,esmu sliktāka vedējmāte.Un savus pienākumus nevienam neuzkrauju,tik daudz,kā savākt manis pasūtīto un apmaksāto preci. Visu es pati organizēju,apzvanu un man tas nesagādā problēmas.Ar internetu viss ir iespējams! Un Jaunais pāris arī pie mums atbrauks,lai varam visu vēl un vēl izrunāt. Jaunie bija uzrunājuši vairākus pārus LV,un tie visi atteica,un tad jautāja mums. Viņa vēlējās arī lai būtu precēts pāris. Un man prieks un gods,ka mums ir uzticēta viņu ievadīšana laulības dzīvē.

Dior 04.01.13. 11:25

Tas nekādā ziņā nebija domāts kā pārmetums. Katrs dara kā vēlas. Veiksmi darbā!

r
rutuxs 04.01.13. 12:48 | Kāzu datums: 20.02.1993

Novadīt kāzas BEZ mikrofona var arī 100 cilvēkiem.Tur tavai sievietei galīgi nav taisnība. Protams, runātājiem ir jāsaprot, ka vervelēt zem deguna nevarēs. Būs jārunā skaļāk, bet 60 cilvēki nav tik daudz, lai nepierunātu telpu. Es vienalga esmu PRET mikrofonu. Rokas brīvas, nav jārausta mikrofons no rokas uz roku, Arī atmosfēra ir daudz brīvāka un nepiespiesta.Papildus aparatūra arī nav nepieciešama.

solnisko26 04.01.13. 19:57 | Kāzu datums: 31.07.2004

Paldies visām par atbildēm un ieteikumiem! Esmu nolēmusi,ka neņemšos ar to mikrofonu. Gan jau spēšu uzrunāt tāpat!:)