Kāzu plānošana
Vedējiem
Vajdzīgs padoms
Sveikas foruma apmeklētājas!Es atkal atgriežos uz šo forumu tikai cita statusa-ka sieva!Man ir jautājums,mums ir tāds gods - mūsu vedēju mums piedāvāja būt viņās kāzas par vedējiem!Mēs jau esam priecīgi-ka mums grib uzticēt atbildīgo darbiņu!Bet rodas jautājums vai pēc tradīcijas vai ticības tas nav slikti!Iepriekš jums visām paldies par padomu
mums bija tā - sākumā mēs izvedām viņus un tad viņi mūs:) nekas slikts nevienam nav noticis:)
ieteiktu tik daudz nedomāt par visiem ticējumiem, un darīt tā kā pašai šķiet pareizi:)
Varbūt
Varbūt es nepareizi izskaidroju mēs ar vīru aprecējamies 2010.gada viņi bija mūsu vedēji,bet mūsu vedēji grib aprecēties 2012.gada un lai mēs esam viņiem vedēji!
es sapratu:)
2008 gadā precējās brālis, tad mēs bijām vedēji viņiem, un tagad 2011 precējāmies mēs un brālis ar sievu bija vedēji mums!
Bet tas tikaj labi. Tas nozīmē ka Jūs vieņiem esat tik pat svarīgi ka viņi ir jums. Ka viņi ir gatavi uzticēt Jums šo svarīgo missiju ieves vīņus laulības dzīvē. Es tikaj priecatos ja mūsu vedēji mūs lūgtu to pāšu.
Kas slikts var būt? Kāja aizķersies? Kleita saplīsīs? Dzīve būs katorga? Tajā visā ir vainīgi tikai cilvēki.
paldies jums meitenes par padomu!
es piekrītu ka nekas traks :) tā kā jāvēl Jums veiksmi :)