Kāzu plānošana
Vedējiem
Minhauzena Muzejs - kāzu pieturvieta, kurš ir bijis?
Kā vedēji gribam aizvest savus jaunlaulātos uz Minhauzena muzeju. Gribas zināt kādas atsauksmes no tiem, kas ir bijuši. Šeit dažās diskusijās ir pieminēts, bet tikai tā garāmejot, kā iespēja. Bijām turp aizbraukuši un tai vadītaijai nebija īsti laika mums izstāstīt kas un kā. Baidos, ja tā ir arī vasarā, tad arī jaunajam pārim radīsies sajūta, ka priekš viņiem nav laika.
Pašu kāzās tikām vesti uz Lēdurgas dendraloģisko parku, mums un viesiem ļooti patika, jo izdarības bija visiem - gan mums, gan viesiem. Pēc apraksta šķiet, ka izdarības ir tikai jaunajm pārim. Ko tad tikmēr dara pērējie viesi?
Paldies par jebkuru atsauksmi :)
Bijām kādu laiku atpakaļkā vedēji un vedāmjaunos uz Minhauzena muzeju.Nebija slikti programm interesanta ,tikai mums līdzi nāca tikai vecāki,jo ieeja bija diezgan dārga.Jaunajiem interesanti,viesiem un vecākiem nu tā........Bet visā kopumā nebija slikti.Tikai kad mēs jau bijām tur bijuši pēc kāda laika mums zvanīja un jautāja vai mēs būsim. )))
Esmu bijusi kā viesis 2 kāzās ar pieturvietu tur. Programma idetiska. Man liekas, ka šī ir riktīgi gaumes lieta. Ideja tāda - visi sagaida jauno pāri, daži uzdevumi jaunajam pārim, visi dodas uz muzeju, parasti tiek uzklats galds. Nodarbināti noteikti ir visi, bet man idejiski nepatika ne pirmajā, ne otrajā reizē.
Ja viesi pavilksies uz tādu vieglu humoru, bez lieka sarkasma, tad viss forši, ja gribas kko oriģinālāku vai skaistaku, tad droši vien nebūs īstā vieta. Nu un ja, man liekas, ka baigi daudz pāri pa dienu tiek tiek uzņemti, bet viss skaisti sadalīts, lai neuzskrietu virsū, utt.
Mums pāgajušā gada vasarā bija pieturvieta Minhauzena muzejs. Cik dzirdēju atsauksmes no viesiem, visiem patika, mums pašiem arī. Iekšā gāja visi viesiī, mēs atmaksājām ieejas biļetes. Kas nu kuram ir dārgi, jo jāskatās kāds ir budžets jaunajam pārim. Pēc oficiālās programmas mums bija uzklāts galds laukā (bet par to rūpējās vakara vadītāja, nevis muzejs) un visi kopā jautri atpūtāmies pirms braukšanas uz viesu māju.
Ar to jārēķinās, ka vasarā viņiem ir viesu pieplūdums, bet tas ir tikai normāli, bet mums neviens netraucēja un nākamais pāris virsū neskrēja.
Katram viesim jau neizpatiksi ar to jau ir jārēķinās. Foto sesija mums sanāca ļoti skaista.
Biju kāzās, kur viesi tika vesti uz Lēdurgu, nu man tā ne īpaši, bet kā jau teicu, katram viesim ir sava gaume. Lai veicas
Droši vien jau ņemsim šo muzeju, jo tajā apkārtnē nav īsti citu variantu. Muzeju segsim no savas naudas, par cenu jau runājām ar vadītāju. Tā kā kāzas piektdienā, tad viņa teica, ka parasti esot viens pāris, tas mani nomierināja. Un pāris ir uz jokiem, tādēļ cerams, ka viņiem patiks :)
Tālāk uz priekšu ir Veczemju klintis.Ļoti skaista vieta pie jūras ,tikai jārēķinās ja tas ir vasarā būs arī cilvēki rinķī.Bet priekš fotosesijas vieta tiešām patīkama
Vēl tur pat blakus ir keramikas darbnīca "Cepļi". Var jau jauno pāri aizvest uz Minhauzena muzeju, bet viesus uz Cepļiem, lai viņi visi kopīgi uztaisa jaunajam pārim kādu māla podu. Ja bail, ka nosmērēsies, tad var sarunāt, ka podu jau uztaisa, bet lai viņš vēl ir tāds mīksts un visi viesi var aizbraukt un sarakstīt savus iniciāļus.
Musu vedēji bija sarīkoši apmeklējumu muzeja-Ļoti patika interesanta programma,interesantas bildes un īesaku ka tomēr jāiet ar visiem viesiem turpat pēc muzeja mums bija pajūgs un mēs pec muzeja ar vīru dodamies uz Cepļi-keramikas darbnīcu kur taisījam savu podiņu-ļoti interesanti-iesaku!
un aizmirsu piebilst ka mēs muzeja dzeram arī ar viesiem šampi!