Kāzu plānošana
Vedējiem
Kāzas ziemā
Labdien. Es uzlūgta par vedējmāti kāzās, kuras notiks janvārī. Bet pat nevienu reizi neesmu bijusi kāzās ziemā. Vai kāda var padalīties kā tas viss notiek? Kur var uztaisīt jaunā pāra fotosesiju? Ko darīt pēc sarakstīšanas līdz banketam? Kaut kādas idejas ar ko kāzas ziemā ir īpašas.
Paldies.
P.s. Kāzas būs Rīgā.
Vienu reizi esmu bijusi kā viesis kāzās, kas tika svinētas ziemā - janvārī. īstenībā, ja neņem vērā aukstumu :) viss bija ļoti skaisti un romantiski - ziemai ir savs šarms!!!
Fotosesiju var taisīt gan telpās, piemēram, kādā muzejā, un tad to turpināt laukā (sevišķi ja ir sniedziņš un jau krēslo, tad sadedzot sveces rezultātam būtu jābūt fantastiskam.
Pēc sarakstīšanās var braukt uz kādu muzeju, pili, ... kur ir skaisti un jaunajiem būtu sadomāti kādi interesanti, veicami darbiņi, bet tikpat labi, ja laika nav ļoti daudz, var pabrauktāt arī apkārt , kkur pie dabas - būtu interesanti un savdabīgi....
Bet nu varbūt kādai līgaviņai / sieviņai ir kādi interesantāki ieteikumi!
Lai veicas
Varbūt, ka noder Precos.lv raksts Kāzas ziemā !!!
te no cita skatu punkta par kāzām ziemā http://positivewedding.blogspot.com/
Man bija kāzas februārī, tā kā ārā auksts, es nemaz negribēju ārā nekādas atrakcijas, lai nebūtu jāsalst,
bet divas lietas tomēr bija lieliskas, kas viennozīmīgi pārsita pušu vasaru:
1) izbrauciens ar kamanām Brīvdabas muzejā, ļoti romantiski un pēc tam klētiņā dažādas atrakcijas ( protams skaistas bildes ar zirdziņu, mežā...)
2) pirtis kāzu otrajā dienā mūsu svinību vietā Ādažos: www.labapirts.lv , Jēziņ, kādas atmiņas, kad tu pliks sēdi karstā baļļā, ārā ziemā zem klajas debess... - 15 grādos...un vārties sniegā pērts pirts ...Visi viesi kā viens atzina, ka neko tādu nebija gaidījuši un ka otrā diena- pirts diena pārsita pušu pirmo dienu!!!
Tādēļ bija vērts svinēt ziemā:)