FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Lūdzu palīdzību!

u
usedom 16.06.12. 10:54

Labdien miljaas damas (un kungi),

Gribeju pajautaat: neviena no manam trim tuvakajaam draudzeneem nav precejusies, bet vinam ir stabili draugi, kurus, diemzeel, ne visai labi pazistu, un mans toposais viirs pazist vel mazak, jo nedzivojam Latvija. Tomer loti gribetos, lai vismaz viena no vinam ir par vedeju. Tapec gribeju pajautaat, pirmkart, vai tas butu pienemami aicinat labako draudzeni par vedeju un vinas draugu, kaut gan so draugu ne visai labi pazistu; un otrkart, vai ir pienemams varbut aicinat paara vietaa, divas labakaas draudzenes but par vedejam?

Loti priecasos par kadiem ietekumiem par so jautajumu.

Paldies un veiksmi visaam kazu organizeesana!

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Zhagatinja 16.06.12. 11:39 | Kāzu datums: 15.07.2011

mana situaacija , mans viirs uzaicinaaja sev labu draugu par liecinieku , kuru es paaris reizes tikai redzeejusi biju , es uzaicinaaju par savu liecinieci arii labu draudzeni .....
viira liecinieks ir preceejies , bet vinja sieva vispaar kaazaas pirmo reizi redzeeju ....protams bildees un pie galda visur liecinieks ar sievu .... un nu nebija mums paaris , bet es par to neiespringu , jo tieshaam mums vajadzeeja tikai liecinieku .....
varbuut tavs viirs var uzaicinaat kaadu no saviem draugiem un tu kaadu no savaam draudzeneem ....

MaziiC 16.06.12. 15:47 | Kāzu datums: 14.08.2012

Mums nebija piemērota vedēju pāra, tādēļ izvēlējāmies katrs sev tuvu draugu. Vedēju pāri ko ļoti gribēju sev ir brālis ar sievu, bet viņi diemžēl tālu ārzemēs, tāpēc izvēlējāmies katrs vnk sev tuvu personu - draugu un draudzeni.
var arī izvēlēties katrs sev draugu kā liecinieku un vienu tuvu atraktīvu personu kā vadītāju ;)

Ferbija 16.06.12. 23:25 | Kāzu datums: 27.04.2012

Mums vispār nebija vedēju. Baznīcā bija liecinieki, bet visus pārsteigumus un vakara daļas vadīšanu uzņēmās manas divas fisforšākās līgavas māsiņas. Nevaru pat iedomāties, ka varētu būs savādāk, jo viss bija lieliski :)

d
djupsix 17.06.12. 00:47 | Kāzu datums: 12.05.2012

Man ar vīru bija tāpat kā dažām meitenēm...Es par liecinieci paņēmu labāko draudzeni,bet vīrs labāko draugu,kuram bija draudzene. Pie galda sēdinājām viņus kopā un paši sēdējām divātā pie sava galda. Arī viesu izvietojums pie galda mums bija savādāks,nekā tradicionālais,jo pie mums sēdēja paši tuvākie draugi(lai visi esam bariņā),tad tikai vecāki un tad pārējie. Visi bija apmierināti.

m
mardzha 17.06.12. 02:39 | Kāzu datums: 28.07.2012

Mums arī par vedejiem ir labākā draudzene un topošā brālis, abu otrās puses, sievu un vīru, sēdinam pie to draugiem, lai nav garlaicīgi un viss, visi kopā vienā jautrā kompānijā.

Este 17.06.12. 12:07 | Kāzu datums: 05.05.2012

bet var jau darīt tā, ka tu no savas puses aicini draudzeni un tavs topošais no savas puses draugu un viss forši. abi cilvēki zināmi un jums tuvi.

vienīgais mīnuss, ja abiem vedējiem ir nopietnas otras puses, tad tās var būt neapmierinātas, ka tiek pabīdītas maliņā (reāla pieredze).

u
usedom 17.06.12. 13:44

Liels paldies visiem par paliidzibu! Tiesam noverteju padomu!

Veiksmi,

L.

Duuja 19.06.12. 10:09 | Kāzu datums: 18.05.2013

Man bija 2 vedējmātes un bija forši :) Tikai ballītes ar galdiem gan nebija, tā ka taisnības labad jāsaka, ka viņas bija liecinieces :) Ja laulājaties baznīcā, tad parasti mācītājs rekomendē par vedējiem izvēlēties pāri, bet ja dzimtsarakstu nodaļā sarakstaties, tad nav nekādu ierobežojumu liecinieku dzimumam. Es ieteiktu labāk ņemt pazītamus un tuvus cilvēkus (vienalga, arī ja tās ir 2 meitenes) nekā vedējtēvu, kurš tikai formāli varēs pildīt savas funkcijas, jo jūs nepazīst.