Kāzu plānošana
Vedējiem
Pirmās kāzas- jau vedējos
Sveiki! Gribētos pakonsultēties-varbūt, ka tāda tēma jau ir bijusi, bet īsti neko neatradu. Tātad- esam piekrituši būt par vedējiem manas labākās draudzenes kāzās. Viss forši, bet lieta tāda, ka es nekad neesmu pat bijusi kāzās kā viesis- visi draugi vēl neprecēti :D Varbūt kādai no jums arī ir bijis tā, ka kāzu scenāriju nākas būvēt uz vīziju un fantāziju pamata, bez iepriekšējas reālas pieredzes? Kā jums gāja? Piebildīšu, ka vakara vadītāja nebūs, viss ir uz mūsu pleciem. :)
sveika! Man tieši tas pats, mēs ar vīru esam lūgti pa vedējiem, prieks ka tāds gods, bet kāzas jau 1.jūlijā
Ņemšu dažas idejas no savām kāzām plus vē šeit precos.lv ir jau dažādi scenāriji. Domāju no tiem kādu ideju smelties.
Haha, nu jums vismaz ir savas kāzas, no kā ņemt piemēru, bet mēs esam iestrēguši saderināto statusā, savas kāzas plānojam nākamgad, draudzene pasteidzās. :D Līdz ar to man nav pilnīgi, galīgi, absolūti nekāda priekšstata, tikai tik, cik dzirdēts no citiem un redzēts tv utt...
Izrunājiet sīki sīki ar jauno pāri kā viņi tur iedomājas, ko vēlas un Noteikti ko nevēlas. Un tad skaties citu pieredzes šajā forumā un liec kopā tādu dienas plānu.
Un piedomā par sīkumiem, jo jaunajam pārim nav laika domāt par serkociņiem un salvetēm.
Bet es ļoti ciešā sadarbībā ar jauno pāri. tev viss nav jāstāsta bet lielas pozīcijas kā mičošanas vēlmes un kad ēst, kad dejot, tas viss ir svarīgi.
Sveika! Esmu gluži identiskā situācijā. Kad būs kāzas? Vai jau notikušas?